quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep tam olarak bu hüseyin.uygulamalı olarak da anlattık.çok mutluyum.çünkü bir şeyler veriyoruz insanlığa.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep tam olarak bu hüseyin.uygulamalı olarak da anlattık.çok mutluyum.çünkü bir şeyler veriyoruz insanlığa. walla çok şey örendik sayenizde eksik olmayın,esen kalın.
quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep tam olarak bu hüseyin.uygulamalı olarak da anlattık.çok mutluyum.çünkü bir şeyler veriyoruz insanlığa. walla çok şey örendik sayenizde eksik olmayın,esen kalın. ne demek her zaamn.biz buradayız.insanlık için.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep tam olarak bu hüseyin.uygulamalı olarak da anlattık.çok mutluyum.çünkü bir şeyler veriyoruz insanlığa. walla çok şey örendik sayenizde eksik olmayın,esen kalın. ne demek her zaamn.biz buradayız.insanlık için. +1905
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep tam olarak bu hüseyin.uygulamalı olarak da anlattık.çok mutluyum.çünkü bir şeyler veriyoruz insanlığa. walla çok şey örendik sayenizde eksik olmayın,esen kalın. ne demek her zaamn.biz buradayız.insanlık için. +1905 bu nelan böle...
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 lan mı yarbayım lütfen size yakıştırmadım. yarbay oldum diye bi kalkma olayı mı var sanki ne olmazmı bana emir vermeye çalıştı geçen.bende efendi efendi dedim sen kim oluyosun diye çıkıştım.
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: THESHUCK +1 nedemek bilen varmı ayrıca bu topic perşembe pazarına dönmüş sevdim bu topici +1 evet aynen öle.valla kesinlikle katılıyorum demek arkadaşım.mesela ben +1 yapmıyuorum +1905 buda aynı anlama geliyor. +1905 derken bunu mu kastettin recep ek bilgi +1905 ve 20:45 de denebilir.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 lan mı yarbayım lütfen size yakıştırmadım. yarbay oldum diye bi kalkma olayı mı var sanki ne olmazmı bana emir vermeye çalıştı geçen.bende efendi efendi dedim sen kim oluyosun diye çıkıştım. aferin sana recep iyi yapmışsın böle rütbe meraklılarına iyi bir ders vermişsin forum senle gurur duyuyorr