Şimdi Ara

#### BU NASIL ADALET MUTLAKA BAKIN #### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer soruları işaretlediysen doğru sayılıyor zaten yani seni mağdur etmiyor. Ortada bi adaletsizlik görmüyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZTPhotography

Eğer soruları işaretlediysen doğru sayılıyor zaten yani seni mağdur etmiyor. Ortada bi adaletsizlik görmüyorum ben

Kardeş nası bi düşünce sistemin var anlamıyorum aklını biraz zorla yanlış şıkkı işaretleyeninde doğru kabul edildiği soru dogru kabul edilse ne işe yarar ?
  • e3xN E kullanıcısına yanıt
    Sorunun yanlış olduğunu bilmiyorsun. Bi cevap veriyorsun ama soru hatalı bi cevabı olsnlar mağdur olmasın diye doğru sayıyorlar. Ne yani boş bıraktığın soruyu iptal ettiler diye adaletsizlik mi oluyor ? Yılllardır böyle sizin kadar kimsenin aklı çalışmıyor mu dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZTPhotography

Sorunun yanlış olduğunu bilmiyorsun. Bi cevap veriyorsun ama soru hatalı bi cevabı olsnlar mağdur olmasın diye doğru sayıyorlar. Ne yani boş bıraktığın soruyu iptal ettiler diye adaletsizlik mi oluyor ? Yılllardır böyle sizin kadar kimsenin aklı çalışmıyor mu dimi.

Aklı çalışmıyor diyen yok işlerine gelmiyor uğraşmak.Aklı çalışmıyor diyen yok işlerine gelmiyor uğraşmak.

• e3xN E kullanıcısına yanıt
    Kardeş 73 ortalamayla üzülüyorsun. Asıl sen benim düz lisemdeki öğrenci ayrımını , yakalıkları görseydin intihar ederdin heralde. Diploma notum 59 ve bana 35 puan geliyor ek olarak. Ben napayım ?

• upppppppppppppppppppppp
  • seneye sınava gireceğim obp 73
    şimdiden insanın çalışası gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.