Şimdi Ara

bu oyunun en çok nerf yiyen şampiyonu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence zac. Ciktigi sezon ortaligi karistirdi baya. Ya banlaniuor ya seciliyordu. Ultisinin verdigi sivismayi inanilmaz dusurduler. Skill kullandikca dusen pelteler yanina duserken artik rakibe yakin yerlere dusuyor pelte toplamak zorlasti. Base hp, q range, pelte topladikca kazanilan hp miktari. Kisaca zaczac'in ellenmedik yeri kalmadi. Bir zamamlarin solotop ve jungle krali simdi tuvalet pompasiyla oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne
  • En çok nerf yiyenler jax vladimir irelia rengar kassadin fakat kesinlikle en çok etkileyen kassadin'dir. Hepsi şuan oynanıyor fakat kassadini kaldırsalar daha çok oynanırdı.

• Ekko!

Edit: keşke hiçbir champ nerf yemeseydi. Hem rito bu kadar uğraşmazdı hemde daha zevkli olurdu.

Bence riot yeni bir oyun modu getirmeli. Tüm champ lar ilk çıktığı halde oyuna sürülecek o zaman belki nerflemeyi keserler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 31 Mayıs 2015; 18:07:19 >
  • Kassadin (RIP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 31 Mayıs 2015; 15:23:10 >
  • Evelynn.

Evelynn'in stun attığı zamanlardan bahsediyorum. Yıl 2011 filan olmalı. Kesinlikle en büyük nerf evelynn'e yapılmıştır. Nerf o kadar büyük etkilemişti ki sadece evelynn oynamak bile report sebebiydi. Win rate inin %34 lere kadar düştüğünü hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac -- 31 Mayıs 2015; 15:56:27 >
  • vlad kassa jax tabii ki. kha ve rengar da neymiş lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

açık ve net lucian dır zenci abimizin neler yediğini herkes bilir 570 range vardı 550 sonra 500 oldu w 0.6 ad idi ve gerçekten iyi hasarı vardı ultisi youmuu ve cdr botu ile 30 sn de bir kullanılırdı e si yavaşlatmaları kaldırırdı aksini iddia eden varsa buyursun tartışalım lucian oyunun en çok nerf yiyen şampiyonu pasifinin şu an kaç vurduğunu söylememe gerek yok

sen yenisin galiba sadasda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Kassadin şu anda early de işkence. Late de assasin değil. Saçma sapan bişe oldu

Ap kassan mana yetmiyor mana kassan hasar vermiyor her ikisinide kasayim desen bombok bişey olup çıkıyor

• gragas? ap si tek atardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ot Tüttüren Zenci

Vlad irelia diye aglayanlar atin bakalim patch notlarini neleri nerflenmis öyle kulaktan dolma seyleri yazmayin kanit isterim taglayf serbest

aynen ya buyrun atın vladda da ıreliadada öyle aşırı büyük bi nerf göremedim lucinin yediği nerf ler çok bariz

• vladimir diye biliyorum
  • Jax Rengo Vlad İrelia.
    He bide Kassadin onu unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 31 Mayıs 2015; 17:31:39 >
  • onu bilmemde jaxın derhal nerf yemesi gerekiyor
  • Kassadin akali bence.rezil ettiler guzelim akaliyi

• kimse çıkıpta shaco yazmamış
  • vladamir tabikide

• Sezon 3ün sonundan sezon 5in ilk çeyreğine kadar her patche nerf yiyen kassadin bu konuda birinciliği kimseye vermez.
  • Jax ile basede Penta atmanın verdiği o mutluluk hissi başka hiç bişeyde yok ve S3-S4 sıralarıydı Kha'Zix diye Void'den gelmiş bi yaratık vardı üstünüze atlarsa ölürdünüz şimdi o çekirge oldu.Rengar diye avcıbi abimiz vardı eskiden herkes tek atıyodu şimdi ise kullanabilen atıyo pek bişey değişmedi.Ama şöylede bi gerçek var
    BETTER NERF İRELİA

• Yanlis hatirlamiyorsam 16 kez vlad 14 kez rengar nerf yedi ve 13 kez shaci diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.