Şimdi Ara

Bu neyin nesi ? Bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nedir bilen biri söylesin Birden bire Invertorymde çıktı . .

- - -
     Bu neyin nesi ? Bilen var mı ?

• bana gelmedi
  • Bi party kurdum 8/8 şu arena kayıt eden elemana gittim bişi olmadı yine giremedik . . Sonra So-Ok ' a gittim üstten 2. ve 3. seçeneklere bastım İnvertorymde çıktı bu . . Sizde bi deneyin ve buraya yazın yaw Ya hiç bişi yazmadan bilgi vermeden doğru düzgün oynuoz bu oyunu he Stallda satılabılıo bu arada . .
  • oyuna girmedim daha ama bildiğim kadarıyla
    item basıyosun socket sistemi icin kullancağın taş sanırsam
  • alchemy sistemi icerisinde kullanacaksın bastığında bi özellik eklenecek silahına onuda devil gibi süresi dolunca kullanabiliyosun bildiğim bu kadarinş yardımım dokunur
  • Bastım Nova Harpıma . . Bi kutu çıktı ve yazan yazı şu ; Empty slot . Able to find out more detail information about socket if right-click on it .
  • sağ tus a basmanı istiyo
    socketin özelliğinisececeksin herhalde
    yada oto bi özellik vercek kurcalarsan az dah sonuca ulaşırsın ama sağ tusla bos olan socket özelliğini doldurun gibi bişi dio yazıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off off bı yapamadım :(
  • youtube girebilirsen yada googleda arat istersen sro socket system die vidoe olcaktı bilgilendirme amaclı 3 4 ay önce görmüştüm
  • ok sagol bı bakayım
  • beyler yuzukcuye gıdıp alchmy kısmına gırın bı sızdede farklı seyler warmı dıe bakarmısınz
  • sonuc ne oldu hangi özellik eklendi
    ayıplamassan achemy derken ben y butonundakini kast ettim inş yanlış anlaşılmamıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernanis0

sonuc ne oldu hangi özellik eklendi
    ayıplamassan achemy derken ben y butonundakini kast ettim inş yanlış anlaşılmamıstır

alextekı yuzukcuye gıdın en sagdakı kısımda alchmy yazıo orda bu tastan war . . ozellık basmak ıcın ıron vwe copper coın ıstıo :S bunlar nerden cıkıo acaba
  • 04.00 ve 16.00 kaca denk gelıo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

quote:

Orijinalden alıntı: cybernanis0

sonuc ne oldu hangi özellik eklendi

alextekı yuzukcuye gıdın en sagdakı kısımda alchmy yazıo orda bu tastan war . . ozellık basmak ıcın ıron vwe copper coın ıstıo :S bunlar nerden cıkıo acaba

uniqlerden gene sanırsam oyuna girdim 2 adım attım dc sans yok artık yarına kaldı keşif((
    öğrendiğin vede edindiğin bilgileri paylaşmaya devam edersen cok sevinirim sıfırdan keşfe basmayalım en azından bol sans
  • Beyler bu şey silahta 1 tane slot açmaya yarıo , her silaha 3 tane açabiliyosun . . İtemlere denemedim . . Dediğim gibi socketlere tasşı yerleştirebilmek için Coin lazım ama bunlar nerden düşüo şuan sır Sokete taktığınız taşı çıkarmak için İtem Mall ' da 29 silke bişi satıolar ondan alıp taşı çıkarabilion . . Şimdilik bu kadar geri kalanını yaşamaya devam ederek öğrenip buraya yazıcam . .
  • Beyler Coinler Battle Arenadan kazanana verilecekmiş . . Battle Arenayada saat 1o ve 22 ' de girilebilio ve Her gün değişik savaş oluo . . Mesela C.Tesi & Pazar Guild savaşı 32x32 , P.Tesi Job vs. vs. . . . .
  • Bu video belki işine yarar.
    http://il.youtube.com/watch?v=qfQPof2DKNc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Bu video belki işine yarar.
    http://il.youtube.com/watch?v=qfQPof2DKNc

sagolll . .
  • Silkroad Onlineın Resmi Sitesinde Acıklama Yapılmış:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.