Şimdi Ara

Bu lig kirlenmiş. Fenerin derhal bu ligden çekilmesi lazim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ligden çekilmeyi yıllardır istiyordum. 10 senedir çektiğimizin haddi hesabı yok yeter artık. 3 temmuz oldu ekonomimiz battı her anlamda bittik gs 2 şampiyonluk aldı. tam küllerimizden doğduk 1 şampiyonlu kazandık 2.si de gelirken otobüsümüzü kurşunlayıp yine gsyi şampiyon yaptılar. tonla para harcayıp bu sefer kulübü biz batırdık bjk şampiyon oldu daha da toparlayamadık. tam aykutla fırsat yakaladık onda da ümit öztürk katili devreye girdi gene gs şampiyon oldu. bu sene yapılanlar ortada. hal böyleyken gsnin şampiyonluğu üzerine kurulmuş bu ligi izlemeyi ben istemiyorum. alanya maçıyla artık bu sezon hiç bir süer lig maçını izlemeyeceğimi söyledim ve izlemedim de. başka takım tutmayı da yapamıyorum bursa şampiyon olduğunda denedim olmadı. en iyisi bu kulüp kapansın herkes amacına ulaşsın da bizim gençliğimiz daha fazla incinmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

ligden çekilmeyi yıllardır istiyordum. 10 senedir çektiğimizin haddi hesabı yok yeter artık. 3 temmuz oldu ekonomimiz battı her anlamda bittik gs 2 şampiyonluk aldı. tam küllerimizden doğduk 1 şampiyonlu kazandık 2.si de gelirken otobüsümüzü kurşunlayıp yine gsyi şampiyon yaptılar. tonla para harcayıp bu sefer kulübü biz batırdık bjk şampiyon oldu daha da toparlayamadık. tam aykutla fırsat yakaladık onda da ümit öztürk katili devreye girdi gene gs şampiyon oldu. bu sene yapılanlar ortada. hal böyleyken gsnin şampiyonluğu üzerine kurulmuş bu ligi izlemeyi ben istemiyorum. alanya maçıyla artık bu sezon hiç bir süer lig maçını izlemeyeceğimi söyledim ve izlemedim de. başka takım tutmayı da yapamıyorum bursa şampiyon olduğunda denedim olmadı. en iyisi bu kulüp kapansın herkes amacına ulaşsın da bizim gençliğimiz daha fazla incinmesin
    biraz tarafsız objektif bak geçen yıllara bak ziko dönemine bak 3 yıl şampiyon olduğunuz uefa da yarı final oynadınız ondan önce mi sonra mı şampiyonlar liginde çeyrek final oynadınız yarı finalin kapısından döndünüz. o maçlarda ben hep bir sporsever olarak izledim maçlarınızı ama hiç bir şekilde ne kalbimde ne de gönlümde kıskançlık hainlik yoktu. sonra ne oldu yöneticileriniz başkanlarınız klübünü kendi bencil hırslarına göre yönetti efsaneleriniz le bile kavga etti kovalattı saçma saçma transfer politikaları bunların hiçbirinin suçu yok mu ama bunu düşünürken körü körüne bir fanatik olarak düşünme hakem hataları her sene var bu sene size zarar vermiş olabilir doğru ama geçmişte başka takımlara da zarar verdi. son maçlara bakıyorum ankaragücü maçı trabzon maçı alanya maçı arkadaş büyük takım demek her maçta 30 poz. girince en azından 3 sini atacaksın en az atabildiniz mi ? atamadınız trabzon alanya ve ankaragücü maçlarında ben skoru afaki şekilde değiştirecek bir hakem hatası görmedim. bence sizin kötü futbolunuz hakem hatarının önüne geçmesi gerekirken fanatikliğiniz yüzünden hemen kendinize düşman çıkarıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Alg87

biraz tarafsız objektif bak geçen yıllara bak ziko dönemine bak 3 yıl şampiyon olduğunuz uefa da yarı final oynadınız ondan önce mi sonra mı şampiyonlar liginde çeyrek final oynadınız yarı finalin kapısından döndünüz. o maçlarda ben hep bir sporsever olarak izledim maçlarınızı ama hiç bir şekilde ne kalbimde ne de gönlümde kıskançlık hainlik yoktu. sonra ne oldu yöneticileriniz başkanlarınız klübünü kendi bencil hırslarına göre yönetti efsaneleriniz le bile kavga etti kovalattı saçma saçma transfer politikaları bunların hiçbirinin suçu yok mu ama bunu düşünürken körü körüne bir fanatik olarak düşünme hakem hataları her sene var bu sene size zarar vermiş olabilir doğru ama geçmişte başka takımlara da zarar verdi. son maçlara bakıyorum ankaragücü maçı trabzon maçı alanya maçı arkadaş büyük takım demek her maçta 30 poz. girince en azından 3 sini atacaksın en az atabildiniz mi ? atamadınız trabzon alanya ve ankaragücü maçlarında ben skoru afaki şekilde değiştirecek bir hakem hatası görmedim. bence sizin kötü futbolunuz hakem hatarının önüne geçmesi gerekirken fanatikliğiniz yüzünden hemen kendinize düşman çıkarıyorsunuz

Alıntıları Göster
    zico dönemi müthiş futbol kadro finansal yapıyla bile 2.senesinde şampiyon olamadık hani o şlde çeyrek final oynadığımız sezon 3 yıl nerden çıktı. daumlu sezonda da son maçta kaçırdık. içerde dışarda gsyi yen ama sona doğru bişey olsun gs şampiyon olsun. biz burda nelerden bahsediyoruz senin yazdıkların yok kişisel çıkarlar yok kavgalar bilmem ne. bu lafa bakılırsa aysal terime eleman dediği sene çok atıştılar o sezon gs şampiyon olmamalıydı. şu başlıktaki tüm yazılanlar sana normal, ligi etkilemeyecek şeyler geliyorsa ya gslisin ya da kör. futboldaki her kaostan gs karlı çıkıyor bunda hiç mi şüphe yok. 3 temmuzdan önce sol bek carlos şimdiyse hasan ali gibi çöp sakatken bile sol bek alamıyoruz ki dönme ihtimali var diye. yok kardeşim gsliler fb forumuna yorum yazmasın saçmalamaktan başka bişeye yaramıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattarali -- 19 Şubat 2020; 9:22:38 >

• quote:

zico dönemi müthiş futbol kadro finansal yapıyla bile 2.senesinde şampiyon olamadık hani o şlde çeyrek final oynadığımız sezon 3 yıl nerden çıktı. daumlu sezonda da son maçta kaçırdık. içerde dışarda gsyi yen ama sona doğru bişey olsun gs şampiyon olsun. biz burda nelerden bahsediyoruz senin yazdıkların yok kişisel çıkarlar yok kavgalar bilmem ne. bu lafa bakılırsa aysal terime eleman dediği sene çok atıştılar o sezon gs şampiyon olmamalıydı. şu başlıktaki tüm yazılanlar sana normal, ligi etkilemeyecek şeyler geliyorsa ya gslisin ya da kör. futboldaki her kaostan gs karlı çıkıyor bunda hiç mi şüphe yok. 3 temmuzdan önce sol bek carlos şimdiyse hasan ali gibi çöp sakatken bile sol bek alamıyoruz ki dönme ihtimali var diye. yok kardeşim gsliler fb forumuna yorum yazmasın saçmalamaktan başka bişeye yaramıyorsunuz

Alıntıları Göster
    sorun zaten millet birbirini anlamamakta yada anlamamak istemekte ben seninle yapıcı şekilde konuşuyorum sen saçma kör fb formuna yazma gibi şeyler yazıyorsun. şimdi bir soru sormak istiyorum cevabını vermek istersen ver vermek zorunda da değilsin. son üç maçta takımınızın girdiği poz. gole çeviremiyor bu ersun yanalın futbolcuların yada yönetiminin bir eksiği noksanı yok mu pozisyonları gole çevirememesi hakemlerin mi suçu sen gol attında hakem iptal mi etti? büyük takımlar girdiği poz. atacak benim takımımda olsun başka takımımda olsun arkadaşım üç maça bak 40 a yakın poz. girmişsin. ama son vuruşlar olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alg87

sorun zaten millet birbirini anlamamakta yada anlamamak istemekte ben seninle yapıcı şekilde konuşuyorum sen saçma kör fb formuna yazma gibi şeyler yazıyorsun. şimdi bir soru sormak istiyorum cevabını vermek istersen ver vermek zorunda da değilsin. son üç maçta takımınızın girdiği poz. gole çeviremiyor bu ersun yanalın futbolcuların yada yönetiminin bir eksiği noksanı yok mu pozisyonları gole çevirememesi hakemlerin mi suçu sen gol attında hakem iptal mi etti? büyük takımlar girdiği poz. atacak benim takımımda olsun başka takımımda olsun arkadaşım üç maça bak 40 a yakın poz. girmişsin. ama son vuruşlar olmuyor.

Alıntıları Göster
    şimdi diyorsun ki gol attın da hakem mi iptal etti. göztepede penaltıyı kurtardık gol attık 2-1 öndeyken tekrarlandı 2-1 biz geri düştük. 1 hafta sonra malatyada emrenin kaçırdığı penaltı tekrarlanmadı. kayseride vurduk vurduk atamadık penaltılarımızı vermediler yenildik. ts maçı korner değil gol yedik. gol attık fau dendi iptal edildi. deplasmandaki alanya maçı tam skandal. görüntülerle desteklediğimiz maç tekrarı talebimiz reddedildi. içerdeki alanya maçına kimse tek bir laf edemez zaten selfieci ümitin ne halt yediği ortada. ankaragücü maçında elle kontrol sonrası gol.
    şimdi diyorsun ki büyük takımsın 1 yiyorsan 2 atacaksın doğru katılıyorum biz de bunu söylüyoruz ama niye ben her zaman hakemi yenmek zorundayım da rakiplerim hakemle kazanıyor hep. sen gssin büyük takımsın niye hep 1 penaltıyla kazanıyorsun senin ellerini penaltılarını niye kimse görmüyor. hakemlerin bize bakışı aşağıdaki gibiyken öbür tarafta 2 sezon önce gs 3 puan önümüzde şampiyon olduğunda alanyada yenilirken ümit öztürk imdadına yetişip kazandırdı gsyi maçtan sonra selfie çektirdi. şimdi o hakem gsyi değil fbyi kazandırsa fbnin 1 şampiyonluk fazlası olacaktı. demek istediğimiz bu. bi yerden talimat geliyor, bazı kişiler özenle seçiliyor sonunda gs şampiyon oluyor. gsnin 19 penaltı kullandığı sezon 40 metreden gsye penaltı veren sabri çelik geçen sezon mhk başkanlığına geldi görevini yaptı sonrada görevinden alındı/istifa etti.
    en güçlü olduğumuz 2009da bile bu oluşuma karşı koyamadık. 3 temmuzdan sonra fb kaç şampiyonluk aldı diyorsunuz.otobüsümüzü kurşunlamasalar alırdık yine şampiyonluk. sahi o sene de gs şampiyon olmuştu dimi

Bu lig kirlenmiş. Fenerin derhal bu ligden çekilmesi lazim

• quote:

şimdi diyorsun ki gol attın da hakem mi iptal etti. göztepede penaltıyı kurtardık gol attık 2-1 öndeyken tekrarlandı 2-1 biz geri düştük. 1 hafta sonra malatyada emrenin kaçırdığı penaltı tekrarlanmadı. kayseride vurduk vurduk atamadık penaltılarımızı vermediler yenildik. ts maçı korner değil gol yedik. gol attık fau dendi iptal edildi. deplasmandaki alanya maçı tam skandal. görüntülerle desteklediğimiz maç tekrarı talebimiz reddedildi. içerdeki alanya maçına kimse tek bir laf edemez zaten selfieci ümitin ne halt yediği ortada. ankaragücü maçında elle kontrol sonrası gol.
    şimdi diyorsun ki büyük takımsın 1 yiyorsan 2 atacaksın doğru katılıyorum biz de bunu söylüyoruz ama niye ben her zaman hakemi yenmek zorundayım da rakiplerim hakemle kazanıyor hep. sen gssin büyük takımsın niye hep 1 penaltıyla kazanıyorsun senin ellerini penaltılarını niye kimse görmüyor. hakemlerin bize bakışı aşağıdaki gibiyken öbür tarafta 2 sezon önce gs 3 puan önümüzde şampiyon olduğunda alanyada yenilirken ümit öztürk imdadına yetişip kazandırdı gsyi maçtan sonra selfie çektirdi. şimdi o hakem gsyi değil fbyi kazandırsa fbnin 1 şampiyonluk fazlası olacaktı. demek istediğimiz bu. bi yerden talimat geliyor, bazı kişiler özenle seçiliyor sonunda gs şampiyon oluyor. gsnin 19 penaltı kullandığı sezon 40 metreden gsye penaltı veren sabri çelik geçen sezon mhk başkanlığına geldi görevini yaptı sonrada görevinden alındı/istifa etti.
    en güçlü olduğumuz 2009da bile bu oluşuma karşı koyamadık. 3 temmuzdan sonra fb kaç şampiyonluk aldı diyorsunuz.otobüsümüzü kurşunlamasalar alırdık yine şampiyonluk. sahi o sene de gs şampiyon olmuştu dimi

Alıntıları Göster
    Sorumun cevabımı alamadım sorun değil vermemekle özgürsün ama hitap şekli düzeldiği için memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• göztepe maçı diyoruz bjk maçında 3 penaltı yaptınız verilmedi deniyor, malatya diyoruz bjk maçında 3 penaltı yaptınız verilmedi deniyor, kayseri diyoruz bjk maçı deniyor, 2 alanya maçı da diyoruz bjk maçı bjk bjk, ankaragücü diyoruz bjk ulan biz 1 kazandıysak 1000 kaybediyoruz sizin anlama kıtlığınız var belli. gsli olunca insanın futboldan anlamadığı apaçık ortaya çıkıyor
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Boş beleş olan fener forumu zaten, ne bekliyorsunuz...

• bu akşamki maç itibariyle ligden çekilmiş kadar olduk, kutlu olsun!

• Bu federasyon degilmiydi senenin basinda bir organizasyonda insallah fenerbahcemizi sampiyon yapacaz diyen? Bugun gelmis devlete karsi cikiyorlar. Sen kimsin ? Sen degilmiydin gecen sene ulkenin takimi avrupadan donerken olsun hakemlerde hata yapabilir diyip 17 takim bildiri imzalayan ve buna öncülük eden. Sen degillmiydin Ali KOC biz cikip sagda solda hakemlerden yana aglamayiz biz boyle bir yonetim degiliz diyen. Sen degilmiydin ZORLU da toplanti yapip takımına yardim dilenen. Sen degilmisin FENER OL diye colugun cocugun cebindeki parasina goz diken. Biraz donup bir bakin. Koskoca Fenerbahcesin bu ulkenin gelmis en onemli takimlarindansin. VİZYON NEREDE? diye bir dusun. Her mac biri hatali ya bir kerede bir aynaya bak ulan nerede yanlis yapiyorum de. Haftanin her gunu farkli kanallara cikip agliyorsun. Surekli kavga tartisma ortami. Bundan kulup,taraftar,futbolcular tabi etkilenir. Yillardir bir sampiyonlugun yok tek derdin galatasaraya yenilmemekti onuda beceremedin. Avrupan zaten yok. Transfer doneminde sana kolaylik yapilirken neden aglamiyordun? BİRAK BU İSLERİ ALİ KOC. Baba parasiyla sahipoldugun sirketi yonetmeye benzemez. Koskoca fenerbahce camiasi burasi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Sen ve senin gibi gazla çalışanlar yüzünden bu sistem çöküyor.Yöneticilerde hertürlü alavere dalavere,iş bilmezlik,beceriksizlik var.Buna rağmen başarısızlıkların,beceriksizliklerin hepsinin şuçlusu başkaları.Bunu sizin gibilere herzaman yutturuyorlar.Sizde kendinizi bir şey sanıyorsunuz.

Diğer bir konu yayın ihalesine ayrı düzenlemek.
    Fenere yayıncı kuruluş şuan 50 milyon veriyor,karşılığında da 34 maçı için abonelerinden aylık 100 lira alıyor diyelim.
    Fener kendi ihaleye çıkarsa 17 maç yayın hakkını satacak,burdan 75 milyon kazanacak,yayıncı kuruluş kaç lira isteyecek.Fener taraftarı 17 maç için kaç lira ödemek isyetecek.Diğer takımlar da başka yayıncılar ile anlaşırsa Fener seyircisi kaç abonelik almak zorunda kalacak kaç lira ödeyecek.

Bilmeden salla,anlamadan salla,düşünmeden salla.Nasılsa millet gazla çalışıyor.

Alıntıları Göster
    hah ! bilmeden mi ? bilmeyen biri varsa o da sensin.

Digiturkte en fazla abone sayısı Fenerbahçe'ye ait diye biliniyor. hadi eşit diyelim kırmayalım seni gs ile aynı diyelim. yani yayın ihalesinin lokomotifi Fb ve Gs.

lig kazançları sıralamadaki yerine göre dağıtım yapılıyor. başka kriterlerde var. Yayın havuzunun mantığı ve amacı 15 takıma ek gelir, daha fazla gelir elde etmek demek.

FB taraftarı kendi evindeki maçları izlese yeter. birilerine hizmet eden kanallardan abonelik almasına gerek yok !

Herşeyi başa alalım. FB dedi ki ben bu havuzda yokum ! digiturk o paraları gs olsa bile 17 takıma vermez. kafadan havuz filan olmaz.

Her türlü haksızlığı yap, Sonra gel burada ağla yok sistem çöküyormuş filan. ben böyle sistemin taa… anladın sen.
    Sistem zaten FB'ye karşı yürüyor. amaçta bu kirli pis düzeni bunların başına yıkmak.

sende git 2 kelam öğren ondan sonra gel karşıma.

• rizelli1903 R kullanıcısına yanıt
    Hadi ali koc da hata varsa var konusmalari acilsin dedi biye destek vermediniz??

• Maçın önüne geçildiği kesin ama tek kale oynayan Galatasaray oldu. Şunu belirtmek isterim. Serdar Aziz'e yapılan net faul ve Galatasaray'a verilen 2. penaltı penaltı ile alakası yok. Onyekuru kendini yere atmak için uğraştı. Dün Liverpool maçında benzeri yapıldı ama VAR'a bile gidilmedi anlayacağınız. Jailson topa atlamadan Onyekuru zaten ayağını kırmıştı. Bunları bahane ederek kendi futbolumuzdan uzaklaşmanın ise manası yok. Birkaç hafta önce ne söylediysem hepsini geriye alıyorum. O zaman dediğimizde ligden çekilecektik. Şu an başkalarına rezil olmanın manası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

hah ! bilmeden mi ? bilmeyen biri varsa o da sensin.

Digiturkte en fazla abone sayısı Fenerbahçe'ye ait diye biliniyor. hadi eşit diyelim kırmayalım seni gs ile aynı diyelim. yani yayın ihalesinin lokomotifi Fb ve Gs.

lig kazançları sıralamadaki yerine göre dağıtım yapılıyor. başka kriterlerde var. Yayın havuzunun mantığı ve amacı 15 takıma ek gelir, daha fazla gelir elde etmek demek.

FB taraftarı kendi evindeki maçları izlese yeter. birilerine hizmet eden kanallardan abonelik almasına gerek yok !

Herşeyi başa alalım. FB dedi ki ben bu havuzda yokum ! digiturk o paraları gs olsa bile 17 takıma vermez. kafadan havuz filan olmaz.

Her türlü haksızlığı yap, Sonra gel burada ağla yok sistem çöküyormuş filan. ben böyle sistemin taa… anladın sen.
    Sistem zaten FB'ye karşı yürüyor. amaçta bu kirli pis düzeni bunların başına yıkmak.

sende git 2 kelam öğren ondan sonra gel karşıma.

Alıntıları Göster
    Şimdi Fener'in 17 maçına 100 milyon veren yayıncı kuruluş,17 lig takımının 300 maçına (üstelik içinde 17 Fener maçı var) 300 milyon vermez diyorsan sana ne anlatsam boş.O yüzden mi tüm büyük ligler havuz sistemi ile yönetiliyor.
    Hangi yayıncı kuruluş 17 maç için yatırım yapar.Hadi yaptı diyelim bugün aylık 100 liraya sattığı aboneliği,maliyetini kurtarmak için 300 liraya satacak.Sende alırsın.
    Benden sana ve senin gibi taraftarlara tavsiyem aboneliğinizi iptal edin,cebinizde kalan aylık 100-300 lirayı kulübe bağışlayın.
    Yöneticileriniz gibi sallamayın,gazlamayın,insanları kandırmayın.Aklını kullanan insanlarda var,onlar kimin ne olduğunu görüyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.