Bildirim
Bu Hatanın nedeni nedir?==>çözecek olan varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
Bende de formattan önce bu tür sorun vardı ancak pek takmadım. Çünkü herhangi bir sorun teşkil etmiyordu..
Buraya bi göz at.
http://66.102.9.104/search?q=cache:n4W9yKRAvMAJ:doctus.org/sitemap/netbt-hatasi-cozuldu-t17659.html+netbt+hatas%C4%B1..&hl=tr&ct=clnk&cd=1 -
ben yeni format attım ama -
eğer kyspersky kullanıyorsan kaldır çünkü genelde bu sorundan olur.... -
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
ben yeni format attım ama
Dedim ya.. aynı hata onarım sırasında bende de çıkıyordu. Formattan sonra gitmiş. Yani sırf bunun için atmadım hatta çözümü için herhangi bir çaba da sarfetmedim. İnternet bağlantısı olduğu sürece sorun yok demektir..
Linkdekini bi uygula istersen.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
eğer kyspersky kullanıyorsan kaldır çünkü genelde bu sorundan olur....
nod32 kullanıyorum.ondanda kaynaklanabilirmi?
@dejaay hocam ben yeni format attıgım için böyle bir sorunun olmaması lazım diye düşünüyorum.onun için nedenini ögrenmek istiyorum.yazdıkların için çok teşekkür ederim.deneyecem linki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 19 Mart 2008; 22:40:42 > -
öncelikle arkadaşım başlattan çalıştıra git cmd yazıp enterde
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
komutlarını ver eğer başarısız olursan çalıştıra "services.msc" yaz ve hizmetlerden DNS(istemci) servisinin üzerine çift tıklayıp aç ve yenile ( restart ) et. Bu servis durdurdurulmuş olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
komutlarını ver eğer başarısız olursan çalıştıra "services.msc" yaz ve hizmetlerden DNS(istemci) servisinin üzerine çift tıklayıp aç ve yenile ( restart ) et. Bu servis durdurdurulmuş olabilir
yok abi bunlarda sonuç vermedi? -
bende de DNS önbelleği temizlenemiyor diye hata veriyor. Takma boşver -
quote:
Orjinalden alıntı: abas
bende de DNS önbelleği temizlenemiyor diye hata veriyor. Takma boşver
sen şunları dene düzelt
ipconfig /flushdns -
-
quote:
-
quote:
Başlat/çalıştır "services.msc" yazın. DNS istemcisi üzerine sağ tıklayarak "yeniden başlat" yapınız.
imla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 19 Mart 2008; 23:35:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Başlat/çalıştır "services.msc" yazın. DNS istemcisi üzerine sağ tıklayarak "yeniden başlat" yapınız.
imla..
eyw hocam en kısa zamanda deniyecem şu an msn de dosya gidiyo kesilir falan Allah muhafaza
-
oldu walla dejaay saolasın -
@dejaay hocam.bu hatanın portlarla bi alakası varmı? 135-445-139 numaralı portları kapatırkan.netbios ayarlarıyla falan oynanıyor ya. onla bir alakası olabilirmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
@dejaay hocam.bu hatanın portlarla bi alakası varmı? 135-445-139 numaralı portları kapatırkan.netbios ayarlarıyla falan oynanıyor ya. onla bir alakası olabilirmi?
Dostum o portlar bende de kapalı şuan.. Portlarla alakası olacağını sanmıyorum. Sen verdiğim linkdeki çözümü denemedin mi? Eleman çözülüyor falan demiş.. Demek ki yalan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X