Şimdi Ara

Bu osym kabusu ne zaman defolacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraderler icliyim bu aralar. Eminim forumda calisip hakedip iyi yapanlar vardir isyan gibi algilamasinlar ama, Resmeenn kocaa 1 yilimi verdim ben bitaraflarimi yirtarak calistim. aksam 9 dersaneyi kapatmayin nolur diye yalvararak deli gibi calistim. Sabah evden 06 da cikip eve 22 sulari gibi donmek nedir bilir misiniz. Hepsi su boktan pislik ygs ve lys sinavlari icindi. Ama sagolsun osym denen kurum icine etti isin bok oldu emeklerim.

Ve en cok koyan ne biliyor musunuz ? Daha sinav gecesi bana "abi lnx in turevi nasildi yaa" tarzi keko sorular soran, rasyonelde toplama carpmada bile zorlanan arkadasim benden cok soru isaretliyor. Ve en kotu senaryo o salladiklari tutuyor ve beni geciyor. Saka gibi ya

Trollculer gelmesin lutfen benim durumumda.olan kimse vardir elbet icimi dokmek istedim

Duzenleme : netleri unutmusum ekliyim bari de tam olsun

TM yim
    Ygs5 160k

Mat 15.5
    geo 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 15 Haziran 2015; 23:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LYS-1 sorularına bakmadım mutluyum.Sonuç gelene kadar mikimde değil hiçbir şey
  • Sorulara bakmasaydın keşke bende bakmadım mf 4 üm ygs 340k fene kadar moral bozmiyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

LYS-1 sorularına bakmadım mutluyum.Sonuç gelene kadar mikimde değil hiçbir şey

Ben bakmadan duramazdim en azindan ne kadar batirdigimi ogrendim

Hocam inanin gelecegim su boktan sinava bagli olmasa mikime bile takmam ama girecegim universiteyi ve gelecegimi belirleyen sinavda nasil mat ozurluler benden yuksek yapabilir anlayamiyorum ki cildiricam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcn -- 15 Haziran 2015; 23:28:39 >
  • yusufcn kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende aynı durumdayım kimse sonucuma inanmıyor bile yalan arıyorsun diyorlar :/

• quote:

Orijinalden alıntı: myıldız97

Vallahi bende aynı durumdayım kimse sonucuma inanmıyor bile yalan arıyorsun diyorlar :/

Abi osym binasinin onunde eylem mi yapsak ne yapsak falan ne cektim be bunlar yuzunden bi ygs bi lys

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcn

quote:

Abi osym binasinin onunde eylem mi yapsak ne yapsak falan ne cektim be bunlar yuzunden bi ygs bi lys

Vallahi yapalım abicim benim gibi bir adam (ki tembelin babasıyım) günde 8 saat çalışıp ta çalışmayan insanların arkasına düşünce cinnet geçirebiliyor. Yapalım eylemimizi kardeşim böyle iş mi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olacak bu deprem korkusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Never

• quote:

quote:

Bence keko seni keklemis benim arkadasimda oyle demisti ygs mati sıktım diye sonra anlamdim o kekonun anasina selam oyle kisilere inanma hem ssalayinca cevaba bakan yoktur nerden biliyomus tyuttugunu semde canni sikma calismayla olmuyomus onu anladim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Vallahi yapalım abicim benim gibi bir adam (ki tembelin babasıyım) günde 8 saat çalışıp ta çalışmayan insanların arkasına düşünce cinnet geçirebiliyor. Yapalım eylemimizi kardeşim böyle iş mi olur

Iste sizde kendinize gore haklisiniz mesela gunde 8 saat calistim diyorsunuz .d birde bunu hergun tekrarladigini dusun 2 saat yol hergun dinlenmesiydi suyuydu buyuydu derken :D

• quote:

Orijinalden alıntı: illegal19

quote:

quote:

Bence keko seni keklemis benim arkadasimda oyle demisti ygs mati sıktım diye sonra anlamdim o kekonun anasina selam oyle kisilere inanma hem ssalayinca cevaba bakan yoktur nerden biliyomus tyuttugunu semde canni sikma calismayla olmuyomus onu anladim

Hocam orasi oylede 1 milyon kisi arasindan sıkıp ta tutturan vardir elbet bence illa bi haksizlik var yani

• Merhaba dostum ,
    Ben bu sene mezun olarak hazırlandim sinava . Dershanem cok disiplinli ve kaliteliydi . Sabah 6 aksam 11 civarinda eve geliyodum senin gibi . Bende istediğim sonucu alamasamda yinede iyi bir net yaptım . Mezunmusun bilmiyorum ama galiba calisma teknigim bu başarıya itti . Temel bilgi agirlikli calistim cok cok kasan sorular cozmek yerine konunun tabanina inen sorulara agirlik verdim . Iyi netice almami buna borclu oldugumu dusunuyorum dershane katkimla beraber . Hicbirsey bitmis degil anladigim kadariyla çalışmayı da seven bir insansin . Su son 5 gunde yeniden isine konstantre olup Fen/Edb sinavina eksiklerini kapatarak ve olabildiğince gercek sinavla paralel denemeler cozerken cozumlerinide kavrayarak ogrenirsen istedigin sonucu alirsin insallah :) Suanda uzulecegin her dakika matematikten goturen herseyi fendende goturmeye devam edicek ve verim alamicaksin .Matematigi unutmali ve Fen / Edb.netlerini maximum seviyeye cikarmalisin . Son birsey söyleyeyim; üniversitede son gun 400 sayfalik kitaba calisan insanlar cok iyi notlarla o dersleri geciyorlarken bizim onumuzde 5 gun var herseyi fazlasiyla degistirecek durumdayiz :) umarim yazim seni gaza getirir ve can sikintini giderir . "İnsanlar sallayarak veya yeteri kadar emek gostermeyerek bir yerlere gelmeye calisabilir ama bilen insanin geleceği yer her zaman basarili bir yerdir. Hersey gonlumuzce olsun

İyi forumlar.

• Invinciblee kullanıcısına yanıt
    Ozenli yorumlariniz icin tesekkur ederim mezun degilim ilk senemde yerlesmek istiyorum bir sene daha bu stresi imkansiz kaldiramam.

sizde baya disiplinli calismissiniz anlasilan. Ve galiba dersane/kalite faktoru cok onemli birsey. Benim gittigim kiytirik dersaneysi acik acik soyluyorum. Ahanda adini da veriyorum sinav sirinevler subesi. Ben boyle les bi egitim kurumu gormedim netler yerlerde surunuyordu. Guya en iyi siniftayim ben turev integral yardirirken yanimdaki arkadas carpma islemi yapamadan5 net falan yapiyordu oyle biyerden ciktim iste .s

Yine aklima geldi bakin Durmak yok edb calismaya devam o zaman. Insallah edebiyattan kasmazlarda
    ..

• Rica ederim dostum anladim yani oyle olmaya calisiyodum diyelim. Kesinlikle önemli faktörler . Aynen öyle suanda geriye donuk ilerlemeye calisirsak onumuzdeki firsatlari kaciririz . Yapmamiz gereken tek sey 5 gunu iyi degerlendirmek . Cok bilmis gibi olmayım sadece ikinci senenin verdigi tecrube İnşallah Başariya giden yolda hicbir engelle karsilasmassin ve faydali olabilmisimdir Simdiden edebiyat sınavında başarılar.
    Maesselam Hayirli geceler ..
    Iyi forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 16 Haziran 2015; 0:00:15 >

• Invinciblee kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum sizede basarilar son seneniz olmasi dilegiyle hayirli geceler

• Tesekkur ederim inşallah hep beraber.

• 3 yıl çalıştım sınav günü heyacan yaptım 120 net yaparken 54 net yaptım ve durumum çok kötü ben ne yapıyım kaldı ki lys hiç çalışmadan girdim sadece türev-integral-özel tanımlı çalıştım onunda soru sayısı az geldi insan limit felan sallar biraz 4-5 tane küme koyacağınıza lanet herifler.
  • O değil de bu kadar zor yapinca puan araligi acayip artiyor. Turkiyede ilk 50 nin puaniyla 1000. Nin puani arasında ucurum olcak. Yapan yapiyo çünkü amk bu sinavi da fulleyen olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

O değil de bu kadar zor yapinca puan araligi acayip artiyor. Turkiyede ilk 50 nin puaniyla 1000. Nin puani arasında ucurum olcak. Yapan yapiyo çünkü amk bu sinavi da fulleyen olur

Sinavin zor olmasi avantaj deniyoe iyi tamamda bu yapan yapiyor mantigi bitiriyoe bizi zaten. Yapamiyoruz ki orta seviyeliler olarak.

• Ben sendende bitik durumdaym ne yapsam bilmiyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.