Şimdi Ara

Bu Ne Acaba acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün oyun hilesi indireyim dedim nereden dediysem.
    Virüs mü bulaştı ne..

indirdiğim dosyayı çalıştırdığımda eset virüs programı sürekli uyarı verdi sonra masa üstünde Çince yazılı programlar yüklendi ve denetim masasından bunları kaldırdım sonra tekrar eset le tarattım bir sorun çıkmadı yani virüs falan algılamadı ama ben resimde olan programı kaldıramadım galiba yada kaldırdım orda başlatma secenegi kaldı

resimdeki o Çince yazılı seye tıkladığımnda hiç birşey olmuyor özelliklerine girdinmi aynı chrome gibi bir site adresi çıkıyor o siteye chrome uzeriden girdim aynı Çinlilerin yandexi gibi
    sizce bu virüsmü nasıl kurtulabilirim tekrar tarama yapmalımıyım esetle veya dağa iyi bir tarama yapan program varsa onla taramayı yapayım yeterki şu virüsse kurtarsın

RESİM :https://i.hizliresim.com/4qY7VQ.jpg

şimdiden teşekkürler.....

• Ccleaner la tara. Fotoğrafı açıp bakamadım maalesef. Tarayıcına gelen eklentilerden bahsediyosan Chrome eklenti silici programı var onu kullan.
  • eklentilerden bahsetmiyorum onları kaldırdım...

PC ye yüklenen resimdeki gibi bazı programları diyorum olay zaten ana mesajdaki gibi :(
  • Your unistaller veya benzeri kaldırma programı ile o proğramları kaldır c clainer ile tarat veya sistem geri yükleme yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • programları kaldırdım (D.masasında gördüklerimi)
    CCleaner de de programlara baktım orda da bulamadım yani kaldırdım galiba ..

ama sistem geri yükleme yapacaktım sistemin yedeğini almamışım yapamadım

bir sorun olmaz demi :)

şuan bir sorun yok gibi görünüyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.