her sayfada 30 mesaj olsa 10000 sayfa 300000 mesaj eder bunun 200000'i senin mesajın olsa ve bunları art arda atsan 2 dakika bekleme kuralından dolayı 400000 dakikanı burda geçirmen lazım Bu da yaklaşık olarak 6667 saat eder bu da yaklaşık olarak 277 gün eder,ki bu yemek,tuvalet gibi ihtiyaçlarını gidermezsen 277 gün boyunca bunlara 5 günlük süre tanırsak yaklaşık olarak 282 gün eder. zor ama imkansız değil
ben de inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .ceylan.
her sayfada 30 mesaj olsa 10000 sayfa 300000 mesaj eder bunun 200000'i senin mesajın olsa ve bunları art arda atsan 2 dakika bekleme kuralından dolayı 400000 dakikanı burda geçirmen lazım Bu da yaklaşık olarak 6667 saat eder bu da yaklaşık olarak 277 gün eder,ki bu yemek,tuvalet gibi ihtiyaçlarını gidermezsen 277 gün boyunca bunlara 5 günlük süre tanırsak yaklaşık olarak 282 gün eder. zor ama imkansız değil
ben de inanıyorum
Her sayfa 40 mesaj alıyor.
40*10.000=400.000 mesaj; konuda olacak toplam mesaj sayısı
40*8.000=320.000 mesaj; benim iddiada senin olmasını istediğim sayfa sayısındaki mesaj sayısı
320.000*2=640.000 dakika; iki dakika kuralı gereğince mesajlarını atabileceğin en kısa süre (640.000 dakika = 10666,6 saat = 444,4 gün = 1,216 yıl)
1,216 yıl her gün, her saat sadece 2 dakika arayla kesintisiz mesaj atman gerekiyor.
Ki bunu yapamayacağını varsayarak ufak bir fikir daha yürütelim;
Günde;
Her öğün yemeğini 30 dakikada yesen, günde 3 öğün yesen = 90 dakika yemek için Her ihtiyacını 5 dakikada gidersen, günde 5 ihtiyaç gidersen = 25 dakika ihtiyaç molası 7 saat uyusan 3 saat dışarda takılsan +____________________ = 11 saat 55 dakika = yaklaşık 12 saat mesaj atamayacağın zaman dilimi (günde!)
Durmaksızın atacağın mesajlar sonunda bitmesi olası gün sayın 444,4 iken, günlerin yarısını kendine harcamak zorunda olduğun vasıtasıyla 2 katına çıktığından = 888,8 gün = 2,432 yıl eder.
Bunu da yarın uygulamaya başlarsan, 5 Mayıs 2011 Perşembe günü öğlen saat 12:02:52 sularında bitmiş olması gerek. O zamana kadar esen kalın.
quote:
Orijinalden alıntı: eddie
Her sayfa 40 mesaj alıyor.
40*10.000=400.000 mesaj; konuda olacak toplam mesaj sayısı
40*8.000=320.000 mesaj; benim iddiada senin olmasını istediğim sayfa sayısındaki mesaj sayısı
320.000*2=640.000 dakika; iki dakika kuralı gereğince mesajlarını atabileceğin en kısa süre (640.000 dakika = 10666,6 saat = 444,4 gün = 1,216 yıl)
1,216 yıl her gün, her saat sadece 2 dakika arayla kesintisiz mesaj atman gerekiyor.
Ki bunu yapamayacağını varsayarak ufak bir fikir daha yürütelim;
Günde;
Her öğün yemeğini 30 dakikada yesen, günde 3 öğün yesen = 90 dakika yemek için Her ihtiyacını 5 dakikada gidersen, günde 5 ihtiyaç gidersen = 25 dakika ihtiyaç molası 7 saat uyusan 3 saat dışarda takılsan +____________________ = 11 saat 55 dakika = yaklaşık 12 saat mesaj atamayacağın zaman dilimi (günde!)
Durmaksızın atacağın mesajlar sonunda bitmesi olası gün sayın 444,4 iken, günlerin yarısını kendine harcamak zorunda olduğun vasıtasıyla 2 katına çıktığından = 888,8 gün = 2,432 yıl eder.
Bunu da yarın uygulamaya başlarsan, 5 Mayıs 2011 Perşembe günü öğlen saat 12:02:52 sularında bitmiş olması gerek. O zamana kadar esen kalın.
Alıntıları Göster
Ah hata yaptım sanırım.
Bitmesi gereken tarihi düzeltiyorum; 5 Ekim 2011 Perşembe günü öğlen saat 12:02:52 suları (!).
(Net an verdiğimi biliyorum ama "suları" kelimesini kullanmak hoşuma gitti.)
quote:
Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç
herkese iyi geceler
Alıntıları Göster
bi derdinmi var sole derman bulak agam
quote:
Orijinalden alıntı: PurliN
Alıntıları Göster
kusura bakma ama ... yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: PurliN
Alıntıları Göster
eddie
işin gücün yokmu hesaplıyosun ya
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
eddie
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
eddie
Sıkıntıdan işte ya.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
eddie
Sıkıntıdan işte ya.
Alıntıları Göster
sıkıntı sıkıntı sıkıntı...
cins birşey, anlamak mümkün değil,
girdin mi çıktın mı ? varmı yokmu?
ayrı bi saçmalık ...zzzzzzzz
quote:
sıkıntı sıkıntı sıkıntı...
cins birşey, anlamak mümkün değil,
girdin mi çıktın mı ? varmı yokmu?
ayrı bi saçmalık ...zzzzzzzz
Alıntıları Göster
Off o kadar ağırdan girme ya.
quote:
Off o kadar ağırdan girme ya.
Alıntıları Göster
ne omu ağır
quote:
ne omu ağır
Alıntıları Göster
Aman ağırdan gireyim deme o zaman.
quote:
Alıntıları Göster
Her ihtiyacını 5 dakikada gidersen, günde 5 ihtiyaç gidersen = 25 dakika ihtiyaç molası
mideyii bozmuş birinin mi istatistiki bu işediğini farzedelim 20 saniyede 0,5 litre boşaltsa 5 dakkada ay yok hesaplıyamıyacağım
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eddie
derinlere inmek istiyorum,ama tek başıma inersem kötü olur diye düşünüyorum.
biriside yok şuan.. en iyisi beklemek şimdi..
quote:
Orijinalden alıntı: t.t
Her ihtiyacını 5 dakikada gidersen, günde 5 ihtiyaç gidersen = 25 dakika ihtiyaç molası
mideyii bozmuş birinin mi istatistiki bu işediğini farzedelim 20 saniyede 0,5 litre boşaltsa 5 dakkada ay yok hesaplıyamıyacağım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
/>
Ortalama 5 dk diyelim ona, büyüğü var küçüğü var, kabızı var ishali var.
Utandım ya.
Hadi iyi geceler millet.
:Fatih: uygun kişi gelince merakla bekliyorum "derinlere inmeni".
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
/>
Ortalama 5 dk diyelim ona, büyüğü var küçüğü var, kabızı var ishali var.
Utandım ya.
Hadi iyi geceler millet.
:Fatih: uygun kişi gelince merakla bekliyorum "derinlere inmeni".
Alıntıları Göster
uygun kişi buraya gelmez,
ve yakın zamandada geleceğini sanmıyorum, gelirse benim için iyi, onun için kötü olur
quote:
uygun kişi buraya gelmez,
ve yakın zamandada geleceğini sanmıyorum, gelirse benim için iyi, onun için kötü olur