Şimdi Ara

Bu oyun bazen çıldırtıyor adamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 sezonluk bir Athletic bilbao kariyerim vardı oyunda.öyle büyük bir başarı yakalayamadım Athletic ile.1 kere uefa kupası kazandım 1 kere ligde 2.oldum.
    Derken yaşlı kurt Alex Ferguson emekli oldu Bende Manchester United işini istedim.kabul ettiler ve teknik direktörleri oldum..
    Gelim saadete,Athletic ile bile maçlara hükmedebiliyordum,barcelona ile oynarken en az topa %45 oranında sahip olabiliyordum,normal rakiplerde ise muhakkak %60 topa sahip olabiliyordum.Büyük Takımlara Yenilsem bile illa gol atıyordum (ki Llorente takımda olmamasına rağmen) Ama Manchester de bir türlü maça hüküm edemiyorum.Fulham ile oynuyorum ve fulham topa %60 oranında sahip.
    CM01/02 den beri oynarım bu oyunu böyle saçmalık görmedim.
    Ayrıca bir örnek daha vereyim.Arsenal ile oynadım en son.ilk yarı 2-1 arsenal önde girdi.Ben 3 oyuncu değiştirip hücum taktiğine geçtim,fakat inanırmısınız 1 tane bile pozisyon göstermeden maç 2-1 bitti..İnsanı deli eder yahu.ben galibiyet alamıyorsam bile en az kaleye 25 şut atması gerekirken,maç başı 7-8 şutla kapatan bir Manchester united var sahada.

Sizce neden böyle oluyordur?

Bu arada kadrom:(4-1-3-2)

De Gea
    rafael,phil jones,dede,fabio
    javi martinez
    ander herrara,moutinho,kevin de buryne
    neymar,llorente

• kadro sağlammış ya hücum futbolu oynat her maçta takıma defansta zaten sıkıntı çekmessin seri paslaştır benden daha iyi bilirsin eski oyunculardansın ama bu takımın karşısında pek kimsenin durabiliceğini sanmıyorum
  • Az biraz toparladım gibi ama bu seferde deplasmanlar da cok rahat oyun oynayamıyorum..Yani taktiği bulamadım bir türlü neredeyse hepsini denedim ama bu takıma oturtamadım.daha yedeklerde vidic,gibbs,carrick,powel,nani,di maria,ibai gomez,welbeck,wan persie gibi bir çok yıldız var ama bir türlü istedigim oyunu oynamıyorlar.
  • Oyuncuların taktiğe uyum sağlaması gerek.Aynısı bende de oldu Fener'de kullandığım taktiği Fener'den Chelsea'ye geçince denedim başlarda tökezledi takım ama sonradan alışınca iyi sonuçlar elde etti.
  • evet haklısın hocam bir taktik ile 3 5 maç sonuc ne olursa olsun devam etmek lazım.İllaki alışacaktır takım
  • di mariayı felanda oynat bence kanatlarını kullanmayı deneybilrsin hücumlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktingazabi

di mariayı felanda oynat bence kanatlarını kullanmayı deneybilrsin hücumlarda

Normalde Plan'ım oydu zaten ama tutmadı başarılı olamadım onda :) hep oynadığım taktik 4-5-1 burda olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun ara transferde bence biraz değişim rüzgarları estir takımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.