Şimdi Ara

Bu hasarlı araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birtane accent era buldum. 1.5 dizel 95.000km de , dijital klima abs 4 disk fren var.

Araç yandan sürtme neticesinde 3500 liralık hasar kaydı var ama işin ilginci bu aaraçta sol arka kapı sol ön kapı sol ön çamurluk değişmiş. Bu aracı ben 24.000 liraya alabiliyorum sizce bu araç alınırmı alırsam satabilirmiyim ? sonuçta 3 değişen var. Aracın piyasada değeri 30.000 lira civarında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam oncelikle ticari cikmasi olup olmadigini iyice arastirin... Sunu bilmelisiniz, ulkemizde araba kaportadan ibarettir.. degisen parcalar cok cok onemli degil ama satarken elbet ucuza vermelisiniz aldiginiz gibi.. eger 5yil binerim diye dusunuyorsaniz olabilir diye dusunuyorum, biniciye gidecek bir araba.. kisa vadede satarim derseniz zarar edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz kardeşim...

24 bin lira az para değil...

örnek veriyorum binmek için aldınız yaptırdınız hiç satmayı düşünmüyorsunuz... Acil bir ameliyat kaza bela para lazım olduğunda arabaya galeriler 18 bin bile vermez... Gerek yok 3-5 fazlasına temizini alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanKkner -- 26 Şubat 2017; 11:0:32 >
  • Km orjinal, motor durumu iyiyse alınır ayrıyetten başka kazası değişeni olmamasını expertize sokarak ya da iyi bir ustaya gösterererek öğrenin araç fiyatı çok iyi hem de dizel bakmayın bu foruma temiz araç diye kendinize efsane kasa corolla almış bulursunuz hem era piyasası olan bir araç piyasası olmasa alma derdim bu saatten sonra 2005-2006 modelden düşük araç alınmaz ondan düşük modeldeki araçlarda illaki arızalar çıkarmaya başlayacak depoyu fuller fuller gezersiniz yakmıyor bu araçlar zaten her şeyi geçtim hiçbir şeyin garantisi yok kazasız diye aldığınız aracın kaza yapmayacağınızın garantiside yok hayatta bu kadar takıntılı olmamak lazım içinize sindiyse alın geçin

• 30 a piyasası olan arabayı 24 e alıyorum dediğin yerde 18 e satarsın diyen piyasadan gram haberi olmayanların olduğu yerde tabiki alınmaz

bu arada araç kaç model? hasar miktarı öyle hasarlı araç muamelesi görecek bir miktar değil, yandan bariyerlere sürtmelik bir kazadır büyük ihtimalle ama direkleri de bir kontrol etmek gerekir, direklerde bir sıkıntı yoksa problem olmaz
  • Alınır alınır sana göre araba işte 😊

• Alınmaması fikri daha ağır basıyor bende, yani başka araç filan bulamazsanız bütçeye uygun ve iç kısımlarda da (kapı eşiği direkler vs.) işlem yoksa alınıp binilebilir. Ancak satarken değer kaybedeceğini ve zorlanacağınızı dikkate alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.