Şimdi Ara

Bu hayat çok rutin sıkıcı var mı başka benim gibi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya hep aynı hiç yapcak zevk alcak birşey bulamıyorum artık. okul,dershane,ev,arkadaşlarla dolan,kız arkadaşınla gez başkada birşey yok hele hafta içi hep rutin zaman kalmıyor sabah okul okuldan sonra dershane. önceden kızın peşinde koşardım 2 senedir sevgiliyiz hergün görünce sıkılıyor insan okul desen aynı dershane desen oda aynı. çık dolaş desen yapcak hep aynı şeyler var farklı birşey yok e parada lazım kızla gidilcek zaten yerler hep aynı offf çok sıkıcı be yaz gelsinde çalışmaya başlayıp para biriktirip xbox alıyım hedef olunca insanda sıkılmıyor en azından

• bir uğraş lazım bana ya off çok sıkılıyorum
  • çok mu film izliyorsun sen?
  • Parmak değiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35BLacKmAn35 -- 16 Nisan 2010; 21:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

çok mu film izliyorsun sen?

ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

Parmak değiş

hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

quote:

ne alaka

Film izleyen insanlar filmdeki o sanallığa, o sahte dünyaya kendini kaptırabiliyor ve gerçek hayat sıkıcı ve anlamsız geliyor. Genelde sinefillere oluyor ama tabii herkese oluyor diye birşey yok.
    Ben zaten sana yardım etmek için sormadım sadece merak ettim yoksa banane sıkılıyorsan zıçda b*kunla oyna o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence anlattıgına göre kız arkadaslarınla gezebiliyosun , dersaneye gidebiliyosun cocuk ücreti ödeyemedigi icin intihar etti . Arkadasların var gezebiliyosun
    en büyügü Okula gidebiliyosun. ya gidemeyenleri düşün. herşeye şükür et bence. farklı birşey olmasını istiyosan gitar kursuna git sanata başla sesin güzelse .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

quote:

ne alaka

Film izleyen insanlar filmdeki o sanallığa, o sahte dünyaya kendini kaptırabiliyor ve gerçek hayat sıkıcı ve anlamsız geliyor. Genelde sinefillere oluyor ama tabii herkese oluyor diye birşey yok.
    Ben zaten sana yardım etmek için sormadım sadece merak ettim yoksa banane sıkılıyorsan zıçda b*kunla oyna o zaman

Teknoloji ne kadar gelişmiş değil mi lan ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.