Bildirim
Bu ne ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pergel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 33 liralik protein tozu cekilis cubugu hayirli olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam
pergel
şey geçme .. -
quote:
Orijinalden alıntı: ParisHildon
quote:
pergel
şey geçme ..
ciddiydim ama
ucundaki halka da kalem yeri diye düşündüm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ParisHildon
quote:
pergel
şey geçme ..
ciddiydim ama
ucundaki halka da kalem yeri diye düşündüm
yok kardeş bu pergel olamaz oraya kalem girmiyor. Kapatınca çıtçıtı var kapanıyor tamamen, başka bi şey bu. -
Açılan paketi kapatmak için mandal. Bayatlamasın diye. Adamlar sizi düşünsün, siz bu ne diyin
Mandal dedim ama başka ismi var mı onu bilmiyorum. Zaten önemli olan amacını kavramak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 1 Ekim 2016; 1:44:42 > -
Nesquik paketini açtıktan sonra ağzını katlaya katlaya ilerliyorsun içindekiler azaldıkça bu da o paketin açık kalmamasını içindekilerin tazeliğini koruması için bir nevi mandal görevi gören tutamaç gibi bir şey olabilir diye aklıma geldi başka da bir şey düşünemedim tuhaf bir şey.. fakat mantıken paketi açtıktan sonra işe yaramaya başlayan bir şey olduğu gözüküyor o da benim tahmin ettiğim şey mandal görevi..
Düzenleme = La benden önce yazmış üstteki ne şans var bende de ya.. :( :( :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 1 Ekim 2016; 1:48:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yavkar@fb
Açılan paketi kapatmak için mandal. Bayatlamasın diye. Adamlar sizi düşünsün, siz bu ne diyin
Mandal dedim ama başka ismi var mı onu bilmiyorum. Zaten önemli olan amacını kavramak
çok mantıklı geldi helal olsunadamlar işi biliyor
-
Anladın sen onu
Dinazor kafası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X