Aslında En Çok Voodoo ve Macho Arasında Kaldım Macho Seçmemin Nedeni Daha Ucuz Daha Hafif Daha Sessiz Olması.Ayrıca Macho 1 Fan Opsiyonunu da Saklı Tutuyor.
Buda Testler
Burada Boşta 4 Yükte 1 Derece Macho İyi Seste İse 20DB Yakın Fark Var Bence Önemli..
Bu Arada Sistem Tavsiyelerine Açmıştım Bu Bölümü Görünce Buraya da Açtım Kopyala-Yapştır Yapıp Kusura Bakmayın.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Macho HR02 120 TL civarında alınabilecek en iyi ve sessiz soğutuculardan biri. Kesinlikle pişman olmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
Macho HR02 120 TL civarında alınabilecek en iyi ve sessiz soğutuculardan biri. Kesinlikle pişman olmazsın.
Teşekkür Ederim Bende Öyle Düşünüyorum.Farklı Fikirleri Olan Varsa Lütfen Belirtsin ..
Thermalright Silver Arrow Sb-e
Tablo inanılmaz derecede mantıksız !
i7 3960X Tr fiyatı 2200 TL, anakartı + rami ile toplam 3000 küsür TL ye geliyor. Böyle bir sistem alıp OC yapmayı düşünen kişi zaten Custom su soğutmalara veya en kötü Phanteks, NH-D14 , Silver Arrow SB-E gibi çözümlere yönelecektir.
Macho HR-02, işlemcisini standart hızlarda kullanan veya makul seviyede OC yapmayı düşünenlere hitap ediyor. Hatta yurtdışında bazı kişiler 65 W tdp işlemcisini, Machonun fanını çıkarıp pasif soğutarak kullanıyorlar. Sadece 32 kanatlı, 3 mm kanat aralığına sahip Macho ikiz kulelerle karşılaştırılmamalı.
Yine benzer bir örnek, Geçenlerde yabancı bir testte pasif soğutma için yapılan Silverstone Heligon HE02 da yüksek OC yapılmış bir işlemci testinde tabloda en gerilerde gösterilmişti. " Kalıbının soğutucusu değilmiş " anlamında haksız bir yoruma maruz kalmıştı.
Kısaca çok sayıda ve neredeyse birbirine bitişik sık kanat yapısı yüzünden biri diğeri kadar sessiz soğutamaz. Öbürü ise seyrek kanatlı ve çok geniş kanat yüzeyinin fan etkisini sınırladığı yapısı ile, yüksek voltaj ve sıcaklık değerlerine çıkıldığında onun kadar iyi soğutamaz.
Thermalright Silver Arrow SB-E konusunda katılıyorum ki ben de onu alacağım, kasa değişikliğiyle birlikte... Macho yanında hikaye kalacaktır ki fiyat/performans oranı dikkate alınırsa aradaki fiyat farkı neredeyse yok..Saygılarımla..
Akasa Venom Voodoo derim
termalright kendini kanıtlamış üstün bir marka ama akasa bence daha güzel