Şimdi Ara

bu motor kaç para eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ilanyurdu.com/ilan/en-hizli-125-cc-cagiva-mito-evo burdaki ilandaki cagiva motor ne kadar eder arkadaşlar ?

• Türkiyede 1 yada 2 tane vardır.Yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz.Fiyat biraz abartılı bence 5000 den fazla etmez.2 zamanlı turbolu belli bir devirden sonra mesela 8 bin devirden sonra turboya geçer ki devir saati 16 bin likti. Gilera cx 125 ile 2 kişi en fazla 170 i görmüştüm.Ancak pek kullanışlı değildi.12000 km de bir sekman atılıyordu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaynin79

Türkiyede 1 yada 2 tane vardır.Yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz.Fiyat biraz abartılı bence 5000 den fazla etmez.2 zamanlı turbolu belli bir devirden sonra mesela 8 bin devirden sonra turboya geçer ki devir saati 16 bin likti. Gilera cx 125 ile 2 kişi en fazla 170 i görmüştüm.Ancak pek kullanışlı değildi.12000 km de bir sekman atılıyordu diye biliyorum.

hocam 2 zamanlı olacak bir motor önerebilirmisin yarış motoru tipinde olmalı ama fiyatıda uygun olacak
  • şimdilik derbinin 125 lik 2 zamanlı motorları var onlarda en az 3000 e belki bulabilirsin ama ne durumda olur bilemem.Yamaha nın RD 350 diye bir motoru vardı ondan bulabilirsen 600 lük 4 zamanlı yarış motorlarına bile kafa tutarsın.aşağıdaki linkte olduğu gibi

http://www.youtube.com/watch?v=GqzD7tIvmAs
  • hayir o degilde o siteyi nereden buldun
    honda cbr
    kawasaki ninja
    veya ucuz olsun dersen hyosung bak
    motoruna sen karar ver oyle ilginc markalardan uzak dur birde sahibinden den falan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Ne Kadar Eder
    10 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.