Şimdi Ara

Bu odadan çıkabilene helal. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
5.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfalarda tam çözümü var oradan baksana. Bu arada kapıyı anahtarla açmayacaksın. O kadar kolay olsaydı...
  • Hocam soğolasın Rezilvezir yüsünde sabahtan beri tablonu 1 sağına iki soluna tıklıyoz beni büyük bir dertten kurtardın.

quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

tabloyu düşürmek cok kolay
    önce sag köse bi tık sonra sol köse bi tık tablo iyice sol a yayıyor sonrada tablonun en alt ve ortasına tıklarsanız düşüyor
  • Ya ben 1. oadadan çıktım, linkim yok devam edemiyorum.
  • Zardaki kağıtları dogru koydum.

ama zar oluşmadı. nasıl zar oluşturucam?
  • Ya şu odaların linklerini bi arada toplayıp bir arkadaşının mailine atacan ama bütün odaları.Sonra beklicen arkadaşınla karşılaştığın ilk an yiyecen şamarı
    Aslında sevmediğiniz birine yollayıp bilgisayar karşısında nasıl delirsiğini izlemek güzel olur heralde
    Sakın sadist biri falan sanmayın ama bir anda bütün odaları oynicak ben dünyada insan tanımam(Tabiki hilesiz ipucusuz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: autoLycus

Zardaki kağıtları dogru koydum.

Doğru koymamışsın önce saç olan kağıdı yakacaksın sonra ilaç kutusundakine göre yerleştireceksin.
  • 81 odalık oyunu oynayan var mı arkadaşlar?
    5. odadayım....
    yardımlaşalım.
  • Ya kasyı bulamadım

yok aslında buldum da.. şifre işe yaramıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso -- 12 Şubat 2005, 21:19:09 >
  • ya bu ikinci odada eksik olan 4 harfide topladım ama bulduğum o yazıta yazamıyoru yapabilen varmı
  • Doğru koydum fakat olmuyor. kendisi mi otomatik olcak yoksa benmi bi yere basıp yapcam zar.

Bunun dışında günlüğün son sayfasındaki tarih 11 şubat 2005. iskeletin ayağındaki şifreyi 0211 yada 0511 yapıyorum bi halta yaramıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

Zardaki kağıtları dogru koydum.

Doğru koymamışsın önce saç olan kağıdı yakacaksın sonra ilaç kutusundakine göre yerleştireceksin.
  • 0200 den başla son rakam ı değiş
    sanırım her bir kişi bitirdiğinde o rakam 1 artıyo
    ben de anlamadım
    ilk 0126 ile bitirdim sonra 0127
    şimdi 0205 ile falan
  • Şifre 0207 olacak.

• Aynı soruları bin kere sormayın ya. Hepsinin cevabı var topicte her odanın full çözümü bile var üşenmeyip okuyun biraz. Topic kirliliği yapmayalım lütfen ....

• arkadaşlar çok özür ama bende mi bir sorun var yanlış mı yapıyorum bendeki günlğün son tarihi feb 11 2005 diye bitiyor bunun şifresi 0211 değilme yazıyorum kabul etmiyor
  • Herşeyi yaptım fakat bitmedi.

Resmi koydum arkaya (kızla) , soğuk kutuyu koydum, cd yi koydum, tütsüyü yaktım, çan ı çaldım.

Tık yok.

Zar 'ı yaptım ve tüm şeyler var.

Napcam şimdi kaldım bööölee.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisely

arkadaşlar çok özür ama bende mi bir sorun var yanlış mı yapıyorum bendeki günlğün son tarihi feb 11 2005 diye bitiyor bunun şifresi 0211 değilme yazıyorum kabul etmiyor

senden 2 msg önceki postta verilmiş cvp
  • quote:

Herşeyi yaptım fakat bitmedi.

Resmi koydum arkaya (kızla) , soğuk kutuyu koydum, cd yi koydum, tütsüyü yaktım, çan ı çaldım.

Tık yok.

Zar 'ı yaptım ve tüm şeyler var.

Napcam şimdi kaldım bööölee.

Resmi koyma resim ve çerveler hiç bi işe yaramıo süs... cd yi koy direkt
  • Bitirdim Başım göğe erdi

1. bölüm ün sonunu bulamamıştım geçen gün aklıma geldi gece yatarken

bu gün koptum bitti hepsi
  • Kralsın Hipnotyc
  • ben birinci bölümü bitirdim ama ikinci bölümü bana vermedi verdiği linki tıkladım bi numara yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.