Şimdi Ara

Bu oyundan sıkıldınızmı işte buna gelin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 temmuzda açılacak die duydum grafikleri müthiş bişe trailerinı indiriom şuan accountta buldum 10 temmuzda açılacakmış bedava olucakmış bence biz buna gelelim derim oynayım azcık arkadaşlar size belirtecem nası oynanır vs fln
    ama yeter artk bu dc diosanız bu oyuna geçin ve ben geçicem.

Silkroad mavoldu

• Registration linki çalışmıyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow00

Registration linki çalışmıyo :D

ama oyun un ss larına baktım hiç fena deilbelki bende geçerim

• Şuan üye olmak kapanmış temmuzda açıcaklar die biliyorum temmuz10 da herkez accaount alıcak ve lvl1 den başlıcak yeniden tam sürüm olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleww Ejderha -- 25 Haziran 2006; 20:00:35 >
  • ben oynadım o oyunu we lvl 38 charım war
  • Hacım account nerden alıcaz bir herşeyi açıkça yazarmısın indiricez ama login kısmını bulamadım
  • geçti artık buna account almak lastchaos için oyuna ancak 10 temmzuda alablirsin accountu ama ben lastchaosa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L hacım şimdi bunu dowload'ı beta falan depil demi tam sürüm eğer beta ise inddirmeyelim ADSL kota gitmesin boşa
  • şimdi bak bu lastchaos betada we artık buna 10 temmzudan önce account alamazsın bn de wardı oynadım lvl 38 charım war işte. Ama 10 temmzuda istediin gibi oynarsın ondan dolayı indir.
  • İşte tek bunu bilmiorumda

Oyunu indircez betası bitecek tam sürüme geççez
    sonra yenidenmi indirecez yoksa patchmı gelecek nası olacak
  • patch gelecek
  • Ozaman indiriyom ben hade bitti silkroad
  • Bende inndiryom anaısnı sattim 10 temmuza kadar başka sıngle takılırz ne olcak hacım
  • ark. dekaron online gelecek aralıkda asıl bomba o oyun olucak.www.dekaron.com ben kore serverında oynuorum oyun harbiden dehşet bir oyun we bedava olucak ingilizce wersionu aralıkda gelicek. Nerden mi biliorum. oyunun yapımcılarına e-mail yollaldım
  • www.sunonline.co.kr SUN online kor serverı beta aşamasında bence bu oyun super olacak:D
  • ewet onada kore serverında oynamaya çalıştımda account alamadım harbiden çok ii bi oyun olcak
  • ben last indiriyorum az kaldı bugün girerim
  • Eeee la indiridk last chaoos u ama account yok hacım 10 temmuzu mu bekiyecez biz şimdi
  • evet bendede indi ama ac yok bulursan banada söle tmm
  • Oke hacım haber ederim ayıpsın walal 10 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum ss leri inceledik dur bakalım inşallah güzeldir de bu forumdaki aradaşlarda buraya akar hepimzi bir serverda toplanırız manyak olur hacım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.