Şimdi Ara

Bu net Kaç sıralama getirir (sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 105 72 hakkında ne düşünüyosunuz . 2200 2000 aralığı imkansız gibi demi . Bekir avşar 107 75 1000 demişti tam . Obp m 97 . Mf için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastDoremoni -- 19 Haziran 2020; 16:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah bilir kardeşim benim de birebir aynı durumum inşallah sınavda bi tık daha üstünü yapabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superational273 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma ya . Hani kelimelerin tükendiği yerdeyim sıkıntıdan deneme çözemiyorum bıktım ama ucundan sıyırmak istemiyorum boun makineyi . Süpriz olursa planım bu onun dışında zaten endüstri yazıcam itü .

• LastDoremoni L kullanıcısına yanıt
    Kalan dönemde netlerden ziyade eksik-onarım odaklı çalışmak daha iyi olur hocam kanaatimce...Bu sayede kendimizi derece klasmanına atabiliriz diye düşünüyorum bir ihtimal. Zaten onlarla bizim aramızdaki tek fark onlar her eksiği defalarca onarmış olmanın verdiği rahatlıkla akıp gidiyorlar sınavda...Az da olsa yanlışımızın çıkması bi bakıma iyi o yüzden

Kesinlikle doğru zaten obp iyise 105 bandında tytde derece grubuna girmeni engelleyen tek şey 3 ayt oluyo genelde o da dediğin gibi çok ufak yerlerden kaçıyo . O kaçanlarda dediğin gibi oluyo aynen bizim üşengeçliğimiz sadece . Yoksa ben gerçekten bu ilk 100 500 civarı dışında 4 5 bin yapanla 1 2 bin yapan arasında fark oldupunu düşünmüyorum sınav anı

Valla hocam ben de derslerden ziyade kafa rahatlığı ve psikoloji üzerine yoğunlaştım tabi dersleri de götüreceğim 1 gün öncesine kadar inşallah ben de ilk 2000'i hedefliyorum ama bu sene sınav ya daha zor olur ya da o sıralama için bu net yetmeyebilir biraz da şans hocam hani o anki ruhali bile çok etkiler yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Neyse dediğin gibi çok takmamak lazım ne istiyosunuz hocam bölüm üniversite olarak . Umarım gönlünüzce olur

Kesinlikle hocam...Aynı kapasitede olmalarına rağmen birine daha sevdiği bir konu gelir 2-3 net fazla yapar bi anda ilk 2binde bulur kendini...Biraz da şans önemli.

İnşallah hocam...Bence de önemli olan bizim ne kadar donanımlı olduğumuz

• 1500-2500
    İTÜ Bilgisayar hocam kafamda bilgisayardan başka hiçbir şey yok o yüzden imkanım kısıtlı biraz 😅

Sizin iş sıkıntılı ozaman hocam . O durumda olmayı hiç istemezdim . Ben makine opsiyonel olarak düşünüyorum ilgimi çekiyo ama olurmu artık kısmet ne denir bilmiyorum .

• sevabına bi 3-5 net versene başki
    Hocam aslında ileride belki fikrim değişir umuduyla ben de ona alternatif olarak mekatronik ya da elektrik-elektronik tarzı hiç olmazsa yazılım bilgisayar teknolojileriyle bağlantılı bölümleri de biriktireceğim ille de bilgisayar olmazsa ölmem ama olursa da inşallah bilgisayar olur yani diyorum.Kısmet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 19 Haziran 2020; 16:41:46 >
  • ottis kullanıcısına yanıt
    Herkesin istekleri farklı bi reis inan istediğim bölümü yapsam ver seçeneği olsa verirdim ama bende diyorumki şu da bana verse la

• Geçen sene 100 74 99.7 obp ile 2781 yaptım

Kanka ayni durumdayim ben de. Genel olarak soru kacirdigim konulari belirleyip meb kazanim testleri uzerinden tekrar edicem. Bir arastir sen de belki isini gorur.

• Hocam aşağı yukarı aynı seviyelerdeyiz. Tyt leri 165 dk üzerinden mi hesaplıyorsun onu merak ettim ? Bir de ayt için fantastik yayınlardan bu netler çıkıyorsa sınavda yüzün gülebilir belki. Benim 345 ayt genellerde ortalama 72 73 çıkarken apotemilerde 65 70 arası geliyor mesela.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.