Şimdi Ara

bu oyunu neden oynayamıyorum!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stream izliyorum, araştırıyorum ama bir türlü olmuyor. ne yapmam gerekiyor iyi oynamak için? ölme öldürme skoruma ya eşit oluyor, yada geçiyor. yardımlarınız bekliyorum...

• Stream izlemekle ogrenemezsin bol bol oyna streamerlar(prolar yani.) izleyerek degil oynayarak ogreniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak Kill sayısının önemi olmadığını kavramalısın.
  • Stream izlemekle ogrenemezsin bol bol oyna streamerlar(prolar yani.) izleyerek degil oynayarak ogreniyor.

• ilk feedlememekten basla sonra cs,sonra trade,sonra tfight.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

İlk olarak Kill sayısının önemi olmadığını kavramalısın.

biliyorum ama, carry aldıktan sonra kill alamamak daha saçma olmuyor mu? ben daha fazla kill nasıl alınır felan gibi bir başlıkta atmadım ayrıca, sadece nasıl iyi oynayabilirim demiştim. bu amaç altında iyi oynamakla kill'in bir alakası yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

ilk feedlememekten basla sonra cs,sonra trade,sonra tfight.

feedlemekten ziyade, karşı takımla fighta girince heyecanlanıyorum combo bilene tutturamıyorum, bütün skilleri rastgele basıyorum.

not : trade ne demek, bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aréna

quote:

biliyorum ama, carry aldıktan sonra kill alamamak daha saçma olmuyor mu? ben daha fazla kill nasıl alınır felan gibi bir başlıkta atmadım ayrıca, sadece nasıl iyi oynayabilirim demiştim. bu amaç altında iyi oynamakla kill'in bir alakası yok zaten.

İyi oynamakla kilin alakası yoksa neden belirttin ölme öldürme sayını? Neyse boşver killi falan da şunları söyliyeyim:

Botta oynuyorsan adc olsan bile mutlaka ward al. Aldığın wardları iyi zamanlama ile doğru yerlere koy. Eğer Vayne gibi adc oynuyorsan TFlerde önlerde gezme, mutlaka arkada dur.

• farm yap eskiden benimde tek amacım adam öldürmekti ama çok önemli şeyler olduğunu öğrendim 1.amacın kill almak değil tf lerde sayıca üstün çıkmak (tabi taric gibi quadra almasınlarda ) 2. farm farm farm 3.tecrübe anladımki bu oyun izlemekle öğrenilmiyor çoğu adamı izlerken diyosundur ben burda olsam farklı yapardım aha adama bak minion kaçırdı gibi ama oyun ortamı çok farklı oluyor map awareness yapıyorsun lanelere bakıyorsun aniden bazı şeyler değişiyor bu oyunda kendini geliştirebileceğin kadar geliştir sonra ranked tecrübesine başla
  • Kendine iyi diyene kadar botlara oyna

• quote:

quote:

quote:

İyi oynamakla kilin alakası yoksa neden belirttin ölme öldürme sayını? Neyse boşver killi falan da şunları söyliyeyim:

Botta oynuyorsan adc olsan bile mutlaka ward al. Aldığın wardları iyi zamanlama ile doğru yerlere koy. Eğer Vayne gibi adc oynuyorsan TFlerde önlerde gezme, mutlaka arkada dur.

açıkçası o kadar çaresizce oynuyorum ki, hala hangi mevkide daha ağır bastığımı bile bulamadım. adc mi, apc mi? moron gibi geziyorum ortada. ama dediğin gibi gank yeme ihtimalim çok yüksek oluyor, hele adc olunca ama ilk başlarda support etrafı wardladığı için sorun olmuyor ama, lately gamede dediğin gibi ward olmayınca çok ganka maruz kalıyorum. neyse teşekkürler...

• Sürekli oynamak gerekiyormuş ve sürekli farklı şampiyon denemek lazım.

Evet amaç kill almak değil Team Fight'dan başarılı bir şekilde çıkmak sonra ise push mid then gg wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

farm yap eskiden benimde tek amacım adam öldürmekti ama çok önemli şeyler olduğunu öğrendim 1.amacın kill almak değil tf lerde sayıca üstün çıkmak (tabi taric gibi quadra almasınlarda ) 2. farm farm farm 3.tecrübe anladımki bu oyun izlemekle öğrenilmiyor çoğu adamı izlerken diyosundur ben burda olsam farklı yapardım aha adama bak minion kaçırdı gibi ama oyun ortamı çok farklı oluyor map awareness yapıyorsun lanelere bakıyorsun aniden bazı şeyler değişiyor bu oyunda kendini geliştirebileceğin kadar geliştir sonra ranked tecrübesine başla

açıkçası bu yazdıkların beni düşündürdü, çünkü farmı bırakıp yok mide, yok topa bottan gank atmaya gidiyordum. haliyle bottaki diğer adc farm olarak üstünlük sağlıyordu. TF'lere gelince ortalık karışıyor, kendimi göremiyorum. tabii oynaya oynaya alışıcam umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PikacuTR

Kendine iyi diyene kadar botlara oyna

bu konuda ciddi misin, çünkü botlarda üstünlük sağlıyorum, kendime güvenim geliyor ama malesef pvp'de böyle olmuyor.
  • quote:

quote:

bu konuda ciddi misin, çünkü botlarda üstünlük sağlıyorum, kendime güvenim geliyor ama malesef pvp'de böyle olmuyor.

Ben şahsen 60-70 maç botlara oynamışımdır ondan sonra customda girdim en son pvpye geçtim

• quote:

quote:

quote:

Ben şahsen 60-70 maç botlara oynamışımdır ondan sonra customda girdim en son pvpye geçtim

dediğin gibi bot oynayayım o zaman. teşekkürler.
  • bol bol normal game oyna, bi süre sonra öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Sürekli oynamak gerekiyormuş ve sürekli farklı şampiyon denemek lazım.

Evet amaç kill almak değil Team Fight'dan başarılı bir şekilde çıkmak sonra ise push mid then gg wp.

ben para birikince direk şampiyon mu alayım yoksa, belirlediğim şampiyonları almam daha mı doğru olur?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_62682609/mpage_1/tm.htm

Bu konuda ad carry oynamaktan bahsedilmiş ancak oyunun geneliyle ilgili de çok şey öğrenebilirsin. Bi de oyunu gözünüzde çok büyütmeyin. Yani fightlarda kendini kaybediyorsan oyunu fazla ciddiye alıyorsundur. Fightlarda sakin olmaya alışırsın zamanla.

Bence her şeyden ziyade tecrübeye ihtiyacın var. Çok uzun süredir oynayan bir oyuncuya benzemiyorsun çünkü...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Sürekli oynamak gerekiyormuş ve sürekli farklı şampiyon denemek lazım.

ben para birikince direk şampiyon mu alayım yoksa, belirlediğim şampiyonları almam daha mı doğru olur?

Bedava verilen şampiyonları deneyip hangisinde başarılı isen onu al derim. Hangisi eline daha iyi gelirse misal. İlk oyunu botlarla ikinci oyunu normal oyun yap ilk oyunda kızabilirler kızmak demeyelim baya bi sövebilirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.