Şimdi Ara

BU NETLERLE KAÇ K GELİR? YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geo: 5-10
    Fizik:7-10
    Kimya 17+
    Biyo 22+

YGS1: 131k
    YGS2: 119k

aşağı yukarı kaç k gelir? puanza'dan hesaplamaya pek güvenmiyorum geçen seneki sonuçta. Ayrıca bu netlerle 60-70k arası gösteriyor pek inanasım gelmiyor. (sanırım matematikten dolayı) sizce ne olur?

• up
  • 50-60 bin civarı gelebilir hocam mf, tm gibi değil şöyle ki tm olsan o sırada ortalama netlerle 10k yı görürsün ama mf olunca önünde belli bi miktar tm ci var onlar çekilince sıralama çok farketmez ve de sayısallarda öne geçmek için geometri 20 ye yakın mat2 de 40üstü bırakmak gerek bunları yaparsan daha iyi bi sıralama yakalarsın ;) Fizik netlerinden de kaynaklanıyor gibi hocam lys1den sonraki 1 haftada kasabildiğin kadar kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avant_garde -- 9 Haziran 2014; 21:59:42 >
  • avant_garde A kullanıcısına yanıt
    hocam şu netlerin yanına zaten fizik ve geometri eklesem benim için yeterli fazlasıyla. ancak bu 2 dersten ne temelim var ne bilgim. sınavda çıkan basit soruları ancak yapabiliyorum. seneye kalırsam bu iki derse ağırlık verip çok daha iyi bir üniversiteye gideceğime inansam da, bir sene daha yaşamak istemiyorum bu stresi. bu sene 60-70k arası gelirse giricem bu yüzden.
  • up
  • ba2jt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mezunum durumunu çok iyi anlıyorum kabul çekilecek stres, sıkıntı değil hele ilk sene kazanıp gitmekten daha güzel birşey olamaz.Aynı şeyleri bi daha oku bi daha yap bi daha sınava gir falan ama su da var kendini tanıyosan eger sıkılacağını biliyosan bu sene elinden geleni yapıp yerleşebilirsin yoksa seneye kalsan kesinlikle allahtan bi aksilik olmazsa tabi bundan iyi yaparsın ama dediğim gibi o riski göze alıp hazırlanacaksın yoksa bi süre sonra sıkılırsın o daha kötü olur bi 50k olmaya bak ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.