Harbiden ben Gs'li olsam sevinmezdim, FB'nin poposu çok kalkmıştı, şimdi indirdiler. Artık derbiye hazırız. İnşallah akşama GS Trabzona fark atar da iyice moral bulurlar
Aynen öyle düşünüyorum haftayı baz alırsak bu mağlubiyet gslilerin de hiç hoşuna gitmedi
teselli oluyoruz bence, antepi yenseydik bile gsnin kadıköyden puan alma şansı yoktuki, nese belki akşam ts bişeyler yapar, yapmasada sorun değil, yenicez zaten gsyi fark yine 5e çıkcak, ama 10da 10 yapmayı son 10dkda kaçırdık
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Üzülmeyin arkadaşlar bu mağlubiyet çok iyi oldu ayaklarımız yere bastı,haftaya gs'yi paramparça edeceğiz !!!
evettttttttttttt
gs'yi paramparça edeceğiz !!!
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Başlamışım derbisine! Bu maçta rezil olup çıktıktan sonra Gs yenince 6 puan mı veriyorlar?
Yorumun çok talihsiz.Tek rakibimiz var GS.Biz 3 aldığımızda onlar da yenilmiş olacaklar etti mi sana 6 Puan.
quote:
okokokmuş sanki 10 yıldan beri kadıköyde bizi yenen gs
10 yıldır yenionda noluyo uefa cup mı veriolar
fener 5 - Galatasaray 0
Alex ve Güiza var mı haftaya?
e sonra adamlar konuyu hortlatınca bıdı bıdı yapıyorsunuz ellerine koz vermeyin durup dururken..
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
fener 5 - Galatasaray 0
Sende Fener'in F'sini küçük yazarak tatmin olmaya çalışan çocuklardanmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
quote:
Orijinalden alıntı: 1299
Başlamışım derbisine! Bu maçta rezil olup çıktıktan sonra Gs yenince 6 puan mı veriyorlar?
Yorumun çok talihsiz.Tek rakibimiz var GS.Biz 3 aldığımızda onlar da yenilmiş olacaklar etti mi sana 6 Puan.
Yahu ben Gs ile Fb arasındaki puan farkından mı bahsediyorum sence? Demek istediğim şu: iş derbilere endeksli olmamalı. Haftaya Galatasaray'ı mağlup edip haftaya bir sonraki hafta Kayserispor'a yenildiğinde ne olacak?. Geçen seneki derbilerde başarılı olundu da ne oldu? Evet Gs'ı yenince Antep'te kaybettiğin 3 puanı geri mi veriyorlar?
Eee ne olacak kadiköy'de yenseniz. Sonuçta rövanşı olan bi maç
hani len fb nin GS yi kadıköyde yenmesini anayasa gibi görüyodunuz noldu şimdi yüzdeliklerle mi ugraşıyonuz.diliniz başka söylüyor aklınız başka.ne dediğiniz belli değil bilmem niye
müthiş yetenek inanılmaz oyuncu özer tek başına halleder
quote:
Orijinalden alıntı: My_CaRizMa
hani len fb nin GS yi kadıköyde yenmesini anayasa gibi görüyodunuz noldu şimdi yüzdeliklerle mi ugraşıyonuz.diliniz başka söylüyor aklınız başka.ne dediğiniz belli değil bilmem niye
Kreşten mi topluyorlar sizi nedir."FB" yi küçük yazıp GS'yi büyük yazınca başın göğe mi erdi ?
quote:
quote:
Kreşten mi topluyorlar sizi nedir."FB" yi küçük yazıp GS'yi büyük yazınca başın göğe mi erdi ?
Evet.
quote:
quote:
quote:
Evet.
imzandaki resimden ne tür bi adam olduğunu anlayabiliyorum.... ha bu arada kişisel resim topiği açan sendin galiba.
quote:
quote:
quote:
Evet.
Belli zaten, sizle tartışılmaz gs'li taraftarların yaş ortalaması belli
quote:
Orijinalden alıntı: Ozzié07
quote:
quote:
quote:
quote:
Ligdeki maç sonuçlarını UefaKupasına bağlasa bağlasa gsliler bağlardı zaten.