Şimdi Ara

Bu Nedir Yaw Hack Tool Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red Sea'de aynı party'de olduğum eleman'ı murder halde ve etrafında 6-7 devil bug sarmı$ halde gördüm ve yanına gittim...Msj attım cvp vermedi.Bu sırada ilginç olayı farkettim...Çevresindeki devil bug'lar her koyu$ta 150-200 koyuyorlardı ve adam yatmıyordu...Potları açıktı amma velakin en büyük potları alsa bile bu kadar devil bug'a kısacası bu kadar damage'e lvl 23 bir char'ın full str olsa bile dayanması imkansızdı...Attan indim party'den çıktım ve zerk açtım...SS'leri size bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum...Zerk'in sonlarına doğru adamı yatırmayı ba$ardım lakin en az teki ortalama 1200 den 6-7 vuru$ çaktığıma eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 28 Eylül 2006; 0:12:29 >

• belki adam lvl düşmedir tekrar kasıyodur başka türlü olmas heraldeama bunun için lvl 50 60 tan fln düşmek lazımki 3-4 k hp kalsın
  • abartı bence 23 level adam 2-3 tane devi bug dayanır full str ise ama sen 6-7 tanenin ona aynı anda saldırdığını nasıl anlarsın ben onu anlayamadım birde topik açmak için çok kötü bir konu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirohito -- 28 Eylül 2006; 15:52:12 >
  • baksanıza kesin bot kullanıyo cvp vermemiş biri murder yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: hirohito

abartı bence 23 level adam 2-3 tane devi bug dayanır full str ise ama sen 6-7 tanenin ona aynı anda saldırdığını nasıl anlarsın ben onu anlayamadım birde topik açmak için çok kötü bir konu bence

2-3 taneye dayanabilir 6-7 taneye dayanması imkansız.geldiğimde 6-7 tane devil bug her biri tek vuru$ta 150-200 arası koyuyordu...adamın üzerindeki zırhlara bakarsınız daha LvL 21 setini bile tamamlamamı$ olduğunu görürsünüz...biraz matematiğin varsa çok rahat hesaplarsın 6 devil bug tek turn'de 900-1100 arası damage koyuyor.2 turn arası 1 snye tut en fazla 2 snyedir ve bu char her 2 snyede yakla$ık 1000hp'yi cure ediyor.LvL 60 bi char için 2 snyede 1000hp cure çok normal amma velakin lvl 23 char için imkansız...

lvl dü$me olacağını sanmıyorum çünkü en yüksek lvl'lileri takip ediyorum ki dün en yüksek lvl 27 falandı...hem adam nie lvl dü$me yapsın 30'dan önce ve 20 den sonra lvl dü$mesi bu oyunda yapılacak en saçma $eylerden biri olur...

bide olayı anlayamamı$ın sanırım her vuru$ta zerk açıkken 1200 koyuyordum sadece soul spear'la(ghost'u saymıyorum bile)...ve bu adamı zerk bittiğinde anca yatırabildim...LvL 23 hiçbir char böyle bir damage'e dayanamaz...en az 6-7 tane soul üstüne ghost çaktım ve anca yatırabildim...cape'le kendi lvl'imdeki(+3 -3)STR'leri ghost+soul + lion shout'la yatırıyorum rahat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 28 Eylül 2006; 19:29:10 >

• dashaq için gelmiştir :) yani ben de öyle yapıodum. Kötü zırhlarını giyer gezer oralarda daha çok adam öldürmek için belki
  • yahu adam zerkle 1200 wuruyorum dio hala olur olabilir diye şeyler diyosunuz..arkadaşlar ayrıca red sea orası yinede onlara dayanıcak kadar yüksek lwl olduğunu sanmıyorum ben..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o adam 29lvl glav/str/cold yaklaşık 2.4k canı war itemları hariçwe asıl sorunun cevabı ewet bot benle yan yana kasıo ama ks yapıomrahat bırakmıom.armorunun eski olduğuna bakmayın siz 2 degree giyerken gun powderlarda kasıo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganXta07

o adam 29lvl glav/str/cold yaklaşık 2.4k canı war itemları hariçwe asıl sorunun cevabı ewet bot benle yan yana kasıo ama ks yapıomrahat bırakmıom.armorunun eski olduğuna bakmayın siz 2 degree giyerken gun powderlarda kasıo...

yahu anlamak mı istemiyorsunuz yoksa yazılanlarımı okumuyorsunuz anlamadım gitti...

karde$im adam 23 LvL'di diyorum aynı partideydik($imdi 29 olabilir)...2.4 K canı olsa ne olacak tek turn'de zaten 2.2K vuruyorum...yukarda ss'de koyduk anlayın diye soul spear çaktım 1200 koyuyor ardından ghost'la yakla$ık 1000 koyuyorum...tek turn'de yakla$ık 2.2K vuruyorum ve ben bunu zerk bitene kadar yaptım defalarca...2.4 HP lik bi adamın buna dayanması imkansız...he tüm itemlara stamina stone ve str bastığını varsayalım tut 3.5K hp'si oldu yine dayanamaz çünkü yediği damage çok fazla.Dün paso thief'lik yaptım zerk açıkken 24 LvL olmama rağmen 26-27 lvl'lik glavie str hunter/trader'lar 3-5 snye dayanamıyorlardı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.