Şimdi Ara

Bu kitap harflerden ibaret ibaret değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaslar, öncelikle çok kitap okumasam da hatırı sayılır derecede kitap okurum. Geçtiğimiz günlerde rafimda bir kaç senedir okunmayı bekleyen Martin Eden'i gördüm. Popüler romanlardan(empati, olasiliksiz, aklından bir sayi tut...) farkli olabileceğini düşündüm. Günümüz cağında dünya klasiklerini ne kadar unuttuğumu farkettim ve gerçekten üzüldüm.
    Az önce bitirdim ve gerçekten hayatımda okuduğum beni ciddi derecede etkileyen ve duygulandıran belki bir veya iki kitaptan biri. Okudunuz mu bilmiyorum, okuyan arkadaşlarımız mutlaka vardir fakat okumadıysanız eğer Martin Eden'i okumanızı gerçekten çok isterim.
    Hayata farklı bir bicimde bakmanizi sağlayacak, her sözcüğü, her satiri sizi kitaba daha çok bağlayacak bir roman.
    Kitap okumaya seversiniz veya nefret edersiniz, kitap okumak yerine bilgisayarda oyun oynasam daha iyi, kitap çok zevksiz de diyebilirsiniz bu yadırganacak bir şey değil fakat bu sefer tabuları yikin, bu mükemmel eseri okumanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitap bölümüne alalım sizi yoksa burda 15 günlük uzaklaştırma alırsınız. Bu arada öneri için sağolun akıcı bir kitap ise almayı düşünüyorum biraz araştırayım önce.

• Demir Ökçe de efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Kitap bölümüne alalım sizi yoksa burda 15 günlük uzaklaştırma alırsınız. Bu arada öneri için sağolun akıcı bir kitap ise almayı düşünüyorum biraz araştırayım önce.

Kusura bakmayın, alsak iyi olur bir de iki kere ibaret yazmisim. Tabi araştırın fakat gerçekten kitabin başı ve sonu tahmin ettiğimden cabuk geldi önemli olan kitabi hızlı bitirmek değil doğru. Beni asil kitaba bağlayan yazarın duyguları çok iyi işleyişi kesinlikle okumayan varsa okumalı
  • Okudum , pek.etkilenmedim acikcasi. Hayal dunyasinda yasiyordu bence adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.