Şimdi Ara

Bu Lanet Oyun Nasıl 'İYİ' Oynanır?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Botlarla biraz geliştikten ve yeteri levela geldikten sonra sürekli ARAM modunu oyna bence. Rastgele şampiyon verdiği için her şampiyonu denemeye mecbur kalacaksın böylece aslında hangi roldeki şampiyonları oynamayı daha çok sevdiğini anlayacaksın. Bana mesela başladığımda ADC önerip durdular sonra Soraka oynadım ve o zamandan beri support main oynuyorum ADC oynamak da hiç zevkli gelmiyor. Ayrıca ARAM'da "team fight" mantığını da birinci elden kavramış olursun evet çoğu zaman trollerler çoğu zaman yanlış yaptığın için söverler ama kesinlikle vadide yiyeceğin kadar flame yemezsin hata yaptığın için. ARAM dediğim gibi rastgele olduğu için takıma her zaman sorabilirsin "ilk kez oynuyorum önce ne çıkayım ne fulleyeyim" diye ve emin ol sövmeden cevap veren çıkar.

Bu esnada bolca yayın izlemeye bak, profesyonel oyuncuların maçlarını izle. Oynayacağın rolü belirlediysen o adam ne yapıyor nası oynuyor nereye ward koyuyor vesaire iyice öğren. Çoğu sitede yeni oyuncu rehberleri var onlara göz at. Eğer bi şampiyonu çok sevdiysen onunla ilgili ne kadar rehber, build rehberi varsa oku hatim et. Kendini hazır hissettiğinde de oyuna gir, kötü oynadın diye üzülme bir kerede olacak şey değil zamanla öğrenirsin. Benim ilk maçlarımdan birinde ADC premin ligi yüksek olduğundan karşıya Gold 3 Nidalee support gelmişti Sona oynuyordum Alt f4 yapmıştım oyunu saniyede tekleniyordum çünkü. O maçtan sonra da uzun süre vadiyi hiç oynamadım halbuki biraz alıştırma yapsam veya farklı şeyler denesem böyle olmazdı vesaire.

Yorumlamam bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermine -- 12 Mayıs 2015; 22:55:11 >

• Konuyu açtığıma pişman oldum abi yüneticiler bu konuyu silerse sevinirim.. Önemi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMatter -- 14 Mayıs 2015; 19:47:08 >

• yayın izle
  • 15 level dan sonra stream felan izle yoksa sıkılırsın ashe master gibi kolay herolarla oyna 20 levela kadar hero açma freelerdeki heroları dene onlarla oyna 20 levelde tier 3 rünler açılıyor onlardan alacaksın yardimci oluruz burda önce oyunun mantığını çöz sonra geliştirmek için vb stream izle
  • Hep aynı heroyu seçme farklı seç kendini her heroda geliştir sonra kendiliğinden gelecektir
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    Peki.
    Edit: Bi forumda da yaş sınırlaması yapmasalar zaten kendimi öldürücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMatter -- 12 Mayıs 2015; 20:33:43 >
  • üstat yi alıp seppuku yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk 10-15 levelde full malp olaf ve aa oynamistim sakin benim.gibi yapma yani tek bi heroya bagli kalma
  • baslama hic bosver
  • botlarla oynayarak az cok ogrenmeye calis. bol bol hero acip hepsiyle oyna. arada bi arkadaslarinla beraber nete gidip oyna ogretsinler biraz. bi sure sonra kendi kendine neyin ne oldugunu anlarsin.

baslarda tank oyna ogrendikten sonra daha farkli seyler denersin.
  • Botlara karşı girmeye devam et giriş seviyesini geçince orta seviye botlara karşı oyna ta ki en az 5 şampiyonu iyi derecede oynayabilene kadar. Botlara karşı oynayarak oyunu öğrenemezsin ama kavrarsın. Arkadaşlarınla birlikte yine botlara karşı giderek sana build ve oyun konusunda yardımcı olmalarını isteyebilirsin. Botlara karşı tamam oldu diyene kadar oynadıktan sonra aram ya da normal oyunlara yine arkadaşlarınla gir. Sonrasında pvp başlayabilirsin
  • Ciddi yardım etmicek varsa lütfen cevap yazmasın. Kimisi dalga geçmiş kimisi yok 2000lisin velet falan demiş abi alt tarafı şu oyun hakkında yardım istiyorum ya ?
  • sup oynamaya alış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Ne yaparsan yap sup olma . Bugün botta nami ile fb ile birlikte 2 kill i de ben alabildim.. Adam ana avrat saydı bende bi daha bota gitmedim jungler gibi gezdim. O maçı kazandık gerçi

Bende nami ile oynarken adc yi bırakıp ward atmaya gittim adam öldü bota gelirsen feedlerim dedi bende jung ile dolaşıp jung ile gank attım aldık o oyunu

• Bu işte bir iş var
  • Forum da arama yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Bu işte bir iş var

Olabilir :)
  • minecraft oynamaya devam et bu oyun sana hiçbir şey katmaz.
  • Tr serverinde yapılan hatalardan biridir bence bazı arkadaşlar ARAM oyna demişler. Tam tersi aram girip de milletin oyununu mahvetme örneğin amumu gibi bir engage şampiyonunu ashe gibi oynamaya kalkarsın sonuç KÜFÜR olur. ARAM çoğu şampiyonla oynamayı en azından belli bir seviyede bilen, batırmayacaklar içindir zevk için girilir şampiyon öğrenmek amacıyla değil. Benzer konular illa vardır birçok yerde aşağı yukarı da aynıdır faydalan. Benim söyleyeceğim bu oyunu iyi oynamak istiyorsan aylarca emek vermen gerekecek öncelikle. Hele ki MOBA tecrüben yoksa ve ben günde 1 saat 2 saat anca oynarım diyorsan başlamamanı öneririm çünkü hali hazırda oyunda karşına gelecek adamlar bu oyunu en azından 1 yıldır oynayan kişiler olacaklardır ve sen çok oynamadan bu açığı kapatamazsın. İyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.