Şimdi Ara

bu metindeki grammer ve punctuation hatalarını düzeltirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir yere kayıt olmam için gerekli İngilizcesi iyi olan yardımsever forumdaşlar yardım edebilir mi

Mark Forester is a 22 years old handsome slim fit,white skin person.He was drug addictive teenager because he had lost his family,Mark's family was killed by rival company.His father was a chairman of Alphabetz inc. which was located in Liberty City.After his father's dead,psychology had broken.Also, he has tried many job but he couldn't.

In 2015,he decided to move to Los Santos where he will able to get a job and quit using drugs because he wastes all of father's heritage on it.He wants to become a better person,but he couldn't go there immediately.He hadn't enough money to living so he robbed his uncle's store.Mark's uncle suspected Mark's friend Leon,who has worked there.One day police came Leon's house but Leon was dead in his house cause of overdose drug using.Mark was buying a ticket in that time to going Los Santos.After that,everything was okay he is flying to Los Santos now.He will get a new job in Los Santos.

• İlk cümle old - handsome arasına with bağlacı getir, person u sil. After his father's dead değil, death. Ardından psychology had broken değil, his psyychology was broken. Couldn't dan sonra do getir.

Pre intermediate writing test mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

İlk cümle old - handsome arasına with bağlacı getir, person u sil. After his father's dead değil, death. Ardından psychology had broken değil, his psyychology was broken. Couldn't dan sonra do getir.

Pre intermediate writing test mi?

hocam bu kadar mı tamamen grammer olarak kusursuz olması lazım
  • İkinci paragrafta to dan sonra -ing gelmeyecek yapı, ondan ya for living de ya to live de.

Okay dan sonra nokta getir. He is flying yerine he flew de. Bitti.

• quote:

İkinci paragrafta to dan sonra -ing gelmeyecek yapı, ondan ya for living de ya to live de.

Okay dan sonra nokta getir. He is flying yerine he flew de. Bitti.

hocam tek bir grammer ve punctuation hatası olmaması lazım yalnız emin misiniz ona göre göndericem
  • ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ama çevirmem çünkü işsizim para lazım 5 lira atarsan advanced yaparım paragrafını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ama çevirmem çünkü işsizim para lazım 5 lira atarsan advanced yaparım paragrafını

hocam steam üzerinden 5 liralık oyun hediye edebilirim diğer türlü cok zor eft falan uğraşmak bu sıcakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moonel M kullanıcısına yanıt
    Emin olmak için bir kere daha kontrol ettim, bu da yeterli hocam. Kolay gelsin.

• quote:

Emin olmak için bir kere daha kontrol ettim, bu da yeterli hocam. Kolay gelsin.

teşekkürler hocam sizin dediklerinizi ekledim bir kaç yere daha sorcam tam emin olmak için
  • Acıklı bir hikaye.
  • reddedildi hala grammer hataları var

• San Andreas'tan Carl Jhonson değil mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 8 Ağustos 2017; 12:46:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.