Şimdi Ara

Bu olayı başarabilen gördünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2015 ygs 13k oldum lysde 29kya geriledim ve 2015 ylılında tercih yaparak üniversiteme yerleştim.Geçen yıl hazırlıktım bu yıl 1.sınıf oldum.Ders içerikleri matematik-fizik-kimya lys ile hemen hemen aynı böylece lys çalışmış olurum diye düşündüm.1.sınıf dersleri ile lys çalışarak(çalıştığımı düşünürek) bu sene 30kdan daha iyi yapmamı beklemek hayalcilik mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonraaa -- 28 Eylül 2016; 20:17:05 >

• Hangi bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaat mühendisliği
  • istediğin derece yapılır
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefim 16-22k arasında bir sonuç yapmak fakat üniversite 1.sınıf ortak dersleri ile lys ne kadar paralel emin olamadım.
  • hocam ayni durumdayiz suan bende insaat muhendisligi okuyorum ama muhafiyet sinavini verdim ben 2.sinifa gectim bu sene iste ama sinava bidaha hazirlaniyorum. 1.sinif dersleri hepsi lys yonelik hocam mat,fizik,kimya hepsinde lys goruceksiniz hatta biz 2.donem fizikte full elektrik , matda ise ful integral ve turev gorduk. Diycegim o ki eger 30 bin yapmissaniz bu senede 30 bini gormeniz normal yani biraz kasarsaniz 20 bin 10 bin neden olmasin unideki ders sayisida az 1. Sinifta basarabilirsiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Amonraaa

Hocam hedefim 16-22k arasında bir sonuç yapmak fakat üniversite 1.sınıf ortak dersleri ile lys ne kadar paralel emin olamadım.

ygs kafan zaten var o belli,sadece lys çalışman lazım,illa ben kesin girip başarıcam diyosan üni derslerini falan bırak türev integral için dinlersin evde de sadece lys çalışırsın 5k bile olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    hocam 1.sınıfta girmiş miydiniz ygs-lys peki
  • odtulumezun O kullanıcısına yanıt
    Ben olduğunu düşünürdüm ama geçen yıl hazırlık okurken öylesine gireyim dedim 2015 netlerimle ders ders nerdeyse aynı yaptım fakat 55k oldum belli olmuyor hocam ne yazıkki
  • Amonraaa A kullanıcısına yanıt
    Yanliz ygs ye girdim ondada 110 bin siralama yapmistim galiba. Lys ye neden girmedim; kayit yaptirmayi unutmustum ondan girememistim ( normal ygs siralamam 60 bindi lys ve okul puani ile 85 filan gerilemistim aklima geldikce sinirleniyorum )

• Hocam duyduguma gore lys konularinin baya agiriymis muhendislik bolumleri. Hayalcilik olmaz sansinizi deneyin. Tutturdugunuz siralamada guzel aslinda gittginiz universite de iyidir ama hic denemeyip sonradan pisman olmak yerine deneyin derim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.