Şimdi Ara

Bu metinin mat1 kısmı bir tek bana mı zor geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 soru kaçırdığım bile oldu mat1den yorumlara baktımda millet dengeden kolay demiş dengeye göre netlerim 5 6 net aşşağı indi mat1 kısmından dolayı sanki mat1 kısmı işlem hamallığı ve değer vermeli sorular ağırlıkta bir ben mi zorlandım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 3 Haziran 2016; 22:28:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de zor. Bende apotemi ve sonuç da var. Onların mat1 daha da zor

• Valla bide matematiğim iyi derdim metinin ygs side böyle uzun uzun işlen hamallığı zaman yemek üzerineydi buda öyle boşlara dönemedim resmen dönsemde mat1in lanet sorularını çözmeye zaman yetmedi

• öeeeh çıldıracam artık bunun da mı ygs kısmı zormuş, alacak deneme kalmadı anasını satayım... yav bu geri zekalılar ne diye ösym'nin zorlamadığı ygs kısmında fantezi yapıp türev-integral kısmına kalıp soru sıkıştırıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

öeeeh çıldıracam artık bunun da mı ygs kısmı zormuş, alacak deneme kalmadı anasını satayım... yav bu geri zekalılar ne diye ösym'nin zorlamadığı ygs kısmında fantezi yapıp türev-integral kısmına kalıp soru sıkıştırıyorlar?

Hocam ygs kısmı üst düzey denemelerin genelinde zor. Ama türev integral kalıp soru soran benim bildiğim bir metin var. Metinin o kısımlarda özgün soru yok ama apoteminin yazarları nasıl bir hayal gücüne sahipse artık o kadar kaynaklarını kullandım hala her denemede soruları ilk defa görmüş gibi oluyorum.

• Metinin ygs kısmı cidden zor ya 11boş yaptıgımı biliyorum :D
  • lys toplama çıkarmayla başlıyor denemeler en zor soruyla ben de anlamadım bu nasıl bir istir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence o zor Ygs sorularına alışmak lazım Ösym belli bi konuda fantezi soru atıyor çok zor olmasada ortalama bi soru oluyor geçen seneki küme sorusu örnek olabilir işlem küme karışık

• Sonuç dereceyi görmeden böyle konuşmamanızı öneririm. Ygs kısmından 40 dakikada çıkabildim. Ama dengelemişler, süre sıkıntım olmadı çok 20-25. sorudan sonrası hızlı akıyor.

• forumda arattım millet dengeden kolay felan demiş.
    Mat1 kısmı çözülmeyecek gibi değil ama sıkıcı sınava kalmış 16 gün mat2 aksın istiyorum ama oda ne 20 dk mat1e uğraşmışım

Lanet olsun ya hayattan soğudum geosu da ayrı bir kusmuk 15e kadar kolay 25e kadar hard dayamışlar tabi 2015 olamaz son 5 soru gene kolay illallah ettim daha sonuç derece var

of acıktım

Türev integrali gene iş görür çok kolay değil ama zorlayıcı denemez benim dengede 1 boş anca(işlem hatası yapmazsam) çıkıyordu bundada öyle oluyor integral kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 4 Haziran 2016; 0:09:54 >

• Bugün ilk denemesini çözdüm. Dengeyle netim aynı geldi ama mat1 i dengeye göre bariz daha kasıntı. Geometriside zor geldi bana. Zaten azıcık geo yapıyorum, iyicine dibe battı :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveInFlames

quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

öeeeh çıldıracam artık bunun da mı ygs kısmı zormuş, alacak deneme kalmadı anasını satayım... yav bu geri zekalılar ne diye ösym'nin zorlamadığı ygs kısmında fantezi yapıp türev-integral kısmına kalıp soru sıkıştırıyorlar?

Hocam ygs kısmı üst düzey denemelerin genelinde zor. Ama türev integral kalıp soru soran benim bildiğim bir metin var. Metinin o kısımlarda özgün soru yok ama apoteminin yazarları nasıl bir hayal gücüne sahipse artık o kadar kaynaklarını kullandım hala her denemede soruları ilk defa görmüş gibi oluyorum.

hocam apotmi'nin türev integral soruları bana karekök soru bankasındaki soruları hatırlatıyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

forumda arattım millet dengeden kolay felan demiş.
    Mat1 kısmı çözülmeyecek gibi değil ama sıkıcı sınava kalmış 16 gün mat2 aksın istiyorum ama oda ne 20 dk mat1e uğraşmışım

Lanet olsun ya hayattan soğudum geosu da ayrı bir kusmuk 15e kadar kolay 25e kadar hard dayamışlar tabi 2015 olamaz son 5 soru gene kolay illallah ettim daha sonuç derece var

of acıktım

Türev integrali gene iş görür çok kolay değil ama zorlayıcı denemez benim dengede 1 boş anca(işlem hatası yapmazsam) çıkıyordu bundada öyle oluyor integral kısmı

elimde apo var test kitabı gibi çözüyorum hocam tavsiye ederim. böyle daha iyi

• Acaba sadece mat2 kısmını çözsem nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Acaba sadece mat2 kısmını çözsem nasıl olur

Hocam öyle çözsen bile bence mutlaka süre tut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Yok ya kıyamam ben mat1ide çözerim

Ki mat2 kısmı hızlı çözülüyor. Mat1 süre yiyici

• Mat 1 normal bence pek bi zorlugu yok

• Metin cok sinir bozucu. Mat1 kisminda delirmistim bi kere denge bence sinava daha cok benziyor gecen sene den hatirladigim kadari ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.