Şimdi Ara

bu hızlar neden sürekli değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    her kayıtta aradılar hızı düzelttiler ancak 1 gün sonra yine düşüyor 5120 ye netlimitsiz abonesiyim !!!!
    hat zayıflama , gürültü değerleri normal

yoksa hızlardan mı çalıyorlar ?

8 mbit e kadar nasıl olsa tarife diye !!
  • asıl önemli olan ping ne durumda?
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • herkes verilen hızdan çok daha yüksegini almak ister 4 mbit alabilen 5 ve 6 mbit almak ister ama birde şöyle düşününce aldıgımız hızlar birçoğuna göre çok çok iyi aynı parayı ödeyip 1 mbit bile alamayan var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

sabitlemek demek ne demek ben anlayamıyorum kotayı geçsen bile aynı mı kalcak yoksa 1 e düşcek mi

ben şöyle anlatayım bu kotayı geçince düşme olayı herkes için geçerli degil piyango gibi bir şey mesela benim kotayı geçtigim zamanlar oldu hiç 1 mbit yada eskiye göre 512 düşürmediler ama diyelim sen kotayı geçtin hızını 1 mbit düşürdüler bir daha ki ay geri eski hızınada kavuşabiliyorsun yada ondan daha düşükte olabiliyor yüksekte olay biraz karışık durup dururken hızını kafalarına görede düşürebiliyorlar hemde istedikleri zaman altyapı kaldırmayınca başlıyorlar her ay yavaş yavaş düşürmeye bunu ben yaşadım en son 1 mbit kadar düşürdüler onuda ben son zamanlarda fark ettim nete çok girmiyordum baktım internet çok yavaş modeme 1 mbit ki ben 4 mbit kullanıyordum
    çok garip durumlar var bundan 6-7 ay önce benim hat gündüz 4 mbit rahat alıyordu akşamları dk başı kopma yaşıyordum şimdiyse bu sorun kalmadı ne oldugunu açıkcası bende anlamıyorum

• hız düşürmek için gerekli sistemi oturtmak adına bir çalışma olduğunu sanmıyorum. çünkü halihazırda kullanılan portların çoğunda bu kurallar tanımlanabiliyor yani bu sistem isteseler şuan çalışabilecek durumda. adil kullanım hikayesini uzun bir süre daha getireceklerini sanmıyorum çünkü sınırlı yerlerde de olsa superonline çok iyi fiyatlara iyi hizmet veriyor ve ttnet insanları kaçırmamak adına bunu uygulamayacaktır.
    aynı kapasite ile daha fazla abone idare edebilmek için 3-5 kişiden çaldıkları 1er 2şer mbit ile 1 aboneye daha yer açmaya çalışıyor olma ihtimalleri bana yüksek geliyor.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• şuan için ping 11ms ama anlamadığım mesele görevli arıyor tamam sorununuzu düzelttim diyor
    11 saat sonra birisi düğmeye basıyor yine düşüyor gibi :) saçma geliyor bana sürekli 1 e düşüp 8 e çıksa anlıyacam ama bu sistem böyle güven vermiyor çünki önceki sefer düzeltilene kadar yada yükseltilene kadar desem daha doğru 5120 4600 3200 derken 2 gün içinde birçok sefer değişti

bu hızlar neden sürekli değişiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.