Şimdi Ara

Bu lise mülakatı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşim 3. tercihi olan Cağaloğlu kız teknik meslek lisesine yerleşti, yanlız sonucun yanında mülakata girmeye hak kazandı yazıyor bu mülakat falan nedir? Ben anadolu lisesi mezunuyum böyle mülakat vs bilmiyorum. Tam yazan metin;

7149 KODLU TERCİHİNİZİN (Cağaloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi) MÜLAKAT SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANDINIZ

Bu ne demektir? Meslek liselerinde mülakat da mı var?

Teşekkürler.

• Aynen . UP!
  • Hocam ben turizm meslek liselerinde oluyor diye biliyordum sadece ama teknik liselerde de varmış.
  • Bazı meslek liseleri,denizcilik,kız meslek(bazıları) mülakatla öğrenci alırlar. Mesela ben denizciliğe mülakatla girdim. Mülakatta napıyor dersen;beden yeterlilik(koşma,uzun atlama,barfix,mekik,şınav vs.)ingilizce,sağlık(göz testi vs) gibi şeyler soruyorlar. Bu ara da kardeşine başarılar dilerim.
  • bizim okulda öyle alıyor mesela radyo tv de kamera yı tutturuyolar, tripod a takıyolar falan bilgisayardada word excel falan sorarlar tahminen
  • Resmi gayet iyidir, internetten bakarak kız kulesinin vs çizimini gerçekleştirebiliyor. Örneğin ben ve babam da çöp adamı zor çizeriz. Kayıt zamanında okula gitmesi gerekiyor yani, orada mülakata girecek kesinlikle...

Şuanda tercih vs derken memleketteydi artık yarıda kesip gelecek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.