Şimdi Ara

bu ne demek ingilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çeviri yapcam da instruction kısmında bu yazıyor da anlamadim

You will come across " \N " a lot. Please copy this into your translations. It represents a new line in the translation file.

I have tried to highlight all " \N " instances to make it a bit easier for you.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• "\N" ile çok karşılacaksın. Lütfen bunu çevirilerinize kopyalayınız. Bu, çeviri dosyasında yeni bir satırı ifade eder.

Sizin kolaylığınız için tüm "\N" örneklerini belirgin hale getirmeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 15 Şubat 2020; 17:14:45 >
  • Saolun hocam

• Bana atılan dosya bu şekilde de. Ben nasıl ceviriyi hazırlayıp bu arkadaşa atcam bu ne demek ingilizce bu ne demek ingilizce bu ne demek ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick bulamayan herif -- 15 Şubat 2020; 17:40:22 >

• kanka her şeyi karalamışsın formatı pek göremiyorum da herhalde olduğu gibi çevirmen yeterli olacaktır fakat \N leree dikkat et. onları kendi yazına uygulaman gerekiyor. örnek vereyim

hello \N my name is moloko \N i live in antartica \N and i am so happy

sen bunu şöyle çevircen

merhaba \N benim ismim moloko \N ben antarticada yaşıyorum \N ve çok mutluyum

bu arada kanka bu iş para getiriyorsa bana mesajdan söylesene platformu az para kasalım
  • yukarda not düşşmüş one lline of each line, copy all \N instances diye

bu şey demek, her satır için bir satır diyor. \N leri de olduğu gibi kopyala diyor.

mesela şunu çevireceksen

hello \N My Name is
    Moloko \N and i am so \N
    Happy

şöyle çevireceksin

merhaba \N benim adım
    moloko \N ve ben çok \N
    mutluyum

ben böyle anladım
  • istersen ömden at şunları çizilmemiş halde bir bakayım tam formata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana atılan dosya duzenlenmiyo hangi uygulamayla çeviriyi yapcam

• Dostum \N yeni satıra geç demek.

Mesela ooooo\N oooo
    Yaptın mı

Ooooo
    Oooo
    Olur. Alt yazı çeviriyorsun büyük ihtimalle böyle

Not: çevirdiğin program \N yi algılıyorsa yazman yeterli. Ama tırnak içine alırsan algılamaz özel katakter sayabilir. O nedenle deneme ihtimalin varsa dene.

Mesela sana
    Ali ata bak \N wuhuuu olara gönderilen şeyi direkt çevirip aynen yaz , arılan program normalde onu algılar \N yi yazdırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 15 Şubat 2020; 19:23:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.