Şimdi Ara

Bu oyunu ilk oynayışınızda ne yapmıştınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk adam chyper da açtığımda adımla hiçbir alakası olmayan necdet isimli bir adam açtım ve oynarken ben statleri öyle ne işe yarıyıp yaramadığını bilmeden sadece int ile mpye veriyordum bide devamlı ölüp duruyordum ki sonradan adamımın adını beyenmiyip bir okcu açmıştım
  • ark.ban achar actı rogue dex 90 gerisi dex ver dedi sertesi gun de baska bi ark. bana sordu oyunu warrior acmıs dedim hp 90 gerisi dex o da oyle yapmıs okulda olay olmustu 30 lwl cok geliyo du ya bize o zamanlar
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbeder813

quote:

Orjinalden alıntı: dehidrassion

ben ilk priest açmıştım,lvl 14 müydü ne eline wizard +1 staf almıştımstatları ras gele dağıtıyodum
    ve 26 lvl olduğumda ilk kez giant bulcanı kestim die çok seviniyordum

ilk adamımı açarken create ye tıkladım ondan sonra warriora bastım karşıma shell'li raptorlu adam çıktı oyuna bi girdim 1 lvl one handed sword bütün hayallerim yıkılmıştı

• bi keresindede moradondaki lycan ların yanındaki gemiye binmeye çalışmıştım
  • bende oyunu biliyodum knight tı sonra ama o zaman skilleri açtıramıyoduk
    lvl 30 da falan açtırdık ilk okçu olmaya karar verdim sonra bıçakcı oldum dedim benim para çok para kasacam yılbaşı geldiği için itemleri satınca uçacam
  • magemle kasıyordum lvl 43 ken
    partydeydik 2 mage skeleton warrior kesiyorduk
    sonra adam dedi ezik savaşı var diye
    ben de düşündüm herhalde 30 lvl liler olacak dedim
    iyice araştırdım np para felan geliyor dedi
    hadi gidelim dedim
    anam gittik o da ne millette shardlar md ler raptorlar abooow adamın teki inferno atıyor ölüyorum spike atıyor ölüyorum np bitti de zar zor kaçtım orda
    bi de el morad lüfersonu basmıştı ben de diyordum aa bunlar nerden gelmiş diye adamlara pm atıyordum
    kardeş nasıl geldin buraya diye adamlar kesiyordu
    sonuç:3 lvl düşmek
    güzel günlerdi açtığım tüm charları emeğimle kastım
    şu anki 62 lvl priestimi bile hep kendim kastım
    bu yüzden hem magemi hem de priestimi çok seviyorum
    ama en çok priestimi tabi

FOREVER BATTLE PRİEST
    FOREVER JUDGEMENT

• o zamanlar wood staffı biliyodum mage açmısdım elinde balta vardı biri sordu'aga bu elindeki ne sen mage değilmisin 'bende dedimki' aga daha wood staff çıkmadı çıkarsa kullanırım dedim'
  • Ben de charımın sadece edana 3 de olduğunu sanardım bir de armora gidince priest elbiseleri güzel gelmişti int falan istiyordu int e verdim biraz baktım giyilmiyor nedenini sonra anladım tabi ben warriordum
  • bana da bir ark bi tane char vermiti.dizde orc cüce mageydi.al bunu ölesine kas felan dedi bana bende sanki çok biliyom gibi ok demiştim.sonra ben canavarların yanına gidiyorum tak bi tane yazı çıkıyodu ok ye bastığımda gene townda doğuyordum.arkadaşıma sordum gülmüştü.
  • ben bütün stat pointlere karışık wermiştim
  • BANA BİRİ İB+7 VERMİŞTİ

MASTER OLUNCA KULLAN DİE

MASTER NE DEMEK BİLMİYODUM BENDE 100K A SATTIM
  • bende czye gidip ölüp param gidiodu
  • benımde ılk basta magem vardı
    1 senede lwl 39 yaptım
    sonra bır baktım herkez rougela oynuyor
    ama artık ogrenmıstım
    sonra rouge actım beramusta orc
    5 ay sonra 69 oLdum
    gecen ayda ban yedık
    7 gun sonra acılacak
    hadi goreyım
    wewıeurdeydım sımdı kunta soyleyecez baştan alacak clana
  • bek ilk oynayışımda 2 saat te 10 lvl olabildim
  • ben ilk warior acmıstım tabi bole hayvan gibi duruoyu ya edana ilk kuruldunda acmıstım tabi ozaman inventory falan bilmiodum bizim arklarda yarısıodu biri 22 biri 25 1 ayda oldular bende cafe de oynuodum neti bok gibidi her lwl bası bi dc yiyodum lwl 41 olmustum sonunda elimde dual maul war ustumde pauldron haric hersey war maullar cok guzel yanıodu guven wardı gittim dk ya daldım pot falan bilmiorum atakmi werecem defansmi bilmiorum diablo oynadıgım icin biraz bilgim war werdim str ye simdi o gunlerimi ozluorum o koca bebek simdi 64 lwl killer_dewil
  • benim roguem vardı koxpla kasıcam seni demisti abi kecoon a gittik 2 tane kekri düstü bana adam a vermistim bide 50 lvl okcum vardı full hp ye vermistim hala bende 2k canıvar
  • lvl 28 olmusdum ve hala skill leri acdırmayı bilmiodum :
  • arkadaş carı 26 lvlda bıraktı sen kas dedi bnde solucanlarda saatlerce kesiodum lvl atlayamıodum üzülüodum sonra bulcanın biri bana bi çaktı yattım öldüm die as kalsın ağlıcaktım
  • net cafeye adam gelmişdi 47lvl bizim lvl ler ozman 20 filandı adamın başında en az 15kişi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 24 Aralık 2006; 16:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.