Şimdi Ara

bu mantığı anlatabilecek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

j1 ve j2 ye erkek fiş başladığımı varsayarsak fişi prize taktığımda da j2 ye faz, j1 e de nötr gelirse devre nasıl çalışacak ? tüm şaselere faz gitmiş olacak. köprü diyotta ve triyakta sıkıntı yok lakin butonun şasesine ve bc547 nin şasesine faz gittiğinde nasıl olacak ? mantıken düşündüğümde devre çalışmaz gibi geliyor bana.
    bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leronamso -- 24 Mart 2013; 15:18:20 >

• öyle yapacan sanırım dimmer devresi..
  • evet hocam dimmer devresi.
    hocam madem öyle benim j1 ve j2 ye erkek fiş başladığımı varsayarsak fişi prize taktığımda da j2 ye faz, j1 e de nötr gelirse devre nasıl çalışacak ? tüm şaselere faz gitmiş olacak. köprü diyotta ve triyakta sıkıntı yok lakin butonun şasesine ve bc547 nin şasesine faz gittiğinde nasıl olacak ? mantıken düşündüğümde devre çalışmaz gibi geliyor bana.
    bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • j1 j2 uçların faz nötr sırası fark etmez devredeki opto işlemciyi şebekeden korumak için .. j1 faz verirsen faz sadece optoda ve tirakda ta kalır işlmeciye bulaşmaz faz nötr butonla buluşmuyoki bi şekilde buluşduğu anda sigorta atar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.