Şimdi Ara

Bu kız ve erkek grupları neden yürümekten aciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3'lü veya 4'lü gezen kızlı erkekli gruplar acaba yürümek ne biliyor mu? yolda tek başıma yürüyorum yavaş yavaş, bunlar karşıdan piyade gibi geliyor önlerine bile bakmıyorlar, adamın 5 metre yanındayım bana omuz atıyor geçerken, kızlar da aynı şekilde, adam bana omuz atmaya çalışıyor omuz atmaya çalışanın o olmasına rağmen omzumu çeken ben oluyorum, grup halinde birleşiyorlar savaşa gider gibi insanlara yol vermeyi değil insanların onlara yol vermesini tercih ediyorlar, önlerine bakmadan gidiyorlar kime çarpıyorlar umurlarında değil, yemin ederim bir gün dayanamayıp sağlam bir tane geçireceğim bir tanesine kız erkek farketmeden.

• Allah başka dert vermesin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 23 Mart 2018; 23:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin karşim haklisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım şaka mısınız siz biri size omuz atınca diğer omzunuzu gösteriyorsunuz galiba
  • bende denk geliyorum ama ben yoluma bakıyorum isterse omuz atsın umrumda değil, bi kere benim yaşlarımda birisi böyle omuz attı ben devam ettim sonra beni durdurup özür dilemişti
  • hepsi de birbirine kırıtacam diye burunlarının ucunu göremiyorlar .tek sebebi bu

• Özgüven patlaması yaşıyorlar herhal. Bende böyle bir şey yaşadım, galiba 2 kız 2 erkek vardı, kaldırımın en sağından gidiyorum, 4 kişi sıralı halde olmasına rağmen biri bile yer vermedi bende vermedim erkekle omuz omuza çarpıştık ve hiçbir şey olmadan yoluma devam ettim. Böyle durumlarda yol bile vermiyorum, zaten çoğu kaldırımı kapladığı için ses çıkaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Hacı senin isin gücün yok mu la

Sabah aksam burdasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanki biraz çekilcen tamam mı baktın çekilmiyo adam gibi hemen yere yatacaksın üzerinden atlayarak geçecekler. görsünler nasıl oluyormuş yol kapatmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal

kanki biraz çekilcen tamam mı baktın çekilmiyo adam gibi hemen yere yatacaksın üzerinden atlayarak geçecekler. görsünler nasıl oluyormuş yol kapatmak

Kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hacı senin isin gücün yok mu la

Sabah aksam burdasın

yakın zamanda iş yolculuğuna çıkacam. haber bekliyorum , beklerken de buraları trolleyim dedim

• Yolda yürürken hep karşılaşılan olaydır zaten. Çokta takmamak lazım. zaman zaman drift yaparak gidiyorum kalabalık kaldırımlarda düz yürüsen kırmızı ışıkta bekler gibi bekleyeceksin
  • Görgüsüz ve vasıfsız kezbanların, çomarların eylemi. Susmamak, tepki göstermek gerekir.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam bazen olmadan sinirleniyorum ki arkadan kolla koşa uçan tekme atacağım. Ulan dersin tasan yok safsak safsak yürüyorsun bırak ben geçeyim. Geçen arkadaştan eve dönüyorum bisiklet ile. Eşek kadar kaldırım var. Yolun kenarından geliyor. Karşıdan araba geliyor. Kenara çekilemiyorum. Salağın keyfini bekiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Haklısın hocam bazen olmadan sinirleniyorum ki arkadan kolla koşa uçan tekme atacağım. Ulan dersin tasan yok safsak safsak yürüyorsun bırak ben geçeyim. Geçen arkadaştan eve dönüyorum bisiklet ile. Eşek kadar kaldırım var. Yolun kenarından geliyor. Karşıdan araba geliyor. Kenara çekilemiyorum. Salağın keyfini bekiliyoruz.

haksızsın. o bisiklet kaldırımda sürülmez. en uyuz olduğum şeylerden biri. hele ki popülasyonu yüksek şehirlerde. kaç kere çarpacaktım bir kere çarptım hatta, ayağımı sokacaktım ağzına az daha. arkadan geliyor sağa 1 adım atıyorsun adamın tekerlere giriyor zaten ayağın. bu bisiklet şakaya gelmez üzerinde 90 kilo adam var eti kemikten sıyırır. bunun daha çocuğu var, oradan çıkar buradan çıkar. kaldırımda bisiklet sürülmez. yol yoksa yok yapacak bir şey yok. yani şu ters yönden giren minibüslere, aniden gazlayan motorlara kızarım ama bu kaldırımdaki bisikletlilere daha çok kızarım.

• Okursan zaten, bisikleti kaldırımda sürmediğimi anlarsın. Kapalı caddede oturuyorum. Yola kadar bile elim ile binmeden götürüyorum. Ki olması gerekende bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 24 Mart 2018; 0:4:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Okursan zaten, bisikleti kaldırımda sürmediğimi anlarsın. Kapalı caddede oturuyorum. Yola kadar bile elim ile binmeden götürüyorum. Ki olması gerekende bu.

kaldırımda sürenler büyük tehlike yaratıyor. motorsiklet çarpsa inan daha az zarar verir. resmen biçerdöner makine o bisikletler. başıma daha önce hadise de geldi biliyorum. kemiğini kırar atar gerek zinciri, gerek tekerleği.

edit: bu arada yine öyle bir durumla karşılaştığında pardon geçebilir miyim de geç. kin tutma, kötü bir şey. çekilmezse bisiketle vur kafasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 24 Mart 2018; 0:10:48 >
  • Sorun yok hocam. Haklısın, ben kapalı caddede oturuyorum dedim. Motor yasak olsada dinleyen yok. Arkadan geliyor hıphızlı neye uğradığını şaşırıyorsun. Bir gün kavga edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Görgüsüz ve vasıfsız kezbanların, çomarların eylemi. Susmamak, tepki göstermek gerekir.

Kesinlikle.
  • Yaşadığım yerde kaldırımlar dar bazen anlattığım durumları yaşıyorum,kaldırımı kapatarak üzerime geliyorlar ya yola inmem gerekiyor ya da üstlerine gitmem.Her zaman üstlerine gidiyorum omuzu vurup geçiyorum umrumda olmaz.Biz arkadaş gruplarıyla gezerken böyle durumlarda tek sıra oluyoruz insan gibi davranıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Mart 2018; 0:29:7 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.