Şimdi Ara

Bu Laptop İçin Görüşlenirizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop ALıyorum beyler bir tane beğendim fiyatıda uygun birde siz bakın oyunlar iyi performans alabilirmiyim sizce beni bi 3-4 sene idari etsin.üst düzey pc oyunları oynamam.oynasamda ayarlarını düşürür oynarım.

http://pcdepo.com/dell-xps-502-s45f65-i5-2450m-notebook-urun7267.html

• bu fiyatta normal gt540 ekran kartlı bir model bulabilirsin daha fazlası 1700 den fazla vermelisin bütün oyunları genelde yüksek ayarlarda oynatırdüşük oyunları çok rahat oynarsın yüksek ayarlaı oyunları sende demişsin ayar düşürürüm diye oyun açısından en azından 3 sene gider bu leptop sana.
  • bende aynı pcden dusunuyorum hayırlısı bakalım . birde ust mesajda yazılmıs gt540 li bulunabilir dye . bundakinin ne farkı var gt540m bu pcdeki
  • Elbet'de bütün oyunları oynarsın ama şunuda sormak lazım belli bir süreden sonra yani hatta şu dönemde oyun dünyasınmın hareketlli olduğu şu dönemde gelicek olan yeni oyunların istediği sistemler net değil ama stabilite olmasada çoğu değil tüm oyunları oynarsın..
  • Hocam bence gt 540'dan ise gt635 bakmanı öneririm ve şuan msi'da bu seri kullanılıyor veya en azından gt555 olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahsun Süpertitiz -- 21 Nisan 2012; 19:51:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.