Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trollaga

kardeşim sen demedinmi thanos baltayı attığında thanos bir portal açardı diye bende dedimki

thanos baltayı güç taşıyla durdurabileceğini zannetti diye ama körlükten göremedin tabi

pes2012 ye adres ver demişsin ben veririm sıkıntı yok ama ananın sütünü getirmeyi unutma ağlarken sana onu içirecem çünki
    Ben filme göre konuşuyorum sen anlamamaya devam ediyorsun.

Filmin önceki kısımlarında elindeki taşlar azken Drax'ı falan darmadağın etti adam. Şekillerini bozdu. Stormbreakerın sapı grootun tahtası yahu.

Adam gezegenler arası cool bir şekilde portal açıp kendi gidiyor diğer tarafa ama Stormbreaker üzerine gelirken başka bir tane açıp içine düşürtemiyor. Sen de kalkmış güç taşıyla durdurmak istedi diyorsun. Tamamen Thor'u güçlü göstermek için yapılmış bir sahne işte. Elindeki güç taşlarıyla Thanos istese o baltayı kurbağa bile yapar. Komedisin yeminlen.

• quote:

Orijinalden alıntı: since2002

Comics dediğin eleman dr.manhattan a omnipotent karakter diodu yoktan var edebilir diyodu

Bide cvp veremiycegi sorulara ergence smile atip engelledim seni diodu tam bir ergen kendisi bırak hoca yi ondan hicbir halt olmaz :D

Alıntıları Göster
    Cidden Dr. Manhattan omnipotent mi dedi ? :D
  • Rudel kullanıcısına yanıt
    hadi iyi günler canım
  • Ciddiyim bak bide kendisi superman hateri ama superm3n resmi kulanior avatarında tam ruh hastasi

Gram bilgisi yok atıp tutuyor adama diosinki o öyle değil böyle diye adam 13 yaşındaki veletler gibi gülüp seni engelledim diyor cunki vericek cevabı yok:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ciddiyim bak bide kendisi superman hateri ama superm3n resmi kulanior avatarında tam ruh hastasi

Gram bilgisi yok atıp tutuyor adama diosinki o öyle değil böyle diye adam 13 yaşındaki veletler gibi gülüp seni engelledim diyor cunki vericek cevabı yok:D
    :D Captain Allen deseymiş anlarımda Dr. Manhattan ne ya adam nigh multiversal belki.. omnipotent ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 25 Temmuz 2018; 18:0:26 >
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    comisci hocamız seni 10 katlar 3000 çarpar hatırlatayım
  • quote:

comisci hocamız seni 10 katlar 3000 çarpar hatırlatayım
    Niye since ye ben seni 10 a katlarım vs. vs. demiyosun çünkü kendini adam yerine koymuyosun
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bize dedi kendisi gitti
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Aha şimdide Gerçek Bilgiyle geldi

Sana hesap dayanmaz :D
  • Gelir birazdan o hazırlıklıdır dayanamaz önceden aldığı nickler vardır onun en az 50 tane 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gelir birazdan o hazırlıklıdır dayanamaz önceden aldığı nickler vardır onun en az 50 tane 😂😂
    Hayır hulk alır
  • Burda olduğun gözüküyor.. Çekinme yabancı değilsin istediğini yazabilirsin
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    adam niye çekinsin dostum
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    ulan baya iyi tanımışın ha bu konuda tebrik ediyorum seni
  • istenmediğiniz yerde duracak kadar gururunuz yoksa durabilirsiniz sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakım01

istenmediğiniz yerde duracak kadar gururunuz yoksa durabilirsiniz sıkıntı yok
    Ya sen hala gitmedinmi

Velet velet bi tek sen konuştuğun için herkes tanıdı seni

Hulk odini alır ğağağaağ diye bağıran veletsin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakım01

istenmediğiniz yerde duracak kadar gururunuz yoksa durabilirsiniz sıkıntı yok
    Az önce ban yedin ve az önce hesap açmışsın hesap açma tarihin belli oluyor abicim.. Sen git biraz çizgi film felan izle boşver bunları
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.