Şimdi Ara

Bu kızın yaptığı nedir arkadaşlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yakın kız arkadaştan bahsediyorum. Bunlar A ve B olsun. A bir gün bi erkekle konuşmaya başlar ilk buluşma ayarlanır ve B den de gelmesini ister. B ve A buluşmaya giderler. A erkek tan hoşlanır ancak erkek kızı pek beğenmemiştir ve konuşmayı bırakırlar. bu arada erkek B ile bir şekilde irtibata geçmiştir. 15-20 gün boyunca konuşmuşlardır ve bu arada 2 defa buluşulmuşdur. B bu olayın yanlış olduğunu düşünüp erkekle konuşmayı kesmiştir ve bu durumu A ya anlatmamıştır. Kişilerin yaşları 16-17 dir. Şimdi sorum şu B yaşça küçük bir ergen olduğu için bi heves acaba diyip de mi bu olaya yeltenmiştir yoksa bu kızın karakteri mi bozuktur ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil611 -- 11 Haziran 2017; 3:5:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A'nın bi hatası yok hocam B olmasın son bahsettiğiniz kişi? Hatta B de olması gerekeni yapmış helal ortada bi sıkıntı yok konu kilit

• A+B=k.sar, benim matematigim bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

A'nın bi hatası yok hocam B olmasın son bahsettiğiniz kişi? Hatta B de olması gerekeni yapmış helal ortada bi sıkıntı yok konu kilit

Haklısınız B olması gerekiyordu yanlış yazmışım.

• 16-17 yaşında olması gereken olaylar olmuş. her şey yolunda
  • Üzüldüm kardeşim. Numarasını verir misin?

Şaka şaka.

Normal yani o yaşta bu şeyler.
  • A ergeni bulusmaya B ergenini goturerek ergenligini kanitlamis. Erkek A ergeninden degil B ergeninden hoslanmis, gayet insani bir durum. B ergeni de erkekten hoslanmis, buda gayet insani bir durum. B ergeni A ergenine durumu anlatmamis cunku yanlis anlasilmaktan korkmus. Bu hikayedeki tek yanlista bu. B ergeni A ergenine duygularini anlatip erkekle olan iliskisini kovalamali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın adı ne ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A şehrinden 60km ile hareket eden bir otomobil ve B şehrinden 80km hız ile hareket eden bir motosiklet 2 saat sonra buluşuyor.
    Şimdi sorum şu B den hareket eden motosiklet yaşça ve boyut olarak küçük bir araç olduğu için bi heves acaba diyip de mi bu olaya yeltenmiştir yoksa bu taşıtların motorları mı bozuktur???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 11 Haziran 2017; 3:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

A şehrinden 60km ile hareket eden bir otomobil ve B şehrinden 80km hız ile hareket eden bir motosiklet 2 saat sonra buluşuyor.
    Şimdi sorum şu B den hareket eden motosiklet yaşça ve boyut olarak küçük bir araç olduğu için bi heves acaba diyip de mi bu olaya yeltenmiştir yoksa bu taşıtların motorları mı bozuktur???

Biliyorum biraz problem gibi oldu ama anlaşılır şekil de yazmak istedim 😅

• B yanlışını anlamış ve olayı uzatmamış. Bence olayda bir suçlu yok.

Ayrıca bir daha matematik problemi gibi soru sormayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A'ya da sokayım B'ye de sokayım sana bir şey olmasın

Burada tek suçlu A ergeni B ergeninin karakterinde bir sıkıntı yok
  • B ergeninde suç yok. suç tamamen A ergeninin B ergenini kendi buluşmasına davet etmesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceryan Muhendisi

A+B=k.sar, benim matematigim bu kadar.

sanki çok abarttın hocam.
  • ABE NE DİYÜN SEN BEYA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.