Şimdi Ara

bu nasıl 5800 android apple kırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dIsQXI4JcVA&feature=related

Nasıl bu hale gelmiş bu telefon masaüstü menü falan süper arkadaşlar nasıl bu hale getireceğiz telefonu bilen vardır mutlaka

• bende 5800 kullanıcısıyım cevabı bekliyorum :)
  • SPB Shell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

SPB Shell.

Çok saol programı buldum indirip kurmaya çalışıcam sorunda orda bakalım kurabilecekmiyim :)

revnaknuma sana çok teşekkür ederim valla 5800 için böyle bişey olduğunu bilmiyodum :)

edıt;beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 31 Ağustos 2012; 17:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

SPB Shell.

Çok saol programı buldum indirip kurmaya çalışıcam sorunda orda bakalım kurabilecekmiyim :)

revnaknuma sana çok teşekkür ederim valla 5800 için böyle bişey olduğunu bilmiyodum :)

edıt;beceremedim

Ne oldu ki beceremedin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

SPB Shell.

edıt;beceremedim

Ne oldu ki beceremedin?

http://www.****.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/symbian-belle-skin-spb-shell-for-s60v5-583895.html

linktekini indirdim dediklerini gibi yaptım herşey ingilizce ve resimdeki gibi renkli değildi ilk yüklendiğinde sonra diğer aşamalarıda yaptım bu seferde gene herşey aynıydı eksik formattaki özel dış görünümler desteklenmiyo deyip duruyodu bende kaldırdım zaten aşamalarda yazan çoğu şeyi tam yaptığımdan emin değilim fazla anlamıyorum bu işlerden birinin bana detaylı anlatması lazım anca :)

• bendeki yazılımı söyleyim V52.0.007 ve yüklediğim psb phone yazılımı da 3.7.2 versionu bu da sertifika no su:8C5C-84Q8-DJTC Şimdi kurulumu ben şöyle yaptım build dosyasını hafıza kartına atıyorsun daha sonra telefonu bi kere açıp kapatıyor ve set up dosyasını bulup sbp phone kuruyosun her şey yüklendikten telefon android gibi oluyor daha sonra verdiğim sertifika no sunu giip ürünü onaylıyorsun bu kadar ben ilk kurmada yaptım belki Allahım masraf yapmamı istemedi yoksa galaxy s3 alacaktım :))bende bu gün keşfettim you tube de bu görüntüyü ve hemen telefonuma yükledim valla bizim cihazlar güzelmiş aslında:))Uzun süre beni idare eder artık:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında burdan 5800 SBP PHONE topiği olarak devam edelim. Tabi forumda yoksa bakmadım belki ayrı bi konu vardır 5800 ve sbp uygulamaları diye
  • Bende bu telefonun tipini çok seviyorum bazen aynı telefon android'li 5-8 mp lik bir kamera'lı hızlı bir telefon olsa fena olurdu diye düşünüyorum :) Bana indirdiğin sitenin linkini mesaj olarak atabilirmisin?

Birde zahmetli olucak ama şu işi tam detaylı anlatabilirmisin bana ve benim gibi olan birçok kişiye yardımın dokunacaktır çünkü çok anlamıyorum bu işleri detaylı anlamam lazım.

Benimkide 52.0.007

bu nasıl 5800 android apple kırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 1 Eylül 2012; 0:33:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.