Şimdi Ara

Bu laptop niçin bu kadar ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/hp-x8m23ea-pavilion-15bc010nt-core-i56300hq-8gb-1tb-gtx960m-4gb-156-full-hd-ips-freedos-hediyeli/p_64206/

Bu laptop aynı özellik te ki diğer markalara 400 500 TL daha ucuz bunun kötü bi yanı mı var bi bakar mısınız aldıktan sonra sıkıntı olarak ne çıkarabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 işlemcili ve hp marka olduğu içindir. Yoksa diğer özellikleri iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat fena değil aklıma direkt acer vn7 geldi

ama hp sonuçta

soğuk bir iklimde yaşıyorsanız tavsiye edebilirim
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    i5 olması o kadar performansı düşürür mü çünkü ben bunu oyun için kullanacam ve hp olması dezavantaj olarak ne getirir.

Mezarcı hocam peki buna sağlam bi soğutucu alsak yine çok ısınır mı?

Bi de 3000 geçmeyecek şekilde gtx960m ekran kartlı ne önerirsiniz en ucuz bunu bulabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: monster97876

i5 olması o kadar performansı düşürür mü çünkü ben bunu oyun için kullanacam ve hp olması dezavantaj olarak ne getirir.

Mezarcı hocam peki buna sağlam bi soğutucu alsak yine çok ısınır mı?

Bi de 3000 geçmeyecek şekilde gtx960m ekran kartlı ne önerirsiniz en ucuz bunu bulabildim.

Dell 7559 öneririm. 3150 civarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Hocam o 3300 gördüm en düşük ama bunu 2900 bile var eğer alırsam 100 TL civarı bi soğutucu ile kullanacam çok sıkıntı olur mu? Dell fazla geliyo fiyat olarak.

• Merhabalar , i5 özellikle ve 6300 HQ olduğu için fiyatında düşme olduğunu belirtmek isterim.

İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StefanJohansen kullanıcısına yanıt
    Hocam lenovo y700 ile aynı özellikteler neredeyse ama bunun rami ddr4 ve mhzsi yüksek hard disk 7200 rpm ve klavyesi aydınlatmalı bir de Türkiye hp garantisi nasıldır bi sorun çıktığında düzgün bir şekilde ilgileniyorlar mı?

• Hocam servisler hakkındaki tek olumsuz görüşüm sadece geç sürede teslim etmeleri . Mesela Asus 20 iş günü içinde teslim ediyor tamire gönderdiğiniz ürünleri. Süre dışında herhangi gibi bir olumsuzluk olacağını sanmıyorum.
    Teşekkürler hocam bir de bu tarz bi laptop çizim için ne kadar uygun ben hobi olarak çizim ve photoshop ile ilgilenmeyi düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı bu ekran kartı?

• Kesinlikle bir sıkıntı çıkarmaz emin ol
    Tamam hocam çok teşekkür ederim.

• Benim aklımda da acer vn7 792g modeli vardı fakat bu notebook aklımı karıştırdı.acer vn7 baya başarılı bir üründü ama bu yeni sanırım

• ALSancakTr A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yeni de bunda bi sıkıntı var ram ddr4 hdd 7200 ekran kartı gtx960m bi tek işlemci düşük o da o kadar fark edeceğini sanmıyorum artı yanında çanta hediye geliyo ve aynı özellikte ki hatta bundan daha düşük özellikte olanlardan bile 500 TL daha ucuz ayrıca bunun ekran ı ips diğerlerine göre daha mı iyi oluyo ips ekran?

• diriliş1 kullanıcısına yanıt
    Hocam msi ekran kartından kaybediyor iki ekran kartı arasında çok fark var ve aynı fiyat.

• Hocam ben de gördüm bu pc'yi sinerjide de var, oyun konusunda çok da bir fark yaratmaz gibi geliyor bana i7 modele göre.
    IPS ekranın avantajı sağdan soldan yukarıdan aşağıdan bakıldığında görüntünün netliğinin bozulmamasıdır.
    İlginç bir şekilde hp'nin resmi sitesinde bu modeli bulamadım, zalman zm-nc3 alın soğutucu olarak güle güle kullanın derim.

http://urun.n11.com/laptop-sogutucu/zalman-zm-nc3-notebook-sogutucu-stand-P108389036
  • ozi2708 kullanıcısına yanıt
    Hpnin sitesin de ben bulamadım ama Hpnin bu bilgisayar için tanıtım kılavuzunu buldum ama sitede yok o yüzden bu işte bi bit yeniği mi var ki diye düşündüm ayrıca teşekkürler hocam.

• monster97876 kullanıcısına yanıt
    Bana da fazla ucuz geldi açıkcası, bir de şu sitede ekran kartı 2gb diyor, eğer 2gb ise fiyat normal, soğutucuyla güle güle kullanılır. Ancak laptopa ait daha fazla resim olsaydı keşke, alt hava delikleri nasıl, fan konumu nerede gibi bir sürü bilinmez var.
    En iyisi sadecenotebook.com'la temasa geçmek. Sinerji bilgisayarın firması zaten.

http://www.sadecenotebook.com/hp-15-bc010nt-x8m23ea-pmu401441
  • ozi2708 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bi de bu fan delikleri nerede olmalı ve bu tarz başka nelere dikkat etmeliyim?

• Deliklerin altta ve bol olması iyidir, bazı slim kasa bilgisayarlarda fanın altında bile delik olmuyor, bu tarz bir durum var ise iyi soğutma sağlanmaz. Şöyle ki laptop soğutucu kullanırken iyi bir hava akışı elde etmek için delikli bir yapı faydalı olacaktır.
    Gaming notebook'ların çok ince olması ısının uzaklaştırması adına iyi değildir, örnek olarak şu resmi göstereyim, benim kullandığım ancak elim bir kazada ölen laptop'umun bir resmi:

Ne kadar kalın oldugunu madeni paradan anlayın, laptop soğutucu olmadan kendi fanını turbo moda alıyordum(pc'nin bir özelliğiydi), boşta 18 dereceye kadar soğuttuğunu görmüştüm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.