Şimdi Ara

Bu hürriyet uzman neyin kafası ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş biri sormuş ham puanım 245 sıralamam kaç olur mf4te diye, adam 274bin demiş. Benim ham 270 civarı geliyor, okul puanıyla 314 olucak yani 200 bine bile mi giremicem anlamadım ya, parlak gelecek falan 120bin gösterirken bu adam aşmış herhalde. Tahminleri çııkıyor mu bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon_fab -- 9 Temmuz 2016; 15:45:14 >

• aha bi tane 450 puanın altında bi adam hoş geldin koca yürekli adam !
  • denizarca D kullanıcısına yanıt
    Hahash hoşbulduk

Up
  • Ham 364 mf4 50 60 bin dedi banada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisini uzaktan tanırım. güvenmenizi önermem.
  • rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    ham 382 en kötü 50bin bekliyorum :(.
  • O zaman beni Allah kurtarsın :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Bu kaza da kim haklı?
    7 ay önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E yuh be bu neymiş
    polyannacılık oynamaya gerek yok. Ygsde uzak bir arkadaşımın tanıdığı ösymde çalışıyordu. dediki 3gün önce 380puan 400 puan mı ne 70k dedi ygs5te(tmciydi). Tam hatırlamıyorum puanı şu an. Ben bunu her yere yazdım herkes troll ilan etti beni. benim 420 civarı puan 20k bekliyodum 3 soru fazla yanlış geldi üzüldüm 31k :(. ya bence şahsi fikrim 380 puanla 30-35k da kalırım ben. pbg 25k gösteriyo öyle gelirsede sevinçten kendimle birlikte olurum.
  • Arkadasinin tanidigi sonuclari okuyan kisimiymis :) tm icin bekleniyor zaten kotu gelmesi

• Uzak bir arkadaşımın tanıdığı

Sence parlakgeleceğe göre tm3te 100bin sıralaması olan birinin gerçek sonuçla arasındaki fark ne kadar olur?
    ya çok uzak bir tanıdık çocuk yalan söylemicek biriydi. 2-3gün önce ygs puanındaki bir sıralamayı söyledi sadece. direk sonuç vermedi. yığınsal tablo falan hazırdı herhalde oradan söyledi. Hani direk inanmamıştım çünkü ygsde 10k falan bekliyodum iyi yaptım diye 31k gelince inandım xd.
  • Hocam o okunda hic bisey bipmiyorum kusura bakma kendi alanimda bile yorum yapamiyorum tm yi hic yapamam :( bu iste uzman değilim forumda bu konu hakkinda konusanlar var onlara sor istersern

• Haa sen ygs diyon ben lys zannettim

• 🙋🙋🙋🙋🙋

Geçen seneyle kıyaslarım bir tek Pbg 2016 katsayısıda ygsyi 2016dan lysyi 2015ten aldığı için mf4ler için iyimser tm3 ve genel olarak tmler için ultra iyimser.
  • lys yi puan olarak 2015 alıyor sıralama olarak 2015 den 20-21 puan düşük alıyor benim aralığımda

• reisdicen kullanıcısına yanıt
    puanza 2015te ygs sıralamalarınız 6sınıda tutturun sonra pbgde yazdığınız netleri puanzada yazın. tüm sıralamaları aynı veriyor. Ben kimseyi trollemiyorum oturup deneyin. Fakat yapmanız gereken tüm sıralamlarınızı tutturmanız. ygs1den ygs6 puanzada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realperen

puanza 2015te ygs sıralamalarınız 6sınıda tutturun sonra pbgde yazdığınız netleri puanzada yazın. tüm sıralamaları aynı veriyor. Ben kimseyi trollemiyorum oturup deneyin. Fakat yapmanız gereken tüm sıralamlarınızı tutturmanız. ygs1den ygs6 puanzada

kardeşim ben direk 2016 kat sayısı kullanıp hap puanı bulup bunun 20-21 puan düşüğünü 2015 yığınsalda bakıyorum sıralama tutuyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.