duymuşsunuzdur granado espada oyununu bende yeni başladım arkadaşım oynuyordu bende başladım oyunun boyutu biraz fazla oyunun sitesiwww.swordofthenewworld.com bu karakterler arkadaşın bir kaç türk daha var oyunda
ve benim ekibim karakter çizimleride çok hoş oyunda gmler 24 saat online resimdede görüldüğü gibi gm herkese yardımcı olmaya çalışıyor
oyunda başlarken 10 karakter 5 class var bunlardan 1 tane seciyorsunuz ve gemide baslıyorsunuz nereye mi gidiyorsunuz tabiki yeni dünyaya oraya geldiğinizde 2 karakter daha ekliyebiliyorsunuz ve ailenizi kuruyorsunuz seviyeniz ilerledikce bir çok npc karakteri var onları görevlerini yaptığınız zaman sizin ailenize katılıyorlar ne kadar çok karakteriniz olursa aile seviyeniz yükseliyor oynanabilirlik çok güzel aile lvlniz 6 olduktan sonra pk yapabiliyorsunuz kasma sistemi kolaydır kendisi kasıyor zaten classlara gelirsek dediğim gibi 5 class var bunlar muskeeter bu class oldukca güzeldir moblara çok sağlam çakıyorlar ama pvpde fazla ii olduğu söylenemez elementalist bu classda bildiğimiz büyücüler işte can ve defans az olur ama çok kötü çakarlar ama bir kötü yanı daha var yavaş yürüyorlar baş etmek zor olsa gerek scout bu class ise healer buffer gorevlerini üstleniyor bunsuz kasmaz zor olur cunku pot basamazsın habire bu güzel güzel heallesin fighter bu class bildiğimiz warrirordur defans hp yüksektir çok güzel skilleri vardır vururken insanı eğlenidiyor hepsi şekil şekil wizard bu clasımız ise hem büyü görevi alıyor hemde debuff yani ucabilir alan büyüler atabilir görünmez olabilir defansını resistancelerinizi yükseltir ve ya düşmanını resis ve deflerini düşürür özellikler bence güzel bir class oyunda her silah her skili kullanmıyor stance dediğmiz yani her stancede 4 5 skill vardır bunları silahı taktığınız zaman zaten skill bara o silaha uygun skiller geliyor oyunda 100 lvl olduktan sonra veteran oluyorsunuz veterandan sonra expert biraz zordur expert olmak dediğim gibi bir çok karakter var npcler yani npclerin kendine has stanceleri vardır stat olayına değinirsek oyunda stat verme diye bir sey yoktur oyuna baslarken karakterlerin ve npc lerin statları hepsi değişiktir veteran ve expert olduğunuzda bir tane skill point eklebiliyorsunuz şimdilik bu kadar daha yeni başladık anca yeni bir şeyler ekleriz ilerde ALINTIDIR... bende başlıyacam bu oyuna burada oynayan var mı başka
yanlış hatırlamıyorsam 3 gb bişeydi bu
3,6 gb
varmı bu oyunu oynayan bir mini guide hazırlasa bende başlayacam
Ohooo forumda bi arama yapsana arkadaşım destan gibi konu açıldı geçen sene bu oyunla ilgili. Bu arada çok geyik bir oyun benden söylemesi demedi demeyin...
Bu oyunla ilgili fazla bişey bulamadım forumda eğer bu oyunun tanıtımını yaparsanız daha iyi olur indirmeye başladım
indirmek için download bolumunden hangi linki kullanıyorsun?
iyimisin sen kardesim k2 network bu nasil 5 para etmez
forumda birçok topicleri wardı bunun bi arşive bakın orda wardır
quote:
Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
K2 NETWORK oyunu bu yani 5 para etmez
Aynen. K2 network un sahip olduğu oyunlardan uzak durulmalı
beyler güzel oyun bende yüklü 3 charactere eşya felan güzel grafikleri de cok güzel tavsiye ederim
K2 network oynanabilirlik acısından cok iyi oyunlar yapıyor fakat grafik acısından ve bug vs. acısından pek güzel oyunlar yapamıyor ..
Birde KO daki playerlarin sizin ustunuzde bıraktıgı etkiyide göze alırsak
iyi güldürdünüz ha...
oyun k2networkun değilki oyun hatırladığıma göre WebZen firması yaptı ve zaten kore ve taiwan fln birsürü versiyonları vardı...k2network global yapmak için aldı yani k2 sadece dağıtımcı oyunla alakası yok... Gayet güzel bi oyun grafikler fln hatta bi oyun fuarındamı ne en iyi grafik ödülleri fln almıştı zaten boyutundanda içerikli bi oyun olduğu belli oluyor...
quote:
K2 NETWORK oyunu bu yani 5 para etmez
Arkadaşım K2NeTwork u neden takmıosun.Çünki Bi knight online oyunu yapmış ondan kimse sevmiyor.Ama Bu şirketin sadece Knight Online oyunu yok.Bir sürü kaliteli oyunu var.Örnek: Mu Online. Ne kdr Cok Tutulduğunu Görüyosunuz Hemde Grafigi Berbat.Neden SEviliyo Kaliteli Ve Eğlenceli.Warrock var Buda cok tutuluo neden grafigi super kalitesi süper Cs den daha guzel denilebilir.Hem Knight Online'yi K2Network'un yaptıgını kim söyledi.Knight Online'yi Japon Biri Cıkardı.K2network da Oyunun Db leri ile aynısını kurdu.Aynı Pw Serverler Gibi.DAha Sonra Acınca Japko Dava Açtı.Usko bi kaç gün kapalıydı dava yüzünden.Daha Sonra işi tatlıya bağlamışlar Lisans Sözleşme Falan derken Amerika Serveri olarak açtılar.Olay bu.
hemen k2network knighttıda k2network yapmadı warrockuda dağıtımcı şirket knightı yapam firma mgame bu oyunun yapımcıları hanbitsoftla imc games beraberinde oluşturan bir oyun korede 2006 yılında en iyi oyun ya da grafik ödülü aldı orasını tam bilmiyorum oyun gayet güzel grafik desen süper ama beni sarmadı nedense 3 karakterle baş etmek zor olsa gerek bu arada o yukarıdaki 2 resim neyin nesi maxsimus götürüyor kızları süper resimler çekmiş haa kim çekmişse
beyler aradım forumda bunun bi duidesi falan yok bi yardımcı olun indirdim başlayacam ama hiç bişi bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: dtsman
beyler aradım forumda bunun bi duidesi falan yok bi yardımcı olun indirdim başlayacam ama hiç bişi bilmiyom
hangi linkten indirdin acaba ben bitanesini denedim yalnış çıktı
ya kardeşim anlamıyorsunuz beni....
K2 NETWORK´un tüm oyunlarda lag,dc,macro,koxp,bot vb. kesinlikle hile sorunu vardır... bunuda anlamazsanız artık istediğinizi yapın tüm oyunlarını oynadım ondan böyle konuşuyorum.
quote:
ya kardeşim anlamıyorsunuz beni....
K2 NETWORK´un tüm oyunlarda lag,dc,macro,koxp,bot vb. kesinlikle hile sorunu vardır... bunuda anlamazsanız artık istediğinizi yapın tüm oyunlarını oynadım ondan böyle konuşuyorum.
Bilip bilmeden konuşma.... İlk olarak bu oyunu yapan elemanın adı Hak Kyu Kim. Ragnarok online gibi hala milyonlarca oyuncusu olan bir MMORPG'nin yaratıcısı. Ayrıca çok bilmiş arkadaşım K2 network sadece dağıtımcı benim bildiğim kadarıyla. Oyunu bu herifler çıkarmıyo. Herkes ticaret adamı, herkes MMORPG ustası (Ki yukardaki yorumu yazan adam RF online'da 3. level'a geldiğinde kasmak çok zor diyen biri) olmuş DH'de anasını satiim