Şimdi Ara

Bu notlarla geçebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notların daha tam girilmemiş hali arkadaşlar bu
    din kültürü ve müzik dersinin notlarını gerekli şekilde hocalara verdim onları cıkartabiliriz.
    kalıcam diye düşünüyordum ama içimde birden bi hareketlenme oldu yazılıların bitmesine daha var 5 6tane daha yazılı var galiba önümde içimde bir hareketlenme oldu hani çalısma isteği geldi birden bu saatten sonra ders çalısarak geçebilirmiyim ? 11 zayıfım var 2 dersi cıkarttık 9 zayıf 1ini daha verdim 8 tane zayıfım kalıcak 2 dersin notunu 45e ceksem calısıp 6tane kalır sene sonu sınavlarına calısıp bütünlemelerle geçebilirmiyim arkadaşlar ? bu saatten sonra calısarak geçebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qralahmet01 -- 20 Mayıs 2012; 14:15:30 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 5 Temmuz 2021; 12:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensessiz

töbe estrafurullah one kardeş :D ibretlik karne.

1ci dönem salladım dersleri heralde bi 18e yakın devamsızlıgım var.
    2ci dönem calısırım dedim ama calısmadım zaman kısalıyor ve bende çalısma isteği yeni başladı geçemezmiyim ya

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 5 Temmuz 2021; 12:57:42 >
  • quote:

biyoloji ödevden bile 0 almışsın. 2. sınavlardan 70 üzeri alırsan hocaların yardımcı olur sözlü konusunda ve geçersin. Hangi lisedesin bu arada ?

2ci sınavlardan 10tane sınavdan heralde 5tanesinden 40 ve altı aaldım geriye kalanları düzeltsem sınavlara calıssam hani 60 70 felan alsam hocalar yardımcı olurmu ? düz lisedeyim lise1 tekrar değilim ilk senem ve kalmak istemiyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 5 Temmuz 2021; 12:57:49 >
  • quote:

çalış git hocalarına beni sözlü yaparmısınız de. İyi not al sözlülerin yüksek gelsin. Rahat geçersin

Hocanın yanına gidip sözlü yaparmısınızmı diyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salı=geometri
    çarşamba=fizik,din
    perşembe=edebiyat
    cuma=dil anlatım

yazılılarım var şimdiden calsımaya başlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.