Şimdi Ara

Bu oyuncakları hatırlayan liseli değildir! (İçeri giren ağlıyor) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
24
Favori
120.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Lan şunu hatırlayan var mı?? Hani aşağıdaki resimdeki oyuncağın minikleri vardı, minik yunuslar burunlarıyla halka toplarlardı, düğmelere basınca zıplatırdık yunusları...

Bu oyuncakları hatırlayan liseli değildir! (İçeri giren ağlıyor)

• Şunları bilen yapan yokmu yahu..
    ilk okulda ellerinizi masaya koyup kale yapıp parayla tek atış oynammadınız mı hatta işaret parmaığzla kalecilik yapardık..
    Mesela kimse burda tahtalara çivileri takıp parmakları kopana kadar parayla maç yapmadımı..
    Hadi onuda geçtim hiç kimse mi
    casio saati ile maç yapmadı..00:00 geçe gol olurdu salise 3 olunca penaltı olrdu felan biz bildiğin turnuva yapardık yaa
  • selam
    oturup ağladım
  • HE-MAN OYUN KARTLARI

Sene 1988, orco (orco muydu?) çıktımı büyük olaydı, 1 deste karşılığı orco trade edilirdi , hey gidi hey...
  • Spirit baya güzel koleksiyon yapmışsın bravo, ama poekemomyo döneminden geliyorsun, seni bebe sayıyorum :D ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Şunları bilen yapan yokmu yahu..
    ilk okulda ellerinizi masaya koyup kale yapıp parayla tek atış oynammadınız mı hatta işaret parmaığzla kalecilik yapardık..
    Mesela kimse burda tahtalara çivileri takıp parmakları kopana kadar parayla maç yapmadımı..
    Hadi onuda geçtim hiç kimse mi
    casio saati ile maç yapmadı..00:00 geçe gol olurdu salise 3 olunca penaltı olrdu felan biz bildiğin turnuva yapardık yaa

Ben yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

Orijinalden alıntı: Lostmyth

quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

Bu pervaneler benim ömür törpülerimdi. Onla oynarken çok salak görünüyodum sanırım şimdi düşündüm öyle tombik bi eleman pervaneleri böle fıyttırıp uçurmaya çalışıyo fln diye ne salak bi çocuk görüntüsüymüş meğersem ama çok eğlenceliydi lan.

tadelle ile veriyorlardı galiba.mail yağmuruna tutsak yine verirlermi acaba.

Süper fikir!

Ayrıca bir konu daha, bildiğiniz gibi altın değerinde eski dublajlı diziler ve çizgi filmler var TRT arşivlerinin tozlu bodrumlarında öylece yatıyorlar.

Bunları eski sanatçıların dublajı ile dijital ortama geçirmeleri lazım ama hiç sanmıyorum böyle bir kaygılarının olduğunu.

Zaten tv izlemiyorum haber dışında, dizileri de 1 2 tane amerikan dizisi izliyorum vakit buldukça, TRT internetten eski tr dublajlı çizgi ve dizileri verse ve karşılığında para istese veririrm yeminle. clementini , molier 'i yada kara şimşeki tr dublajlı izleyebilsem. Hatta çocukken tiksindiğim evliya çelebi dizisi vardı şehir şehir dolaşır, ondan sonra iyi bişeyler başyacağı için zorla izerdik :D
    şimdi olsa nasıl izlerim.

• Valla arkadaş bende şu digimon tasolarından 100 tane filan

• Murdock adamım..
  • ağlamak istiyorum.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

pes'ten daha eğlenceli geliyor bana

Bilgisayarda hâlâ oynarım

ohaa :D ben bunu hala arada bir nintendo nes'de oynuyorum
    pas ve şut çekme tuşuna sırayla 1 saniye farkla basınca ultimate vuruş yapıyor, her ülkenin farklı tekniği var

hayatımın oyunu ya, oha bütün çocukluğum geldi gözümün önüne...

• quote:

Orijinalden alıntı: WaR_LoRd

Konuyu baştan sona okudum bende 90 larda çocuktum ve bahsedilen oyuncaklardan bir çoğuna sahiptim. Gerçekten bende üzülüyorum şimdiki çocuklara belki biz sanal alemden uzak yetişen son nesillerdeniz hatta ateri ile sanal alemede giriş yapmıştık. Cam şişe kola meybuz tasolar ve çizgi filmlerin verdiği zevki artık kolay kolay hiçbir şeyde bulamıyorum.

Bu oyunuda hatırlıyorsunuzdur ben oyunuda müziğinide çok severdim. Adı adventure island.

/>

/>

• cok duygulandim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.

bunun reklamı vardı çocuk uzaktan kumandalıyla kullanıyodu mutfağa sürüyodu anneside içine yemek koyuyodu çocuk geri getiriyodu filan. çok kıskanmıştım

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Konuyu baştan sona okudum bende 90 larda çocuktum ve bahsedilen oyuncaklardan bir çoğuna sahiptim. Gerçekten bende üzülüyorum şimdiki çocuklara belki biz sanal alemden uzak yetişen son nesillerdeniz hatta ateri ile sanal alemede giriş yapmıştık. Cam şişe kola meybuz tasolar ve çizgi filmlerin verdiği zevki artık kolay kolay hiçbir şeyde bulamıyorum.

Bu oyunuda hatırlıyorsunuzdur ben oyunuda müziğinide çok severdim. Adı adventure island.

/>

/>

ayakta ağladım

• quote:

Orijinalden alıntı: mummy_07

quote:

quote:

/>

/>

ayakta ağladım

ULAN NE ZEVKLI OYUNDU HUDSON's ADVENTURE ISLAND BEEE

ne oynardik yaaa :( simdi olsa 24 saat oynarim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: mummy_07

quote:

quote:

/>

/>

ayakta ağladım

ULAN NE ZEVKLI OYUNDU HUDSON's ADVENTURE ISLAND BEEE

ne oynardik yaaa :( simdi olsa 24 saat oynarim valla

Hala var aslında nes emülatörüyle oynanıyor ben ara sıra oynuyorum hatta en son dün oynamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Self Control - Laura Branigan hayatımın kadınıydı 2003 te kanserden öldü

Sarkının aslı icin fazla kucuktum o zamanlar yabancı muzikle işim olmazdı zira Turkce muzigi zorla dinlerdim. Ben bu sarkıyı GTA Vice City'nin ilk cıktıgı zamanlardan biliyorum. Flash FM ve V-Rock'dan baska radyo acmazdım zaten. Mukemmel sarkılarım vardı buda onlardan biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Haziran 2012; 11:07:38 >

• buda vardi beyler

Oynamak isteyenler için
    http://www.oyunozi.com/spor/circus-charlie-atari-nes.html

• 80'lerde 90'larda nerdeyse her münübüste bu çalardı..

çocuğuz tabi ne dediğini anlamayız sadece kafa sallardık...

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.