Turuncu kablolar FO-Y olarak geçer ve yeraltı için uygundur. Yeraltında boru içinden geçirilmesine bile gerek yoktur. |
Bu Kablolar Havai Fiber’in Habercisi Mi? (2. sayfa)

-
-
-
Binasına fiber hat çekilenlere ve çekileceği müjdesi alanlara hayırlı olsun. ben de 1 hafta önce FO-Y kablosu döşendiğini gördüm. Yıllarca şikayet edip duruyordum, 100 mbps bağlantı aldatmacasıyla söğüşleniyorum diyordum. En son 2 ay önce BTK'ya yine yazdım. fast.com'dan kablolu bağlantı hızı ölçümlerini ek yaptım, ttnet Nisan sonuna kadar iyileştirme yapacağını söyledi ve sözünü tuttu.
-
Şimdiden hayirli olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun, tüm bekleyenler muradına erer umarım :)
-
-
Bende benzer durumdayım ama anladığım kadarıyla ne kadar sürede tamamlanacağı orada çalışan saha ekibine ve karar vericilere bağlı. mesela 10 gün önce taşeron firma benim yaşadığım sokağa 1 günde yaklaşık 10 binaya fiber kablo çekti ondan sonra ne gelen oldu ne giden. Bazı bölgelerde bu sürede daireye kadar kablo çekildiği bile olmuş.
-
Hayırlı olsun.
Darışı başıma :) Bugün direkteki arıza için gelen telekom ekibi bi kaç haftaya havai kablo gelecek dedi buraya. çevredeki mahallelerin hepsine döşenmiş kablo.
bu arada fotoğraflardan mahalle yabancı gelmedi. izmir'in hangi ilçesindesiniz acaba
-
Bayraklı Gümuspala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:) doğru tahmin etmişim. ben de gümüşpala. fotoğraflar bağırıyor gümüşpala diye :D
son durum nedir bağlantı gerçekleşti mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 30 Temmuz 2025; 16:56:33 > -
Yok hala bekliyoruz. Sizin kac sokaktı?
7055.
sizinki ?
-
7050
az önce yan mahallenin direğinin orda hareketlilik gördüm gidip sordum fiber döşüyorlarmış. benim mahalleye de en geç 1 aya geleceğini söyledi. ama problem o değil ondan sonraki süreç çok uzun dedi. yani kablonun döşenmesi yetmiyormuş :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 31 Temmuz 2025; 14:16:48 > -
Farkı sadece rengi 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X