Şimdi Ara

Bu kızdan yana hiç yüzüm gülmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 3 yıl oldu, daha doğrusu 38 gün sonra 3 yıl olucak, ayrı şehirlerde aynı yazlıktaydık ( site aynı) bir şekilde halledebileceğimi düşünüyordum. En azından üniersitede birlikte oluruz diye, çocukluk aşkımdı, yıllar geçmesine rağmende hiç dinmedi. Ve başladı temmuz 2010 da ilişkimiz. Çok az görüşebildik, ne yalan söyliyeyim çok az görüştük kışları, geçen yaz güzel bir yaz geçirdik. Fakat sorun vakit geçirmek değildi. Asla istediklrimi yapmadı, rızamın olmadığı bir çok sey yaptı.

Velhasıl 2 günde bir hep kavga ettik, Yemin ederim elimden geleni yaptım yapıyor, öyle ottan sebeplerle benle konuşmadığı zamanalr olduki..

LYS den çıkınca daha doğrusu tercihler açıklanınca aramızda uçurum vardı, o çalışmadı, bende orta çalıştım diyelim. Üniversiteye gitmemi istedi o yıl yada anadoluda bir yere beraber gidelim dedi, ben ilerde daha iyi geçinmek için, ailene basit bir diplomayla çıkmak istemediğimi söyledim. Ve yazdım gittim, bir çok şart koşmuştu bana ancak öyle razı olucaktı ve tekrar hazırlanıcaktı, şartları kabul ettim, hep yüzük takmamı istedi mesela kabul ettim, aramızda basitçe sözlendik, onun için anlamının büyük olacağına inandım.

Bu yıl ekimin başında daha okulun başlarında beni terketti, sırf okulum yüzünden, haklılık payıda vardı, ne diyelim, başlarda önemsemdim, sonra çok uzadı günler günleri kovaladı, haftalar geçti, telefonalrıma cevap verilmedi, msjlarıma cevap verilmedi, ve aileme çok büyük bir saygısızlık yaptı, bunnları açıkayıp boğmayacağımız, yazı uzasın istemiyorum, kurban bayramından önce gittim barıştık, 3 gün sonra yine terketti, aralık ayında doğum günüm vardı, belki bir umut , oda olmadı, anneannemin vefatı üstüne artık acıdımı bilmiyorum 1 hafta barışığ ilgilendi, fakat yılbaşını 15 dk geçmesine rağmen kutlamadığım bahanesiyle beni yine bıraktı.. 1 ay sonra 1 şubat günü onun şehrine gittim, karşıma çıkmadı yurtta arkadaşıma gidicem sana vaktim yok diyerek, ve öyle hakaretler yedim ki, ve o kadar büyük bir saygısızlık yaptıki... Büyük bir nefret ile döndüm, özür bekledim, özür dilese herşeyi unutucaktım, tam 54 gün hiçbir şey yapmadım ve özür bekledim, dilemedi. 24 mart günü YGS sine gizlice gittim, sınav çıkışı onu karşıladım, daha doğrusu öyle yapmak istedim, yanımdan geçip gitti yokmuşum gibi davrandı, ailesi benimle daha çok ilgilendi, fakat onlarda sadece halhatır sorup gittiler, sap gibi kaldım orda, O kadar ağrıma gittiki iplenmemek... Gözüm yaşlı istanbula okuluma döndüm ( geceyi dışarda geçirmiştim) . 1 hafta sonra YGS si açıklandı, hakaret yedim yinede söyledi, pek parlak değildi, üzüldüm halbuki 2.senesiydi. Ben artık vazgeçtim, yüzüğümü çıkardım, ve unutmaya başladım, mayısın başlarında aramaya başladı, 8 ay süren ayrılıktan sonra barışmak istediğini söyledi, kuru bir özür ile kabul ettim, BEN O DEĞİLDİM, kin ve öfkeyle hiç bir şey yürümiycekti, arada sinirlenip hesap sorsamda emin olun asla gerçekten hesap sormadım. şimdi 6 hafta oldu ve tabiri caizse çok yıpranıyorum sürekli kavga ediyor, hep hayal kırıklığı... bugün lys mat vardı , oda hayal kırıklığı oldu..

Dediğim gibi dostlar , ben başıma almışım belayı bu gecede bir kız arkadaşım bana lys sonucunu attı diye yine kızdı ,küstü. Yalanda söylemem, zaten yalan söylemediğim için bu kadar kavga oluyor, emin olun ne aldatıcak bir insanım nede çok ters bir insanım. Bilmiyorum forum dostları, HİÇ YÜZÜM GÜLMÜYOR BU KIZLA, BANA SADECE YIKIM GETİRDİ.

• Valla hacı hiç dert çekecek halim yok başlığı ve sonunu okuyarak yorum yapıyorum.

Bu zamana kadar o kızla olduğun hata, ayrılmadıysan hemen aps ile postala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Valla hacı hiç dert çekecek halim yok başlığı ve sonunu okuyarak yorum yapıyorum.

aps nedir hocam,?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Valla hacı hiç dert çekecek halim yok başlığı ve sonunu okuyarak yorum yapıyorum.

aps nedir hocam,?

(A)cil (P)osta (S)ervisi.

Acilen en kısa zaman da şutla demek istiyorum.
  • Eğer sonunu göremiyorsan devam ettirmeyeceksin ve terkeden taraf sen olacaksın. O alışmış artık '' ne yaparsam yapayım bir özüre dönerim '' diye düşünüyordur muhakkak. Bence daha fazla yıpranmamak adına mantıklı olun biraz. Yinede bir son görebiliyorsan en ufak bir ışık dahi devam ettir. Ama yazdıklarına göre ben göremedim ne yazıkki.
  • Gencligine yazık kardeşim suan ayri iseniz eğer unutmaya bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Eğer sonunu göremiyorsan devam ettirmeyeceksin ve terkeden taraf sen olacaksın. O alışmış artık '' ne yaparsam yapayım bir özüre dönerim '' diye düşünüyordur muhakkak. Bence daha fazla yıpranmamak adına mantıklı olun biraz. Yinede bir son görebiliyorsan en ufak bir ışık dahi devam ettir. Ama yazdıklarına göre ben göremedim ne yazıkki.

Hiç umudum yok, aynı şehirde de olamıycaz, artık kesinleşti, bırakmak... bir insanı arkanızda nasıl bırakırsınız, ben bırakamıyorum, vicdanım kaldırmıyor, ve yalan söyelemiycem gerçekten seviyorum değer veriyorum, keşke anlaşabilsek ve biraz olsun istediğim gibi biri olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak boşver kızı başka bir tane bulursun ya da bulamazsın ne olacak ki herkes kendine çalışmalı yüzünü güldürmüyorsa hayatında da gerekli değil o zaman
  • Gerçekler acıda olsa kabullenmek gerekir.En azından ben uymuştum bu söze.Biraz pişmanlığını duyarsın belki.Sonra geçer.Olmayınca olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Eğer sonunu göremiyorsan devam ettirmeyeceksin ve terkeden taraf sen olacaksın. O alışmış artık '' ne yaparsam yapayım bir özüre dönerim '' diye düşünüyordur muhakkak. Bence daha fazla yıpranmamak adına mantıklı olun biraz. Yinede bir son görebiliyorsan en ufak bir ışık dahi devam ettir. Ama yazdıklarına göre ben göremedim ne yazıkki.

Hiç umudum yok, aynı şehirde de olamıycaz, artık kesinleşti, bırakmak... bir insanı arkanızda nasıl bırakırsınız, ben bırakamıyorum, vicdanım kaldırmıyor, ve yalan söyelemiycem gerçekten seviyorum değer veriyorum, keşke anlaşabilsek ve biraz olsun istediğim gibi biri olsa

Bak dostum kendime benzettim seni gerçekten. Ben çok çabuk bağlanırım, kolay kolayda kopamam. Benimde 8 aylık bir ilişkim vardı son 3-4 ay anlattığın gibi şeyler yaşadık. Sürekli kavga gürültü. Haftada bir ayrılıyorduk. Sonunda bir şekilde ayrıldık nerdeyse 3 ay oldu ama bende tam olarak bitiremedim. Bitiremedim derken bitti tekrar olamayacağımız kesin ancak vicdan meselesi bendede var. Aklıma gelir ara sıra iç çekerim işte. Ama bir şekilde geçiyor merak etme. Sevmiyorsun ayrıca, sadece alıştın. Sana bunları yapan birini sevemezsin. Unutmaya çalışma, asla unutamayacaksın. Ama başkalarını sevdikçe aklına bile gelmeyecek. Farklı şehirlerde olmanda senin için çok büyük avantaj. Ben aynı sınıftayım...

• Kızda kişilik bozukluğu olabilir hocam. Her şey düzgünken bile terketmeye meyilliyse sürekli Borderline diye araştır derim netten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aérosmith

Kızda kişilik bozukluğu olabilir hocam. Her şey düzgünken bile terketmeye meyilliyse sürekli Borderline diye araştır derim netten.

bu zaten kesin, borderline olması için iyi bir sebebi var, 3.5 sene önce ağır bir travma yaşadı. Birazda bu yüzden hoş görüyorum, daha doğrusu anlayışlı davranıyorum, yoksa kesinlikle sabredemezdim
  • Kızın yaşı gelmiş ama olgunluğunu Citizen çökertmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.