Şimdi Ara

BU ÖZELİKLERDE HANGİ ARAÇ ALINMALI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

http://www.sahibinden.com/dd_otomotiv_den_2001_model_opel_corsa_1_4_comfort_75_000km_!-14WQQaXQQ19645855WQQpXQQdisplayitem

bence bi bak derim güzel görünüyor .

15000tl bu araç okadar çıkamam maksimum 12000

@serkaninkilici marea ilk çıktığında aşık olduğum bir araç ama satış piyasası yüzünden çekiniyorum. fiat olduğu için parçalarının pahalı olduğunu düşünmüyorum. zaten...

• Fiat ın üretmiş olduğu Marea gerçekten güzel donanımlı bir araç bu aracın tutulmamasının en büyük nedeni;
    1-2003 öncesi üretilen modellerinin emsallerine göre fazla yakması
    2- Yedek parçalarının pahalı olması

Marea yı ciddi anlamda düşünüyorsanız 2003 ya da daha üst modellere bakın diyeceğim ancak verdiğiniz bütçeye uygun araç bulunur mu onu bilemem.Bu araçların motorları 2003 yılında bir revizyona girdi ve daha tasarruflu hale getirildi. hatırlatmakta fayda gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Fiat ın üretmiş olduğu Marea gerçekten güzel donanımlı bir araç bu aracın tutulmamasının en büyük nedeni;
    1-2003 öncesi üretilen modellerinin emsallerine göre fazla yakması
    2- Yedek parçalarının pahalı olması

Marea yı ciddi anlamda düşünüyorsanız 2003 ya da daha üst modellere bakın diyeceğim ancak verdiğiniz bütçeye uygun araç bulunur mu onu bilemem.Bu araçların motorları 2003 yılında bir revizyona girdi ve daha tasarruflu hale getirildi. hatırlatmakta fayda gördüm

bilgi için teşekkür ederim önerinizi göz önünde bulundrcam ama dediğiniz gibi benim verdiğinz fiyata 2003 model bulunabilirmi pek sanmıyorum araştırmakta fayda var tabi.

@ncap öneri için teşşkür ederim.bakıcam

• arkadaşlar 206 quikcsilver(1.6 motor 109 bg) arac buldum sizce alınıp lpg taktırmak ne kadar mantıklı olur...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.