Bildirim
Bu neyin nesi ? Bilen var mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bana gelmedi -
Bi party kurdum 8/8 şu arena kayıt eden elemana gittim bişi olmadı yine giremedik . . Sonra So-Ok ' a gittim üstten 2. ve 3. seçeneklere bastım İnvertorymde çıktı bu . . Sizde bi deneyin ve buraya yazın yaw Ya hiç bişi yazmadan bilgi vermeden doğru düzgün oynuoz bu oyunu he
Stallda satılabılıo bu arada . .
-
oyuna girmedim daha ama bildiğim kadarıyla
item basıyosun socket sistemi icin kullancağın taş sanırsam -
alchemy sistemi icerisinde kullanacaksın bastığında bi özellik eklenecek silahına onuda devil gibi süresi dolunca kullanabiliyosun bildiğim bu kadarinş yardımım dokunur -
Bastım Nova Harpıma . . Bi kutu çıktı ve yazan yazı şu ; Empty slot . Able to find out more detail information about socket if right-click on it . -
sağ tus a basmanı istiyo
socketin özelliğinisececeksin herhalde
yada oto bi özellik vercek kurcalarsan az dah sonuca ulaşırsın ama sağ tusla bos olan socket özelliğini doldurun gibi bişi dio yazıda -
off off bı yapamadım :( -
youtube girebilirsen yada googleda arat istersen sro socket system die vidoe olcaktı bilgilendirme amaclı 3 4 ay önce görmüştüm -
ok sagol bı bakayım -
beyler yuzukcuye gıdıp alchmy kısmına gırın bı sızdede farklı seyler warmı dıe bakarmısınz -
sonuc ne oldu hangi özellik eklendi
ayıplamassan achemy derken ben y butonundakini kast ettim inş yanlış anlaşılmamıstır -
quote:
Orijinalden alıntı: cybernanis0
ayıplamassan achemy derken ben y butonundakini kast ettim inş yanlış anlaşılmamıstır
alextekı yuzukcuye gıdın en sagdakı kısımda alchmy yazıo orda bu tastan war . . ozellık basmak ıcın ıron vwe copper coın ıstıo :S bunlar nerden cıkıo acaba -
04.00 ve 16.00 kaca denk gelıo? -
quote:
Orijinalden alıntı: aXi1o
quote:
Orijinalden alıntı: cybernanis0
ayıplamassan achemy derken ben y butonundakini kast ettim inş yanlış anlaşılmamıstır
alextekı yuzukcuye gıdın en sagdakı kısımda alchmy yazıo orda bu tastan war . . ozellık basmak ıcın ıron vwe copper coın ıstıo :S bunlar nerden cıkıo acaba
uniqlerden gene sanırsam oyuna girdim 2 adım attım dc sans yok artık yarına kaldı keşif((
öğrendiğin vede edindiğin bilgileri paylaşmaya devam edersen cok sevinirim sıfırdan keşfe basmayalım en azından bol sans -
Beyler bu şey silahta 1 tane slot açmaya yarıo , her silaha 3 tane açabiliyosun . . İtemlere denemedim . . Dediğim gibi socketlere tasşı yerleştirebilmek için Coin lazım ama bunlar nerden düşüo şuan sır Sokete taktığınız taşı çıkarmak için İtem Mall ' da 29 silke bişi satıolar ondan alıp taşı çıkarabilion . . Şimdilik bu kadar geri kalanını yaşamaya devam ederek öğrenip buraya yazıcam . .
-
Beyler Coinler Battle Arenadan kazanana verilecekmiş . . Battle Arenayada saat 1o ve 22 ' de girilebilio ve Her gün değişik savaş oluo . . Mesela C.Tesi & Pazar Guild savaşı 32x32 , P.Tesi Job vs. vs. . . . . -
Bu video belki işine yarar.
http://il.youtube.com/watch?v=qfQPof2DKNc -
quote:
Orijinalden alıntı: Miklo*
Bu video belki işine yarar.
http://il.youtube.com/watch?v=qfQPof2DKNc
sagolll . . -
Silkroad Onlineın Resmi Sitesinde Acıklama Yapılm ış:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X