Bildirim
bu hatayı neden alıyorum??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Citizen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TIME BANDIT
Citizen...
citizen derken??_____________________________ Zynga Poker- Joker!
-
Bu forumdaki bazılarını citizen _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi
Bu forumdaki bazılarını citizen
şimdi oldu anladım...
forumu baya kurcaladım bi cok kişide var bu sorun ama çözümü yok..._____________________________ Zynga Poker- Joker!
-
quote:
Orijinalden alıntı: byhasan
quote:
Orijinalden alıntı: UçanAdamSarbi
Bu forumdaki bazılarını citizen
şimdi oldu anladım...
forumu baya kurcaladım bi cok kişide var bu sorun ama çözümü yok...
bende de oluyor sonra geçiyor. geçmişi temizle en baştan tekrar dene_____________________________
-
sorun devam etmekte tamam. _____________________________ || Cooler Master CM690 Full Modding || Cooler Master 650W PSU PLUS 80 || MSİ P67A GD55 B3 || İNTEL i7 2600K 3.4Ghz || ASUS AMD Radeon HD6970 GDDR5 256BİT 2GB || Kingston Hyperx DDR3 1333Mhz CL7 4*4 8GB || Western Digital 7200Rpm SATA 3 640GB || Pioneer Double Layer DVD 24x SATA || Zalman ZM MFC3 Multi Fan Controller || XIGMATEK Balder CPU Cooler || XIGMATEK Blue Led 120MM 7' || XIGMATEK Red Led 120MM 1' || Western Digital My Book 1TB || Samsung 2230N 21.5 Full HD || Microsoft Wireless Desktop 1000 || Logitech F710 Wireless Gamepad || Logitech Z5500 5.1 505W Rms Dolby Digital DTS THX || Sony Ericsson W810i WALKMAN Full Modding || -
neymiş bu sorun böyle _____________________________ Rahat bir köle mi olmak istiyorsun, özgür bir insan mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X