Şimdi Ara

Bu ikisi arasında ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. PS4 için kulaklık bakıyorum ama arada kaldım.
    https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-stinger-siyah-gaming-kulaklik/

Şu iki kulaklıktan hangisi daha iyi? Kullananlar detaylı bilgi verirse sevinirim.

• ++
  • Cloud Stinger daha düşük frekanslara da tepki verebiliyor, yani basları daha kuvvetli duyabilirsiniz. Pratikte çok mu fark eder, sanırım hayır.
    Bu arada kaliteli bir ses kartında kullanmayacaksanız Cloud Stinger modeli 30ohm dirence sahip, sesi ne kadar açarsanız açın istediğiniz yüksekliklere çıkmayabilir.

Ben olsam Core modelini alırdım, hem de 60gr daha hafif olduğu yazıyor sitede. Uzun süre kullanımda başınızı ağrıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Cloud Stinger daha düşük frekanslara da tepki verebiliyor, yani basları daha kuvvetli duyabilirsiniz. Pratikte çok mu fark eder, sanırım hayır.
    Bu arada kaliteli bir ses kartında kullanmayacaksanız Cloud Stinger modeli 30ohm dirence sahip, sesi ne kadar açarsanız açın istediğiniz yüksekliklere çıkmayabilir.

Ben olsam Core modelini alırdım, hem de 60gr daha hafif olduğu yazıyor sitede. Uzun süre kullanımda başınızı ağrıtmaz.
    Sonuçta profesyonel bir oyuncu da değiliz. Benim işimi hafiften görsün yeter zaten ki hem fiyat olarak ta önerdiğin daha uygun. Sağ ol ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Cloud Stinger daha düşük frekanslara da tepki verebiliyor, yani basları daha kuvvetli duyabilirsiniz. Pratikte çok mu fark eder, sanırım hayır.

Ben fazla anlamıyorum ama kimisi 7.1 değilse hiç alma alırsan da normal telefon kulaklığından farkı olmaz diyor. Bu konuda ne diyebilirsin? Bu kulaklık iyice de öyle olmaz sanırım değil mi? Zaten esas 7.1 kulaklıklar 1k üstünde sanırım.
  • nakresNET kullanıcısına yanıt
    Gerçek 7.1 kulaklıklar çok pahalı, yazılım desteği ile yapılanlar da çok yapay geliyor. Zaten FPS oyunlarda falan pro oyuncular genelde 7.1 kapatın diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.