Şimdi Ara

Bu Kablolar Havai Fiber’in Habercisi Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

Turuncu kablolar FO-Y olarak geçer ve yeraltı için uygundur. Yeraltında boru içinden geçirilmesine bile gerek yoktur.

• ALLLLAAAAAAHHHHH NİHAYETTTT

Bu Kablolar Havai Fiber’in Habercisi Mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Binasına fiber hat çekilenlere ve çekileceği müjdesi alanlara hayırlı olsun. ben de 1 hafta önce FO-Y kablosu döşendiğini gördüm. Yıllarca şikayet edip duruyordum, 100 mbps bağlantı aldatmacasıyla söğüşleniyorum diyordum. En son 2 ay önce BTK'ya yine yazdım. fast.com'dan kablolu bağlantı hızı ölçümlerini ek yaptım, ttnet Nisan sonuna kadar iyileştirme yapacağını söyledi ve sözünü tuttu.

• whipy W kullanıcısına yanıt

Şimdiden hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun, tüm bekleyenler muradına erer umarım :)

• Eveeet bugun itibariyle sokagima ve evime kablolar cekildi. Sirada kutu koyma ve sinyal verme sureci var. Tahmini ne kadar surer acaba?

Bende benzer durumdayım ama anladığım kadarıyla ne kadar sürede tamamlanacağı orada çalışan saha ekibine ve karar vericilere bağlı. mesela 10 gün önce taşeron firma benim yaşadığım sokağa 1 günde yaklaşık 10 binaya fiber kablo çekti ondan sonra ne gelen oldu ne giden. Bazı bölgelerde bu sürede daireye kadar kablo çekildiği bile olmuş.

Hayırlı olsun.

Darışı başıma :) Bugün direkteki arıza için gelen telekom ekibi bi kaç haftaya havai kablo gelecek dedi buraya. çevredeki mahallelerin hepsine döşenmiş kablo.

bu arada fotoğraflardan mahalle yabancı gelmedi. izmir'in hangi ilçesindesiniz acaba

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Bayraklı Gümuspala

:) doğru tahmin etmişim. ben de gümüşpala. fotoğraflar bağırıyor gümüşpala diye :D

son durum nedir bağlantı gerçekleşti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 30 Temmuz 2025; 16:56:33 >
    Yok hala bekliyoruz. Sizin kac sokaktı?

7055.

sizinki ?

7050

• az önce yan mahallenin direğinin orda hareketlilik gördüm gidip sordum fiber döşüyorlarmış. benim mahalleye de en geç 1 aya geleceğini söyledi. ama problem o değil ondan sonraki süreç çok uzun dedi. yani kablonun döşenmesi yetmiyormuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 31 Temmuz 2025; 14:16:48 >

Farkı sadece rengi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.