Şimdi Ara

Bu IOS Programlama İçin Ne Gerekli Biriniz Tam Cevap Verebilir Mi? -Rica.-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternetten araştırdım fakat hepsi kafamı allak bullak etti. Ben IOS programlama yapmak istiyorum. İlla MAC şart mı? Mac sadece App Store'a koyarken mi lazım ? Biri bana tam olarak izah edebilir mi ? Teşekkür ederim .

• IOS SDK sı sadece mac de çalışıyor diye biliyorum onun için mac şart birde objective c öğrenmen gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

IOS SDK sı sadece mac de çalışıyor diye biliyorum onun için mac şart birde objective c öğrenmen gerekiyor

Objective-c yi biliyorum da
    Yani bi ios programlama icin en az 2.000tl lazim (mac mini) o da ne kadar randuman verir tartisilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağımız uygulamayı sadece oradan koyabiliyor olmamız kötü oluyor. İlla MAC aldıracaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GianniVersace

Yapacağımız uygulamayı sadece oradan koyabiliyor olmamız kötü oluyor. İlla MAC aldıracaklar.

Hiç deme...

• kucuk dusunuyorsunuz... illa mac aldiriyorlar ama oraya koydugun programla mace verdigin parayi kazaniyorsun... ben ilk olarak ikinci el mac book pro ile baslamistim. 1500tl vermistim. ilk ios programdan 7000tl kazandim... sonra macbook pro aldim retina ve oyle gitti...

kucuk dusunurseniz cok kazanamazsiniz... bugun avukat adam bile windowsa program gelistiriyor... sosyolog adam web sitesi yapabiliyor... ve o insanlar sirf hobiden ekstra para diye piyasayi cok kiriyorlar.....

neyse eger bu ise merakliysan 1500 tl ayir kenara koy bir mac al sonra lisansini almadan once 3 5 applicatioon yaz koy kenara ve lisans basvurusunu yap. ardindan uygulamalari koyup beklersin.... apple'a para veriyorsunuz ama size kazandiriyor...;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

kucuk dusunuyorsunuz... illa mac aldiriyorlar ama oraya koydugun programla mace verdigin parayi kazaniyorsun... ben ilk olarak ikinci el mac book pro ile baslamistim. 1500tl vermistim. ilk ios programdan 7000tl kazandim... sonra macbook pro aldim retina ve oyle gitti...

kucuk dusunurseniz cok kazanamazsiniz... bugun avukat adam bile windowsa program gelistiriyor... sosyolog adam web sitesi yapabiliyor... ve o insanlar sirf hobiden ekstra para diye piyasayi cok kiriyorlar.....

neyse eger bu ise merakliysan 1500 tl ayir kenara koy bir mac al sonra lisansini almadan once 3 5 applicatioon yaz koy kenara ve lisans basvurusunu yap. ardindan uygulamalari koyup beklersin.... apple'a para veriyorsunuz ama size kazandiriyor...;)

Hocam biliorum da öğrenci adamim nasil o kadar oara bulayim ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hackintosh olarak filan soyluyorlar ama ben hic onermiyorum..... ben zamaninda denedim cok sac bas yoldurtturdu....

tabi denemek isterim diyorsan deneyebilirsin. buda kagit ustunde bir yontemdir.... ama illa ios platformuna uygulama yazmak zorunda degilsin... androide de yazabilirsin.. oradanda iyi kazaniyorusn....
  • Hocam mac almana gerek yok şu videodaki eleman bilgisayara sanal olarak hacklenmiş mac sürümü kuruyor

http://www.youtube.com/watch?v=Pu3xYpn92aI
  • Macsiz objective c yi bildiğini nasıl iddaa ediyorsun bende onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Macsiz objective c yi bildiğini nasıl iddaa ediyorsun bende onu anlamadım.

Bildigimi iddaa eden kim ?!!

• quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

IOS SDK sı sadece mac de çalışıyor diye biliyorum onun için mac şart birde objective c öğrenmen gerekiyor

------------------------------Objective-c yi biliyorum da-----------------------------------
    Yani bi ios programlama icin en az 2.000tl lazim (mac mini) o da ne kadar randuman verir tartisilir

İleri düzey şizofreni
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

------------------------------Objective-c yi biliyorum da-----------------------------------

İleri düzey şizofreni

Objective c yi biliyorum daki kastim:
    O dilin gerekli oldugunu biliyorum du ultra sizofren kardes başka yerlerinden anlama !! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoJava -- 26 Haziran 2013; 19:13:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.