Şimdi Ara

BU KADAR TEMİZ DAHA UCUZA YOK AKG K430!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen pazar almış olduğum AKG K430 kulaklığını satılığa çıkartmış bulunuyorum. Ürün aşırı temiz sadece bir kaç kez kullanıldı. Yurtdışından gelen başka bir üründen dolayı satıyorum. Sesler, tizler mükemmel, tertemiz ve baslar da asla müziğin önüne geçmeden gayet yumuşak ve dolgun bir şekilde müziğinizi dolduruyor. Daha önce duymadığım sesleri duyuyorum lafı bu kulaklık ile gerçek :). Kulaklık katlanabilir olmasıyla da size her yerde eşlik edebiliyor, renk ve tasarımıylada yenilikçi ve çekici bir görüntü katıyor. Üst sınıf kulaklıklardan elde edeceğiniz ses performansını merak ediyorsanız ve bunlara yüksek meblağlar bayılmak istemiyorsanız AKG K430 tam size göre. Gerekli her türlü bilgi için cep telefonumdan ulaşabilirsiniz: 0536 660 21 66

FİYAT: 190 TL

NOT: Bu kadar temize daha ucuz bulamayacağınızı iddia ediyorum fişi getirin daha ucuza götürün :)
     BU KADAR TEMİZ DAHA UCUZA YOK AKG K430!! BU KADAR TEMİZ DAHA UCUZA YOK AKG K430!! BU KADAR TEMİZ DAHA UCUZA YOK AKG K430!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 21 Nisan 2014; 20:33:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.