Şimdi Ara

Bu oyunu rahat oynamak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün oyuna girmiştim ve yolum tam 2 bin küsür km idi. Çok keyifliydi taki rotterdam vardıgım da dorse çekici hasar odlu birde yolu kapatan oyuncuların vaktini gasp edenler olunca iyice sinirlendim ve ets2mp.com a konu açtım umarım adminler görür ve dikkate alır. sizlerde bunun gibi olaylar yaşarsanız ss alıp video kaydı ile ets2mp.com a paylaşınız ve diger forumlarda da. Bunu yapın ki trollsüz bir oyun oyanayalım.

Bu oyunu rahat oynamak için...

• Rotterdamda ki trafik normal değil be.. Dün Rorro diye bi oyuncu yolu kapatıyordu 33 dakikada anca geçtim hatta arkamdakiler geçemedi ben Rorroyu ittirdim buga girdi yandan kaptırdım. 2 Şeritlik yoldu 1 şerit gidiş 1 şerit dönüştü 2 şerit gidiş 1 şerit dönüşe dönüşmüştü :D
  • böyle yapanlar çok var mı oyunu ne kadar baltalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 29 Ağustos 2014; 15:00:01 >
  • Var mı ne demek ya oyun böyle şerefsizler ile dolu gerçek oyuncu kitlesi çok az. DLC bölgeleri yani polanya tarafları daha sakin ve saygılı oyuncular var birde roterdam port yolunda kamera var twich üzerinden canlı yayın yapıyorlar sırf bunun içinde giden var. resimdeki trollü kaç kişi report etmesine ragmen kick veya ban yemedi.

http://truckmp.com/Forum/haberler-bilgiler/135-rotterdam-sehir-ve-liman-mobeseleri.html Canlı yayın sitesi bura da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.